Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedz]WorldOfMetin

scot

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wprowadzenie "systemu shiny" to stworzenie powiem w ciemno bo nie liczyłem tego około 400-600 nowych tekstur , do tego dochodzi dodanie fabuły oraz nowych przedmiotów / potworów itp. Jeśli praca będzie szła bardzo mozolnie możliwe jest ze w formie patchera będzie co jakiś czas np co tydzień wprowadzać aktualizację i dzięki temu serwer wystartuje wcześniej.

Opublikowano

Wprowadzenie "systemu shiny" to stworzenie powiem w ciemno bo nie liczyłem tego około 400-600 nowych tekstur , do tego dochodzi dodanie fabuły oraz nowych przedmiotów / potworów itp. Jeśli praca będzie szła bardzo mozolnie możliwe jest ze w formie patchera będzie co jakiś czas np co tydzień wprowadzać aktualizację i dzięki temu serwer wystartuje wcześniej.

Myśłisz ze taki Klient będzie zajmował więcej niż 2 GB ?

zbyt duża sygna

Czekam na powrót swojej właściwej sygnatury, moderator zajebał, moderator ma ją wrócić na swoje miejsce ^^

Przypominam

Sygnatura może zawierać

dowolną ilość obrazków

dowolny rozmiar obrazków

dowolną ilość adresów URL

dowolną ilość linii

Opublikowano

@Refresh

Dodam też że planowany start CBT przewidywany jest na następny tydzień tak więc zapraszam do zapisu na Beta Testerów na naszym forum , link w pierwszym poście.

Opublikowano

Mam nadzieje że wystartuje jak najszybciej ponieważ te serwery które wychodzą są albo za łatwe lub za bardzo hard.Myślę że ten serwer będzie taki średni??? przynajmniej mam taką nadzieje czekam z niecierpliwością i pozdrawiam.

Opublikowano

Otwarcie serwera może się opóźnić nieco ponieważ aktualnie nasz grafik zajmuję się własnym projektem i nie jest w stanie poświęcić nam całego swojego wolnego czasu. Jednak bez obaw , jest to kwestia maksymalnie kilku dni, pozdrawiam.

Opublikowano

nic nie wiadomo...

22 cze 2011, o 14:47

Konkretnej daty podać nie mogę ,planowaliśmy rozpocząć je w poniedziałek jednak SGM wyjeżdża a grafik ma sporo roboty więc trochę się to może opóźnić.
394591421101183179764.jpeg
Opublikowano

To co mnie ciekawi na serwerze co będzie to, to "-system mark (gratka dla graczy WorldOfWarcraft , mianowicie z mobów i bossów dropić będą specjalne odznaki które będzie można wymieniać na inne ciekawe przedmioty)" - Jestem ciekaw jak to im wyjdzie, pewno wymiana będzie podobna tak jak na Nevrascie z Monetami Zin. Ciekawe, ciekawe. Może i warto będzie zagrać po becie.

53146734541361439534.png

Opublikowano

Byłem w Team dawnego World Of Metin i nie zapomnę tego jak nagle cały serwer został wyłączony, forum padło, a po Alfie (Razorze) ani śladu - zwiał z kasą...

Takich rzeczy się nie robi w XXI wieku, ludzie! Może wejdę na serwer, może nie... w zapowiedzi obiecane cuda, lecz każdy wie jak to potem wychodzi.

Opublikowano

Byłem w Team dawnego World Of Metin i nie zapomnę tego jak nagle cały serwer został wyłączony, forum padło, a po Alfie (Razorze) ani śladu - zwiał z kasą...

Takich rzeczy się nie robi w XXI wieku, ludzie! Może wejdę na serwer, może nie... w zapowiedzi obiecane cuda, lecz każdy wie jak to potem wychodzi.

No dobrze mówisz obiecują cuda wianki, a tu sru znika GA i nie odpisuje nikomu na temat serwera co tworzył. Tak to ludzie robią teraz w XXI wieku.

53146734541361439534.png

Opublikowano

Jeśli chodzi wam o jakiegoś tam Razora to chyba nie jest to odpowiedni temat na dyskusje o innym serwerze , a jeśli o mnie to "sru znika i nie odpisuje" nie jest na miejscu bo uprzedziłem o wyjeździe i właśnie wróciłem. Od jutra prace nad serwerem zostają wznowione pozdrawiam.

Opublikowano

Dziś do naszego Teamu dołączyła kolejna osoba - Magicero na stanowisku GM`a. Skład Teamu został dodany na 1 stronie prezentacji.

Opublikowano

Wszystko fajnie zapowiedz itd ale kiedy on ruszy bo inne serwery tez istnieją wiec czy wiecie przynajmniej okolo ile wam zajmie dokonczenia go????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

Opublikowano

Aktualnie pracujemy nad dostosowaniem serwera pod CBT i postaramy się zrobić to jak najszybciej. Oficjalny start serwera na razie nie jest przewidywany ponieważ chcemy by serwer był wyjątkowy i zawierał system shiny wymagający naprawdę sporej ilości czasu.

Opublikowano

Będę czekał..

Lepiej, żebyście otworzyli to w Sierpniu niż za 2dni i skończyli tak jak Kaladar -,-

Opublikowano

Dziś ukończyliśmy pracę nad autopatcherem , pozostaną stylistyczne poprawki jedynie ale to kwestia 1-2 godzin. Pozostaje nam trochę zabawy z serwerem i klientem , tak więc otwarcie CBT już nie długo. Chce was również poinformować iż system shiny będzie wprowadzany stopniowo od momentu wystartowania CBT.

Opublikowano

Kilka dni przed rozpoczęciem Beta Testów udostępniony zostanie klient wraz z patcherem którym będziemy wprowadzać aktualizację na serwer. Klient dostępny będzie dla wszystkich jednak połączyć się z serwerem będą mogły jedynie osoby uczestniczące w BetaTestach (zapisy na naszym forum - link w 1 poście).

Opublikowano

10. Należy podać przybliżony termin startu [ poślizg max 14 dni ]

11. Wprowadzenie weryfikacji prywatnych serwerów poprzez wstawienie SS'a bądź video z zapowiadanego serwera. Na przynajmniej 2 SS'ach/ Video musi być napis poprzez komendę /b bądź /n "Dla MPCforum". SS/Video ma znajdować się na pierwszej stronie!

Zamykam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...