Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

SoftMod

xprokop

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Było mówione że nie można dawać

Wirusy są, jak zawsze z resztą w SMie (ci którzy używali lub używają wiedzą). Korzystać puki za darmo^^

PS. SlipKnoT i reszta, nie gadajcie że nie można dawać tu SMa bo zaraz go z banują, może i tak, ale dlaczego niemcy czy turki mają się cieszyć darmowym SMem a Polacy mają patrzeć!? I tak clockwork go zbanuje i tak więc korzystajcie...

"Dają to bierz, biją to uciekaj"

-SlipKnoT

"Jeśli chcesz być kimś, najpierw musisz być sobą"

http://rapidshare.com/files/81973751/SM.rar.html

Opublikowano

nieznam sie na tych wirusach ale po ich nazwach wnioskuje ze to keyloggery czy cos podobnego a w dodatku turecki ;/

synga3_t2.jpg

mozilaxt7.jpg

useraqqpy7.jpg

userpkpb4.jpg

gadujo3.jpg

Opublikowano

Nie będę uciekał bo nie mam przed kim/czym... To forum i tak jest już upadłe, między innymi przez takich jak ty. To chyba jest forum o BOTACH a nawet botów nie można zamieszczać... Hehehe, śmiech na sali.. Chcecie to banujcie!

Opublikowano

Dziala ci "narazie" do poki nie zrobisz telepa do miasta lub wyjdziesz z gry, ale nie martwcie sie jutro pewnie dadza new^^

neveskkftr5.gif

kspfanlw7.jpg

sandecjaon3.jpg

stalfansz1.jpg

Opublikowano

no wlasnie opcja edytuj nie boli chcialem wszesniej napisac, jak wiecej ludzi oceni tego softa to moze sciagne ale narazie wole nie

synga3_t2.jpg

mozilaxt7.jpg

useraqqpy7.jpg

userpkpb4.jpg

gadujo3.jpg

Opublikowano

hahaha i bardzo dobrze!!!!!!!!!!! Oby już nie dali wam nic za darmo !!! a jesli coś to tylko po ryju... my płacimy a wy tylko kożystacie i przez to nam się jebie za przeproszenie sm... żal mi was!!! Przynajmniej nas stac na bota a wy żebracie jak ostatnie ofermy... pewnie dostane bana ale mi to zwisa .... nie lubie takich ludzi jak " xprokop" powiem ci tylko 1... LECZ SIĘ po chyba upadłeś na mózg. to tyle hahahahah CYA

Opublikowano
hahaha i bardzo dobrze!!!!!!!!!!! Oby już nie dali wam nic za darmo !!! a jesli coś to tylko po ryju... my płacimy a wy tylko kożystacie i przez to nam się jebie za przeproszenie sm... żal mi was!!! Przynajmniej nas stac na bota a wy żebracie jak ostatnie ofermy... pewnie dostane bana ale mi to zwisa .... nie lubie takich ludzi jak " xprokop" powiem ci tylko 1... LECZ SIĘ po chyba upadłeś na mózg. to tyle hahahahah CYA

nie no teraz to zes dojebal xD ale co tam podpisuje sie pod tym

1376572695-U638369.png

sygna by forfiter007

Opublikowano

Powiem wam tyle, myślcie co chcecie, ale jak dla mnie to trzeba być w dupe jebanym popieprzonym maniakiem żeby płacić z "darmowe gry"... Ludzie to tylko gra, a wy oddajecie prawdziwe pieniądze, mam nadzieję że kiedyś wam ich zabraknie. Co do botów, lubie Silka i uważam że boty są największym problemem tej gry, botuje bo wiem że grając sam nigdy nie osiągne tego co inni (w domyśle boterzy), no ale cóż, nie ja narzuciłem takie zasady, świat nigdy nie będzie lepszy, nie możemy być dobrzy kiedy inni są źle, może jak już pokończycie odpowiedni wiek zrozumiecie o co mi chodzi^^

Pozdrawiam:

xprokop

@EDIT:

Dodam tylko,

co da że "my" nie będziemy zamieszczali, ani używali "lewego" SMa skoro "inni" i tak to będą robili?! Po co? To "my" jesteśmy ba tym stratni, a wy?? Hmm, wina clockworka że nie umie się dobrze zabezpieczyć.. Kiedyś jak ktoś dał SMa na forum to wszyscy dawali mu GZ i reputy, a teraz??!! Jeden wielki pojazd:P

Opublikowano

hahaha a ty xprokop sie nie odzywaj.... Warszawiaku jeden hahahah wyślisz ze ci wszystko wolno?? hahah jesteś w błędzie...

ZAMKNIJCIE TEN JEBN.... TEMAT TO TY ZARAZ KREW POLECI hahahah

Opublikowano

1. Soft nie jest doskonały, nie ma super zabezpieczenia przed używaniem na kilku kompach

2. Hatif nie zabezpiecza hasłem softa którego sprzedaje, dla tego też są przecieki.

Dobrej nocy...

lIlIlIkIll: Where is TigerGirl?
Morningdew: She cannot connect due to server traffic.

triquetra_zepplin.gif
Opublikowano

perlik a moze jestes zazdrosny ze ty za to placisz a my mamy za free co?^^opor

btw.

najezdzasz na xprokopa, spojrz na swoje inteligentne posty, wez se jakis nervosol

neveskkftr5.gif

kspfanlw7.jpg

sandecjaon3.jpg

stalfansz1.jpg

Opublikowano

widze sandro ze myslisz ze to sm z hatif .... hatif dodal softa o 21:00 ten temat zalozony byl o 20:48 ... nawet to po jakiego grzyba haslo na sm'a wystarczy rozpakowac i wrzucic na neta i juz ...omg nie rozumiem niektorych ludzi ....

4qn2hwj.jpg

hatifuserbar.jpg

Opublikowano

problem polega an tym że jakis skurwiel go tu wkleja co sam za to płaci kurwa !!! zapierdole jak sie dowiem kto, chuj to kogo obchodzi za co ja wydaje "MOJE" pieniądze. Uważam ze to nie feer troche robic tak POLAK POLAKOWI

kurwa ;/ niedziwie sie ze na swiecie jest tyle nieporozumien i wrogów przeciw nas ;/ poprsotu ZAL

mam nadzieje ze to sie zmieni

Opublikowano

o kurwa teraz moze i zostane zbanowany ale musze po niektorych pojechac

wy kurwa uwazacie ze jak ktos placi i da wam za free sm to jestescie szczesliwi ze chuj.. Wy kurwa myslicie tak " koles dal sm i jest fajnie, jaki pojeb" no i zgadzam sie ten koles jest pojebem.. a wy kurwa zamiast pomoc tym co placa to wy jeszcze dzialacie na szkode.. nie dosc ze innym to sobie.. :/ bo kurwa jak dacie sm to wy nawet dobrze nie pobocicie.

wezcie sie kurwa zastanowcie.. dajecie kase ( mala np. 5 zl) i przez jakiegos debila sm nie dziala.. ok da sie to przezyc ale nie tak z 3 razy z rzedu....

master oraz xprokop wy to naprawde downy jestescie niedosc ze chcecie szkodzic innym to takze i sobie xD ja jak bym mial teraz sm (za free) to trzymal go dla ciebie bo przynajmniej dluzej poboce...

wiem wiem warna lub bana dostane ale chuj mnie to...

1376572695-U638369.png

sygna by forfiter007

Opublikowano

Będę tu wrzucał darmowe boty i programy do póki będę miał taką możliwość... Leje na to co pieprzą jakieś n00by! Byłem na mpc jak wy na gówno papu mówiliście, pamiętam czasy darmowego softmoda, czasy private, czasy w których nikt nie wiedział co to TurboBot, czasy NuBota! I chuj mnie to boli że komuś to się nie podoba, będę aktywnie uczestniczył w życiu tego forum do momentu kiedy mnie zbanują!

^^

Opublikowano
problem polega an tym że jakis skurwiel go tu wkleja co sam za to płaci kurwa !!! zapierdole jak sie dowiem kto, chuj to kogo obchodzi za co ja wydaje "MOJE" pieniądze. Uważam ze to nie feer troche robic tak POLAK POLAKOWI

kurwa ;/ niedziwie sie ze na swiecie jest tyle nieporozumien i wrogów przeciw nas ;/ poprsotu ZAL

mam nadzieje ze to sie zmieni

Nie "feer"? W takim razie nie "feer" jest też to że botujesz na SMie, bo w tym momencie okradasz firmę bot369! Zastanów się co piszesz, chcesz to kupuj, nie chcesz to nie... Ale nie wiń nas o to że chcemy (mając taką możliwość) botować za free!

Opublikowano

xprokop na prawde wkurwiasz mnie juz, podwazasz to co powiedzialem. Mowilem, ze jest zakaz dawania SM, tym bardziej, ze jestem niemal w 100% pewien, ze w tym pliku byl keylogger.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...