Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] 'Bug kamieni metin'?

BeHappy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hejka

:)
Cytat z tabeli kar:

"Bug kamieni Metin

Wykorzystywanie błędu w grze, którego efektem jest sztuczne dezaktywowanie przywoływanych przez Kamienie Metin mobów jest zabronione. Karą mogą zostać objęte wszystkie osoby biorące udział w tym procederze.

Kara za pierwszym razem: Blokada konta na 3 miesiące.

Kara za drugim i kolejnym razem: Blokada konta na 6 miesięcy."

Chcę się dowiedzieć o co kaman z tym całym bugowaniem metków oraz jak użyć tego buga ;)

Za pomoc nagroda w postaci + lub - , kto co woli :D

cooltext532827039.png

Opublikowano

sztuczne dezaktywowanie mobow.. czyli ze mobów nie bedzie

osobiscie nie wiem jak to się robi ;)

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

Myślę, że jak ktoś zna ten sposób to Ci nie powie, za kilka plusów... takie coś przecież jest w sumie drogie, bo coś fajnego może dropnąć.

Ja dużo nie kosztuję, więc jak bym znał sposób to bym dał za free.

Opublikowano

Mi się wydaje, że chodzi o bon na spowolnienie, jak mi wiadomo jeżeli wejdzie spowolnienie na metka to nie ma respa, jest taki jakby resp(graficzny taki hmm.. takie błyśnięcie) i tutaj chyba o to chodzi. ;)

Opublikowano

mi się wydaje, że chodzi o to gdy ma się spowolnienie i akurat przy respie mobów się aktywuje, to tego respa nie będzie

ale w sumie to bez sensu, chyba nie będziesz zdejmował np. swojego miecza z bonem na spowolnienie i bił metka z pięści ;)

@e

sorry nie przeczytałem posta wyżej

Opublikowano

powiedziec wam ? prosze :) bijesz metka noob charem ( np 1 lvl ) wyjdzie 1 resp i lezysz na ziemi (najlepiej dalej kawalek ) 2 postacia bijesz metka i respa nei ma :) poprosze limit + i 5 ;d

Metin2.Co.Kr

Kupie ! ;

Ku Czar. Ostrze

Pomoc Smoka ;

Fms +6 - 9 Kd Pod Expa ( najlepiej +5 )

Oz Błogo, Czarowana Zbroja

Zbroje Dla Sury ( Mistyczna, Mglista, Twarzy Ducha, Duchowa ) +0 - 6 + Pz + Defa +5

Branze Z Bialego Zlota + 1,5k - 2k Pz

Srebrny Naszyjnik + 1,5k - 2k Pz

Skorzane / Drewniane Buty + 1,5k - 2k Pz

Nick ; Spok0jnyWP

Lvl ; 47 +

Koń ; Bojowy ( 12 lvl )

Nick ; Nerw0wyBuff

Lvl ; 26

Koń ; Brak

JINNO !

Aktualizacja; 5 Sierpnia 2011

Opublikowano

IssAc to nie jest tak ;) Jeżeli bijesz metka noob charem a potem główną postacią to mooby lecą do metka i zaczynają Cię bić. Nie jest to tak jak napisałeś ;)

Opublikowano

Postac 1 lvl-owa ktora bijesz metin w czasie gdy zostaje zabita przez wyrespione potwory z metka musi "pasc" w metinie . Wtedy wystepuje efekt spowolnienia tzn . Resp nie pojawia sie

Zbieram +

Uczeń
Opublikowano

Trade - respy pojawiają się. Ale stoją z boku i nie atakują tak długo jak długo trup leży w metku (max 3 minuty).

Ale to już chyba nie działa.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

x% na spowlonienie jest dozwolone sam uzywam:)

A co do tego noob hara to takich bajek nie słyszałem .... Jest takie cos ze jak walisz 1lv resp wyjdzie pójdziesz kawałek dalej i będziesz bił główna postacią jest szansa ze te moboy cie nie zaatakuj ale resp wyjdzie .Wiec po co takie Bajki piszecie ??????

Opublikowano

Skr - dzieki za sprostowanie .

Bug dalej dziala . Jest on stary tak jak caly metin , nie wiem czemu tacy zdziwieni jestescie xD

moze bugu na yang-i kiedys tez nie znaliscie ?? :D

Zbieram +

Opublikowano

Spowolnienie raczej nie jest zabronione: Trzeba mieć coś w eq na spowolnienie gdy spowolnisz metka nie wypada fala.

Drugi sposób to np. bijesz główną postacią metka i obok stoi buffek, gdy zrespi się fala to główną postacią się wylogowujesz i walisz buffem w metka i fala poleci na buffa, gdy buff padnie nie podnosimy się, logujemy swoją główną postać i bijemy metka bez fali.

1356721310-U739101.png

Opublikowano

Tak jak już ktoś pisał, uderzasz metka np. buffka, resp ja zabija, główną postacią bijesz metka, resp wylatuje ale stoi z boku i cię nie atakuje.

Gdy buffka wstaniesz lub weźmie ją do miasta, cały resp leci na ciebie.

Co do spowolnienia, jest jak najbardziej dozwolone, jak inaczej zrespic bossy z metow 85/90...

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Spowolnienie raczej nie jest zabronione: Trzeba mieć coś w eq na spowolnienie gdy spowolnisz metka nie wypada fala.

Drugi sposób to np. bijesz główną postacią metka i obok stoi buffek, gdy zrespi się fala to główną postacią się wylogowujesz i walisz buffem w metka i fala poleci na buffa, gdy buff padnie nie podnosimy się, logujemy swoją główną postać i bijemy metka bez fali.

Wiesz co ty mówisz ??????? Chyba nie Resp ten co wyjdzie będzie na cb leciał .... eh co ludzie tu piszą jak nawet nie sprawdzili tego ... .Ten buff Dobry pomysł jak jestes ozeniony masz duze respa dajesz na obraczke i reps cie nie wali (najlepiej gdzieś dalej odjechać) i te mooby co były nie powiny cie walic to tyle na ten temat

Opublikowano

Bug ten polega na tym, że 2 osoby bijące metina dogadują się miedzy sobą która z nich ma umrzeć. Jeden z was umiera jak najbliżej metina i musi "wpaść" do niego i w tym czasie moby wyskakują z metina, ale nie biją drugiej osoby. Jakoś tak to było. Stary bug

238626.jpg]
Opublikowano

Przecież Ci wszystko opisałem i to jest prawda i działa.

Gdy nie rozumiesz to napisz a odpiszę

1356721310-U739101.png

Opublikowano

Według mnie to chodzi o inny bug, bo kto by chciał specjalnie spowalniać Kamień Metin żeby potem (możliwe) się nie zrespił?

Trochę to nie pasi, albo ja źle zrozumiałem cały temat...

Opublikowano

Przecież Ci wszystko opisałem i to jest prawda i działa.

Gdy nie rozumiesz to napisz a odpiszę

hahahahaha dobry jestes to nie działa bajki piszesz i ludzi w bład wprowadzasz ...

Tak samo nie działa z tym noob charem wiec co wy piszecie ...

A TERAZ CO DZIAŁA :-)

To Tak :

x% na spowolnienie

Mozna tez zrobić Ze jak jesteś ożeniony z buffem i masz złego respa dajesz na obrączkę i juz cie nie wala (ale to nie jest blok kamieni metin;/)

I to na Koniec

Opublikowano

Ten sposob ktory opisalem wczesniej dzialal bynajmniej kiedys ...

Metin "strzelalal" swiatlem tak jak przy respie ale nie wylatywaly moby .

Trzeba pamietac ze nasza druga postac musi lezec w metinie !!

Zbieram +

Uczeń
Opublikowano

Trade to strzelanie bez respów wynika z wejścia spowolnienia w metin. Im większy % spowolnienia w eq tym większa szansa na taki efekt. To nie bug. A to z leżącą postacią to prawda tylko, że respy wychodziły ale były neutralne, nie atakowały bijącego.

To dwa różne zjawiska.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...