Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Czy można wejsc 2 postaciami do v2 na PL ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam . Mam główną postać i buffa i czy moge miec 1 przepustke i wejść 2 postaciami do v2 czy musze mieć 2 przepustki ?

da5e9f82fbb05240438e374847f4a6f9.gif

Opublikowano

Jest jakiś bug na to, aby jedną przepustką wejść dwoma postaciami jeżeli są po ślubie... poszukaj o tym na MPC.

Opublikowano

ale ten bug juz nei dziala wiec musisz kupic 2 :) jak ci szkoda po 10 zl na 2 konta to aola zassaj, max 15 minut i masz na przepe :)

Metin2.Co.Kr

Kupie ! ;

Ku Czar. Ostrze

Pomoc Smoka ;

Fms +6 - 9 Kd Pod Expa ( najlepiej +5 )

Oz Błogo, Czarowana Zbroja

Zbroje Dla Sury ( Mistyczna, Mglista, Twarzy Ducha, Duchowa ) +0 - 6 + Pz + Defa +5

Branze Z Bialego Zlota + 1,5k - 2k Pz

Srebrny Naszyjnik + 1,5k - 2k Pz

Skorzane / Drewniane Buty + 1,5k - 2k Pz

Nick ; Spok0jnyWP

Lvl ; 47 +

Koń ; Bojowy ( 12 lvl )

Nick ; Nerw0wyBuff

Lvl ; 26

Koń ; Brak

JINNO !

Aktualizacja; 5 Sierpnia 2011

Opublikowano

Nawiązując do tego co napisał Pan UP to na AoL'u mozna dużo zarobić, ale nie wiem czy da się jeszcze robić konta, a tutaj TUT:

http://www.mpcforum.pl/topic/264856-spis-wszystkich-poradnikow-o-darmowych-sm-aolu-reklamach/

Opublikowano

Konta chyba się już nie da robić, a jak nie no to może ręcznie wypełniać te reklamy, co prawda dużo nie dostanie SM'ów, ale zawsze coś =.^

//gif w sygnie

F.

RZAL :<

Do u wanna fight with me?

Opublikowano

Jest jakiś bug na to, aby jedną przepustką wejść dwoma postaciami jeżeli są po ślubie... poszukaj o tym na MPC.

wez takie bajki kolega z paiskownnicy opowiadaj.tp do malzonka dziala w lokazjach nie platnych.musisz kupic 2 przeputki.

Opublikowano

No ok , ale jeszcze jedna sprawa na głównej postaci zalogowałem sie na stronę metin2.pl i wypełniłem tam reklame za 6 sm i wyszło mi razem 10 i kupiłem przepustke , ale jak zalogowałem sie na buffa i chciałem wypełnić tą samą reklame to nie było żadnych dostępnych reklam i pisało Oferta nie jest dostępna w twoim kraji ;/ Dlaczego ?

da5e9f82fbb05240438e374847f4a6f9.gif

Opublikowano

No ok , ale jeszcze jedna sprawa na głównej postaci zalogowałem sie na stronę metin2.pl i wypełniłem tam reklame za 6 sm i wyszło mi razem 10 i kupiłem przepustke , ale jak zalogowałem sie na buffa i chciałem wypełnić tą samą reklame to nie było żadnych dostępnych reklam i pisało Oferta nie jest dostępna w twoim kraji ;/ Dlaczego ?

Pobierz Tor'a tam można zmienić sobie ip, ale na polskie (jest bardzo łatwy)

I wyczyść ciasteczka ccleanerem.

Co do tematu trzeba mieć dwie przepy, pozdrawiam :)

52287137559562145640.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...