Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS]FMS +9 sr 38%

boooooo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pewnego dnia w grze Metin2PL na Onyks dałem mojemu bratu buffka szamanke żeby podexpił ją a miała w tedy 24 lvl . Ja expiłęm swoją główną postac a on tą moją szamanke . Nagle mówi do mnie chodź zobacz co dropłem . Podchodze do niego a on pokazuje mi FMS sr 38% . Ucieszyłem sie i ulepszyłem go bodziami na +9 i wsadziłem kd potwora +4 ;) A tu screen

sr38.jpg

A tu taki bonus :)

Nimfa +9 do PVP

nimfa9r.jpg

No dobra a tu jeszcze drugi bonusik :D

Boga +9

boga9.jpg

@edit

Dzisiaj 23.05.2011r usunełem spalone KD w FMS i wsadziłem śmierci +4 ;) udało się ;)

SS :

dodanekd.jpg

da5e9f82fbb05240438e374847f4a6f9.gif

Opublikowano

fms ladny nie powiem :) mam podobnego na gromo sr 37 tylko kd smierci +3 moba +4

Metin2.Co.Kr

Kupie ! ;

Ku Czar. Ostrze

Pomoc Smoka ;

Fms +6 - 9 Kd Pod Expa ( najlepiej +5 )

Oz Błogo, Czarowana Zbroja

Zbroje Dla Sury ( Mistyczna, Mglista, Twarzy Ducha, Duchowa ) +0 - 6 + Pz + Defa +5

Branze Z Bialego Zlota + 1,5k - 2k Pz

Srebrny Naszyjnik + 1,5k - 2k Pz

Skorzane / Drewniane Buty + 1,5k - 2k Pz

Nick ; Spok0jnyWP

Lvl ; 47 +

Koń ; Bojowy ( 12 lvl )

Nick ; Nerw0wyBuff

Lvl ; 26

Koń ; Brak

JINNO !

Aktualizacja; 5 Sierpnia 2011

Opublikowano

Zawsze chciałem mieć podobnego na polaku , może kiedyś sam doczekam Fmsa śr 35%+ :)

COLLECT ONLY -

plakat31.jpg

ZAGŁĘBIE SOSNOWIEC 1906 !

Nie mów mi że jest lepiej widzę jak się tutaj gra...:(

Opublikowano

Cos nie logiczne to jest... mowi do Ciebie ze masz podejsc i zobaczyc co dropnal , podchodzisz do niego i pokazuje on Ci fms . Ucieszyles sie ze Ci pokazal i ulepszyles na +9 bodziami ? Logika zdania ?xD

08aborygen.gif 08aborygen.gif 08aborygen.gif 08aborygen.gif 08aborygen.gif 08aborygen.gif 08aborygen.gif 08aborygen.gif 08aborygen.gif08aborygen.gif
Opublikowano

@up

Dobrze Jest ;) Nie wiem o co ci chodzi ;)

Kupiłem już z IS oczyszczanie slotu , ale nie weszło kd śmierci +4 już po raz 5 ;/

Opublikowano

Cos nie logiczne to jest... mowi do Ciebie ze masz podejsc i zobaczyc co dropnal , podchodzisz do niego i pokazuje on Ci fms . Ucieszyles sie ze Ci pokazal i ulepszyles na +9 bodziami ? Logika zdania ?xD

Pewnie jego brat dał mu tego FMS, a on ulepszył...

Ale FMS zajebiaszczy, do mojego się nie równa :D (śr 19 xD)

2rp9q8l.jpg

Opublikowano

No ładny ładny.. Ale um -16 to nie ładne ;p. Ja mam na polaku fmsa sr 37 +6 kd wsadzam i lece na +9 .. ;p Jak skoncze wstawie ss-a. Przy srednich 37 mam um -10 tylko ;). No ale i tak gz ;p.

ZBIERAM - !!!! :)

Opublikowano

@up

No , ale wiesz umki są do pvp a śr do expa . Ja tego fms mam do expa ;) Bo jak widać ma duże sr , a umkami się nie przejmuje bo mam do pvp nimfe +9 ;)

Opublikowano

Fms fajny

Ale reszta eQ taka sobie co z tego ze nimfa +9 ma tylko kd woja +3 i kryta +3 0 bonów do pvp na wojow moze byc a co zreszta postaci? Wiec nie nazywaj tej nimfy pod pvp bo nie jest pod pvp a Boga Smoków +9 to norma jeszcze lipne kd i 0 bonow nie ma czym sie chwalic jedynie fms'em

Opublikowano

@KochamBlondynki

Powiedz mi,co ma piernik do wiatraka? My tutaj degustujemy o fmsie z dobrymi średnimi,a nie o kozikach z wysokimi umiejętnościami,a jeżeli już tak bardzo chcesz się pochwalić tymi kozikami to daj ich SS,albo załóż oddzielny temat...

@boooooo

Kolega chciał Ci powiedzieć,że era,w której wystarczyło włożyć dobre kd do itemka niestety się skończyła.Ja bynajmniej nie neguję Twojego ekwipunku,ale prawdą jest też to,że wypadało by włożyć jakiś dobry bon.

Opublikowano

Dropnęły Ci takie średnie czy może zmieniałeś je? Strasznie fajny FMS'ik tylko jak byś dodał KD Śmierci +4...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...