Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[No-Hamachi]Serwer Minecraft Non-Premium

warzecha0

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jeszcze jedno w kilku postach napisałeś,że szukasz osób na stanowisko ADMINA to JA : min i mój przyjaciel: MattI świetnie się do tego nadajemy mieliśmy już na wielu serwerach OP-operatora oraz head ADMINA. Znamy się na sprawach dotyczących serwera sądzę że poradzilibyśmy sobie nasze logo to: "NAJPIERW GRACZE A POTEM WŁASNE SPRAWY"

• Odpowiedzi 63
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

no to co MattI ci sie podoba a ja już nie o co ci chodzi do jasnej ...

OJJ sorry może źle zrozumiałeś mi chodziło o to, żebyś dodał 2 nicki: min , MattI

dane mamy takie same mieliśmy operatorów i ADMÓW. Napewno damy sobie rade z twoimi wymaganiami i dobrze będziemy obsługiwać graczy chociażby w dawaniu działek, tworzenia nowych budynków publicznych, itd.....

Opublikowano

Witam wszystkich graczy którzy grają na serwerze o którym jest to forum

Dzisiaj chciałem przedstawić ADMINOM i OPERATOROM serwera komendy przydatne i musowe do umienia :

np

komendy na cuboida:

Przed wpisaniem komend musimy drewnianą siekierką po przekątnej dwa rogi działki jeden róg np.: PRAWYM klawiszem myszy a drugi lewym lub na odwrót ważne aby dwóch rogów nie zaznaczyć jednym klawiszem :-)

//expand (wys.) (dol) up - chodzi o to ile gracz morze postawić klocków w górę i w duł

/region define (nazwa cuboida) (nazwa właściciela) - czyli czyja ma być działka. W polu (nazwa cuboida) -nick gracz do którego będzie należała działka. Po SPACE w polu (nazwa właściciela)-to samo

/region setparent (nazwa cuboida) (nazwa miasta) tz znowu musimy w polu (naz... cub....) wpisać nick gracza i po SPACE nazwę miasta

/region addowner (nazwa właściciela) (nazwa gościa) tej komendy nie musimy pisać jeżeli działka ma należeć do jednego gracza. ALE jeżeli gracz chce współdzielić działkę z innym graczem to robimy tak: wpisujemy nick właściciela do którego należy działka i po SPACE nick gracza który jest współlokatorem działki

/region save - zapisujemy wszystko co zrobiliśmy

MAŁE PYTANIE OD KTÓREJ GODZ JEST WŁ SERWER???

Opublikowano

Witam wszystkich graczy którzy grają na serwerze o którym jest to forum

Dzisiaj chciałem przedstawić ADMINOM i OPERATOROM serwera komendy przydatne i musowe do umienia :

np

komendy na cuboida:

Przed wpisaniem komend musimy drewnianą siekierką po przekątnej dwa rogi działki jeden róg np.: PRAWYM klawiszem myszy a drugi lewym lub na odwrót ważne aby dwóch rogów nie zaznaczyć jednym klawiszem :-)

//expand (wys.) (dol) up - chodzi o to ile gracz morze postawić klocków w górę i w duł

/region define (nazwa cuboida) (nazwa właściciela) - czyli czyja ma być działka. W polu (nazwa cuboida) -nick gracz do którego będzie należała działka. Po SPACE w polu (nazwa właściciela)-to samo

/region setparent (nazwa cuboida) (nazwa miasta) tz znowu musimy w polu (naz... cub....) wpisać nick gracza i po SPACE nazwę miasta

/region addowner (nazwa właściciela) (nazwa gościa) tej komendy nie musimy pisać jeżeli działka ma należeć do jednego gracza. ALE jeżeli gracz chce współdzielić działkę z innym graczem to robimy tak: wpisujemy nick właściciela do którego należy działka i po SPACE nick gracza który jest współlokatorem działki

/region save - zapisujemy wszystko co zrobiliśmy

MAŁE PYTANIE OD KTÓREJ GODZ JEST WŁ SERWER???

Min po co to piszesz jak każdy admin je zna? Chcesz się podlizać czy co?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...