Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mrcybuch

Nero11

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam was drodzy koledzy... Na naszym forum na pewno jest MrCybuch... Można to wywnioskować po jego filmach. Ostatnio dałem Wam pliki z forum GM-ów, teraz o dziwo nasz kochany cybuch dał to samo na swoim kanale:http://www.youtube.com/watch?v=enKVEDVA0Uc&feature=channel_page. Zróbmy jakieś powstanie przeciwko tej lamie ;p Spamujmy go na gg i skypie, zaspamujmy go na YT itd. Po prostu ten cwel mnie wkurwia...

90921442.png
Opublikowano

Daj mi jego gg jak możesz trochę go podenerwuje i wg jak on mógł wiząś twój poradnik zal

Yyyy.... Po co to czytasz ?:O

signreclusa.gif Dawaj Minusaa ^^

Opublikowano

To nie jest żaden poradnik... Ja to wystawiłem na mpc, a chwile po tym on to wystawił na youtube... Jego gg masz w filmach... Na skype jest jako mrcybuch

90921442.png
Opublikowano

ehh co to da zablokuje was i po sprawie . Nie lepiej poprostu go olac ? On ma wlasny swiat i wlasne kredki

Jeśli spodobała Ci się moja wypowiedz lub porada . Kliknij symbolicznego plusa

Jednak jeśli uważasz , że to co napisałem to bzdura i głupoty stawiaj minus

^^.

Pozdrawiam !.

Opublikowano

Ja zrobiłem lepszą rzecz.... Wszystkie jego filmy z speed hakami dałem gm'mom nie wiem czy to dobrze ale może napiszą do youtube i zbanują mu konto bo nie ma licencji na rozpowszechnianie tych speed haków

lastfmred.gif

Opublikowano
Ale gdyby nie on większość z nas nie grała by na privach

No nie wiem.... nie wiem....

loadinga.gif

Aby zobaczyć sygnaturę wrzuć monetę

beztytuu3g.jpg
Opublikowano

Najlepiej wpierdolić mu jakiegoś keyloggera na kompa, może się dziecko oduczy robienia innych w chuja...

90921442.png
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

watpie ze sie na keylogera nabierze, kradnie tutki i mnie wnerwia. a ostatnio jak dzwonilem na skype zeby go wnerwiac to gadal z jakimis matolami o metin1 ze tibia lepsza od metin1 hahahaha.

Dumny członek MPCforum od 09 czerwca 2009 ;)

Opublikowano

Większość PW serwów zjebała się przez Cybucha z takiego powodu że 70% dzieciaków codziennie przegląda jego profil w poszukiwaniu nowego PW bo porzedni już zlagowany -.-.

Później my się dziwimy czemu taki yt2 i yt2 s2 zlagowany...

Opublikowano

Macie Panowie racje mrcybuch to cwel i kradnie poradniki i to przez niego 3/4 ludzi na privach to dzieci neo.

Jak by nie on to może by chinole niebanowali polaków, bo to przez dzieci neo chinole się wk**wiają.

A co do spamu na gg to ja kilka razy piszę do niego jakieś pierdoły i do tej pory mnie nie zablokował.

Jak by każdy tak robił jak ja to po włączeniu kompa by 5 godzin kasował spam.

Opublikowano

@DO AUTORA

Wiesz co to znaczy "CWEL"??Tylko nie szukaj mi po wikipedi.

Co do tematu masz racje, że to "cwel".

LISTA NAJWIEKSZYCH BOTÓW YT2 S1:

1.MrCybucH NAJWIEKSZY plagiator wrzechczasów.
2.DarkHunter NAJWIEKSZY NOOB LONGJUYT2 s1.Chodzi za ludzmi którzy chcą spokojnie skille wbić na P i za czepia ich chodź nie daje rady ^^.
3.1234567810 Odpowiada zawsz "omg noob" i jak się mu pojedzie to płacze i pisze "omg chodz solo kozaku" gdy widzi moje itemy zakłada miecz na 1 lvl sądząc, że niema nic lepszego.Po 2 min (od jego przegranej) spami na chacie, że sella żadło +7.

I WIEDZ, ŻE RAP NIE ZNACZY SZEROKIE SPODNIE...

31081.png

Obecnie gram na longjuyt2 s1:) Nick:-niewiadomo-

SKILLE
-DUCHOWE P
-SILNE P
-TĄPNIĘCIE P
-WALNIĘCIE P
-UDERZENIE MIECZA 6

Lvl: 76 :P
Itemy, bardzo dobre.
Opublikowano

Ja tam osobiście nic do niego nie mam ale wkurza mnie to że jak jakiś nowy serw powstanie i napisze się o nim tutaj, to na następny dzień jest tutek który on wystawił na YT i co za tym idzie jest po serwie :/

Opublikowano

Przez cybucha same nooby idą na serv !!! no bez jaj tyle polskich dzieci neo/cybucha gra na longjuyt2 że mała bania !!! Np wczoraj poleciała mi stalka dla szzmana w v2 próbowałem po nią podbiec ale musiałem grupkę szponów dobić w tym czasie wokoło zbrojki ustawiły się 2 noobki i czekały.. Kiedy wkońcu po nią podbiegłem jeden walnął mnie z szarzy a drugi zebrał zbroję i spieprzyli . po jakiejś minucie jeden z nich pisze " ale dałeś się obrobić.... ciota" nie sądze aby te dzieci potrafiły się zarejstrować na jakimś forum raczej to cybuch daje im sznse wykazania się noobostwem na prtivach:(

Opublikowano

Zerknij chociaż na komentarze pod filmami Cybucha co chwila jakieś literówki lub błędy ortograficzne więc wiadomo ile lat mogą mieć te dzieciaki

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...