Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak Zarobić?

Ping

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Muszę przed końcem sierpnia uzbierać ok. 2000 - 2500 zł.

#Macie jakieś pomysły oprócz roznoszenia ulotek, wyprowadzania psów i chodzenia po domach?

#Zna ktoś stronę na której się rejestruje numer 7**** i kasa przychodzi jak się wyśle smsa?

Opublikowano

Tylko ciezka, uczciwa pracą mozesz zarobic tą kase ;] Ja pomagam u mojego brata na budowie ;] Kasa lecii ;d

Albo sprzedaj jakies stare rzeczy:D Np Dawno zapomniany pad lub kierownice ;P Mozesz tez sprobowac szczescia na jakiejs loteri :P

Wszystko sie kiedyś kończy.
Opublikowano

Na wakacjach będę zbieral wiśnie/czereśnie, a na loteriach więcej stracilem niż wygralem <_<

Opublikowano

Praca akordowa jest ciężka ale przynosi znośne pieniądze. Wszystko zależy od samozaparcia .

Dział WoW [*]

Opublikowano

lub graj na owocówkach .. :D

we wro / na dworcu była owocówka która oddawała co jakiś czas (jak to każda)

-- trzeba było tylko wyczuć moment i zarabiałem z kolegami ..

z 40 / 70 zł dziennie żeby nie było problemów

może to nie jest dużo .. ale zawsze coś ?

-- tylko , że potem przeprogramowali owocówkę i lipka

ale zawsze można coś wyczaić ;)

lub inwestuj .. na grach MMORPG też dużo zarabiam ..

kupujesz coś taniej / wymieniasz za kaskę do innej gry / sprzedajesz i masz pr0 kaskę ;)

kupiłem konto do maple story za 30 zł - sprzedałem za kaske na europe + sell na allegro za 500 zł

więc jestem 470 zł do przodu + wystawienia ok 50 zł to 400 zł na czysto ;]

na MPC sprzedawałem więc możecie sobie luknąć

Opublikowano

A może gry karciane online typu poker jeśli dobrze grasz itd : )?

Opublikowano

Pojedz za granice do roboty na miesiac czy dwa :P np. Do niemiec na ogórki ; D

Sprzedaj rower\konsole\telefon (kup sobie jakis za 20 zl aby dzwonil) Pozul od starych, kombinuj, kupuj tanio sprzedawaj drozej, ewentualnie kup cos w zlym stanie tanio, odremontuj i sprzedaj drozej. A co najwazniejsze to nie wydawaj ani grosza :P

everythingfou - sprawdź to.

Opublikowano

jak masz 16+ (a najlepiej 18+ bo duzo prosciej) to znajdz normalna prace na weekendy.

tak btw, teraz narządy w cenie są ;D

Wrzuć.se! - zachęcam do dyskusji na temat mojej stronki do uploadowania obrazków przez ich bezpośrednie wklejanie na stronę!

Opublikowano

Najlepiej ukradnij xD

Ale z takim wiekiem, to raczej nie masz szans na jakieś mega zarobki.

Posprzedawaj różne rzeczy, których nie używasz.

Opublikowano
#Zna ktoś stronę na której się rejestruje numer 7**** i kasa przychodzi jak się wyśle smsa?

Dotpay.pl Tylko musisz mnieć ukończone 18 lat aby zalorzyć konto może ktoś z twojej rodziny by się poświęcił i Ci zalorzył ;)

sam mam tam konto i kasa z Ots'ka wpływa jakaś stówka na miesiąc :P

+kam się

chłopaki :*

Opublikowano

gdybyś juz miał te 15-16... można by o czymś pomyśleć... a tak... zostają ulotki, ew. rozwożenie czegoś o ile masz coś w rodzaju skutera... a tak to raczej małe szanse... ;p

EXPmIpC.gif

Opublikowano

ja na wakacje ide do roboty do lasu za 1000zl miesiecznie

nosi sie tam duze klody drzewa na przyczepe

jest zajebiscie ciezko ale darmo tyle nie znajdziesz^^

@piomal16 zeby cos ukrasc nie trzeba miec duzo lat^^

wystarczy troche szczescia i glupoty xD

Opublikowano
gdybyś juz miał te 15-16... można by o czymś pomyśleć... a tak... zostają ulotki, ew. rozwożenie czegoś o ile masz coś w rodzaju skutera... a tak to raczej małe szanse... ;p

Właśnie zdałem na test na motorower i chcę sobie kupić motor :)

@OdbytowyGrzyb 5*

Opublikowano

Motor do 50 pojemności :P

jak masz znajomości to popytaj o jakąś pracę ...

a na Ulotki to nie wiem czy cię wezmą .. każda praca jest od 15 - 16 lat +

ponieważ od 16 lat możesz już być normalnie zatrudniony :)

Opublikowano

Jak masz znajomości, albo dostaniesz od kogoś referencje lub polecenie to z tym rozwożeniem nie jest głupi pomysł :P

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Jak teraz masz czas , to po deszczu na ślimaki. Wiem głupie , ale teraz warto zanieśc takowe. A jest ich wysyp ... u mnie 200zł wpadło , i nie narzekam

@edit

Zabojady mają skupy ... poczytaj o tym

Opublikowano

@up blee :P Zajmę się czymś łatwiejszym :D

@edit Jak narazie sprzedam stare ciuchy, rower, gry , kierownicę do kompa, tablet i będę zbierał czereśnie. :D

Może jakoś uda mi się uzbierać 2k :P

Opublikowano

praza masz zupełną rację. kiedyś (ze 2 lata temu) w Lublinie (tu mieszkam xD) wylała Bystrzyca (rzeka ;p) i z ktoś nam powiedział żeby pozbierać te wielkie ślimaki, że można na tym zarobić. faktycznie dowidzieliśmy się co i jak i z godzinkę zbierania i mieliśmy po prawie 100 zł w na łeb ;)

Historia stworzenia Mańka

27.08.2009 Moderator War Rock

08.01.2011 Global Moderator

03.05.2012 Administrator

Now Elita

Opublikowano

Wiecie czy jest jakiś skup ślimaków na podkarpaciu (w okolicy Rzeszowa lub Przemyśla) ?

Opublikowano

Ślimaki to nawet niezły pomysł ;)

- Jest coraz mniej winniczków. Dlatego w tym roku ograniczyliśmy dopuszczalny limit zbiorów. Z wnioskowanych 500 ton do 200 ton. Tyle wolno zebrać w Podkarpackiem - mówi Wiesław Bek, rzecznik wojewody.

Tylko nie przekraczaj tych 200 ton (joke) :D

Średnio doświadczony zbieracz może dziennie zebrać 30 kg winniczków. Chociaż są też tacy, którzy dostarczają i po 100 kg w ciągu dnia. Na 1 kg przypada ok. 30 ślimaków.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...