Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Stabilis [Zapowiedź] [Dedyk] [PL]

RoCk16

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Poczekamy sobie ale warto

najlepsze jest to : Ile bedzie wazyl kleint? Odpowiedz brzmi do sciagniecia 800kb po rozpakowaniu 1gb +. //Pomyśleli o tych którzy nie mają neta +20MB/s

chodziło im zapewne o patchera

• Odpowiedzi 59
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mam takie pytanie, będzie widoczny lvl koło nicku? Bardzo by się to przydało!: D

Tak będzie widoczny;)

O wszystkim będe was informował na bierząco

zbyt duża sygna

Opublikowano

Nie skreślam tego serwa, bo po cichu na niego licze, ale bardzo po cichu... Prawda jest niestety taka, że beta były tydzień temu a start miał być w czwartek... potem piątek... potem DO KOŃCA TYGODNIA na 100%... mamy Wtorek a startu nie ma :]

Opublikowano

Nie polecam servera wchodze na TS to tylko same wulgi co z tego zesa smeichy na tS a wiecie czemu sa? bo admini sie nasmiewaja z innych... same bachory i tylko wystawiaja swiadectwo swojego wychowania odradzam.

Admin pod nickiem Recon tylko sie lasi do jakichs dziewczyn juz sobie wyobrazam start servera pewnie kazdej kolezance rozda EQ i po zabawie... Natomiast polecam zagrac na innym privie. DZIEKUJE>

Opublikowano

Admini już znalezli rozwiązanie co do tamtego błędu i właśnie naprawiają, mówili że dziś możliwe że server już bedzie.

zbyt duża sygna

Opublikowano

Poczekamy sobie ale warto

najlepsze jest to : Ile bedzie wazyl kleint? Odpowiedz brzmi do sciagniecia 800kb po rozpakowaniu 1gb +. //Pomyśleli o tych którzy nie mają neta +20MB/s

Po co Ci net 20 Mb/s do sciagniecia tego clienta ? Ja mam 2 MB/s i mi wystarczy. Bedzie to trwalo maxymalnie 1h.

Opublikowano

@SisheYe

Niekoniecznie...

Ja mam zakończenie na 10:00 więc będe koło 11:00 w domu.

A po drugie to po zakończeniu idzie się z kumplami na % (ewentualnie na pizze przy podstawówie), a nie zapierdziela się do domu bo trzeba wbić na serwa...

Jeżeli dla Ciebie jest ważniejsze to drugie to mi Ciebie szkoda człowieniu.

nmfp.jpg

sygna by Qwazar41 ;)

Opublikowano

Powiem wam tyle, jak będzie strona.client i server on to wam WSZYSTKO podam !!!!!!!!!!

zbyt duża sygna

Opublikowano

Gdy ReCon się nie ogarnie to najprawdopodobniej serwer wystartuje za parę dni z nową lepszą administracją

będzie parę razy lepszy .

Opublikowano

1 koles zarzucil, ze jakis z teamu "podrywal laseczki" a wy juz macie jakies fobie... ogarnijcie sie ludzie... to samo bylo z godzina otwarcia, 1 powiedzial o ktorej chcialby serva to inni sie musieli nabic posta i narzucac swoje godziny i go zbesztac...

8% szans na impotencję

świetnie przetłumaczone

Opublikowano

takie pierd*** ROck powiedzial wiec cicho. robicie wielkie halo aby nabic posty? zrobice wlasny temat i sobie piszcie

Opublikowano

Ogólnie serwer fajnie się zapowiada, ważne jest jednak, żeby to nie był kolejny fuck (jak nevrast, który zapowiadał się zajebiście, a teraz 300 graczy online...)

Chociaż sądząc po teamie to całkiem możliwe...

Słyszałem, że mają problem z instalacją systemu, tak więc możemy spodziewać się startu za około 5-6 dni (moje wyliczenia...)

Opublikowano

A ja slyszalem ze wszystko idzie dobrze. i mam nadzieje ze team dotrzyma terminu. Kelox 6 idz mamie sie lepiej wyżalić bo takie pierdoly tutaj gadasz ze az mi sie nie chce ciebie sluchac.

Nicki na serwerach Metin2:

BooMbel

Hisoka

Opublikowano

Wszystkim którzy rozczarowali się Stabilis'em (a raczej team'em) zapraszam na AfanduMT2

Team jest ogarnięty, nie jakieś dzieci które ślinią się do pierwszego lepszego paszteta ^.^

Ps. Serwer godny uwagi, start jutro o 13:30 ;]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...