Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Blagam Pomocy

pokusa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Otóz niedawno mialem formata , i Wczoraj sciagalem LogSro otwieram i pisze mi ze Systems windows nie moze uzyskac dostepu do danego urzadzenia. Tak z Kazdym plikiem niewiem co sie stalo. Bardzo prosze Kto Pomoze dam 5* a nawet kase bo bardzo mi zalezy .

PS: Jakies tak progrramy zostaly usuniete ale niewiem jakie. Pozdrrawiam . ;) Prosze o Odpowiedz

Opublikowano

Mozliwe bo niedawno tez mialem nawet formata i cos mi sie usunelo ;/ i do dzis nawet mi dysk nieczyta czemu ??????? bo usunolem jakis sterownik ale jaki ?>???? Pomozecie prosze . PS: Dam kase i sory ze pisze nie tu gdzie trzeba . Dziekuje . Kasa bedzie gdzies z 150-200 . Dogadamy sie

Opublikowano

Trudno ocenić, co mogło się stać ..

Sprawdź w Menadżerze Urządzeń co jest pod znakiem zapytania , lub pod wykrzyknikiem.

Lub

Sformatuj patrycje, na której masz te programy.

Może to być wina tego, że jedna jest np. NTFS, a inna FAT32.

Opublikowano

moim zdaniem kasy nie dasz, ale zapewne błąd się naprawi jak zrobisz formata, a jak nie to wymień dysk, jak nie pomoże to RAM

@down

dokładnie o tym mówię:)

Opublikowano

haha 150-200, za tyle to masz czlowieku nowke twardziela ...

@DOWN

Zeby logsro dzialal musisz miec sro serverlist. pobierz z www.recyfer.info i daj te 200 zl za pomoc oO

everythingfou - sprawdź to.

Opublikowano

hmmm a teraz zupelnie innny problem : jak wlaczam LogSro : Serwerl list Could not be found Make sure that the serwer is located where LogSro is and not renamed other than( Serwerlist) Press ok to close LogSro

Opublikowano

oto caly problem: Systems Windows Niemoze Uzyskac dostepu do okresolonego urzadzenia sciezki lub pilku. Mozesz niemei odpowiednich uprawień aby uzyskac dostep do elementu

Opublikowano
tak mam AV:)

Musissz wywalic antywira bo antywir bloczy ci serverlist, serverlist jest uwazany jako wirus. Jak usuniesz antywira to wtedy pobierz na nowo servrlist i wklej do folderu z silkiem .

everythingfou - sprawdź to.

Opublikowano

Heh odinstaluj avg... mialem go kiedys i tez nie chodzilo mi pare rzeczy...

A co do info gdzie masz wyslac kase podam na pm xP

@Down:

Poprostu odinstaluj go, zrob restart kompa i powinno dzialac ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...