Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] iMetin

damiano18855

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 78
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

W trące się ale znam dużo lepszych np. EliteMt2 bądź Yitian2 :)

Na elite admini już nic nie wprowadzają ,bo kieszeń się grupsza zrobiła ,a na yitianie gra mało ,bo nie każdego stać na broń/zbroję za 120zł :P

logoopm.png

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Grajac na imetin przez ostatnie 3 tyg. Zrozumialem ze grac na serverze NIE WARTO z powodu nie tylko Is'u tylko server jest robiony bez pomyslu jedyny pomysl to dodac cos nowego i wzbic kase. Dziekujmy bogu ze nie ma w Is nowych broni ktore robi sie z boni na 70 i 75. Zauwazylem rowniez ze Luk gniewu nie ma 2x Ludzi...Tak samo jak wiekszosc ostatnich Epickich Broni.(Tzn. Nypek Duch itp.) z Broni do expa robi sie bron do Pvp i jaki to ma sens ? Np. Taki noz zombi powinien miec 25% potwory i chociaz 25% na nieumarlych . A nie 25% potwory i Ludzi po co te ludzie jak tak i tak sa do expa ? Tak samo reszta broni.

Na serverze nie bede gral. Mozliwe ze wejde ogarnac co i jak. Co sie zmienilo co sie nie zmienilo

Podziekowania dla Teniora za to ze Zjebal tak Wspanialy server ktorym niegdys byl Imetin.

Pozdrawiam, NieOgarniety.

beztytuusl.jpg

10 Postuf - O

50 Postuf - O

100 Postuf - O

200 Postuf - X

500 Postuf - X

1585114601.png

WAZNE;

Masz Problem ze swoim telefonem? Mozliwe ze moge tobie pomoc ,pisz na Pw.

(Pomagam z telefonami z systemem Android)

Opublikowano

Serwer stał zjebany, po wprowadzeniu 6/7, tyle ode mnie.

Jak ktoś chce to mogę dać Daggera 170lv bez eq na iMetin, Pw...

61250135649803357867.png

Mam wyjebaną sygne!

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Serwer stał zjebany, po wprowadzeniu 6/7, tyle ode mnie.

Jak ktoś chce to mogę dać Daggera 170lv bez eq na iMetin, Pw...

Tyle że 6-7bon był od początku serwera czyli 27listopada ;)

logoopm.png

Opublikowano

Dla mnie serwer 10/10

Plusy :

- dużo graczy (nie duża ilość tzw. "noobków"),

- dużo nowości (bronie,zbroje,biżuteria),

- lepsze DT (trudniej zabić króla),

- częste eventy,

- serwer zadbany,

- dobre raty serwera,

- i dużo więcej mniejszych +

Minusy :

- można eq z IS'u kupić (nie jest to duży - dlatego, że kto kupi eq z IS'u i tak nie musi wygrywać na pvp, gdy nie potrafi sobie dobrze wybonować eq)

To wszystko według mnie najlepszy serwer polecam ;)

Grajac na imetin przez ostatnie 3 tyg. Zrozumialem ze grac na serverze NIE WARTO z powodu nie tylko Is'u tylko server jest robiony bez pomyslu jedyny pomysl to dodac cos nowego i wzbic kase. Dziekujmy bogu ze nie ma w Is nowych broni ktore robi sie z boni na 70 i 75. Zauwazylem rowniez ze Luk gniewu nie ma 2x Ludzi...Tak samo jak wiekszosc ostatnich Epickich Broni.(Tzn. Nypek Duch itp.) z Broni do expa robi sie bron do Pvp i jaki to ma sens ? Np. Taki noz zombi powinien miec 25% potwory i chociaz 25% na nieumarlych . A nie 25% potwory i Ludzi po co te ludzie jak tak i tak sa do expa ? Tak samo reszta broni.

Na serverze nie bede gral. Mozliwe ze wejde ogarnac co i jak. Co sie zmienilo co sie nie zmienilo

Podziekowania dla Teniora za to ze Zjebal tak Wspanialy server ktorym niegdys byl Imetin.

Pozdrawiam, NieOgarniety.

Jak nie wiesz to Ci powiem, że bon na ludzi to też bon do expa -.-, a co do wyższych wypowiedzi o av2, że nie dajecie rady spota to mi was aż żal słuchac jak ja mialem 700defa i spota ogarniałem i exp dobrze leciał ja polecam ten serwer jest najlepszy, a kto nie lubi tego serwa to albo nie moze sie pogodzic z IS ( w którym juz nie wprowadzaja nowych itemkow), albo nie potrafia grac to moje zdanie domze ze o takich ludzi mniej bedzie na tym serwie i tyle moim zdaniem.

Serwer do dupy + ma 3 rozprawy w sadzie za pingowanie

Co do tego nie wiem skąd ty to wież, że niby mają rozprawę w sądzie za pingowanie, nie wiem skąd byś miał takie info -.- i nie wprowadzaj ludzi w błąd, serwer nie ma żadnych rozpraw i nie będzie miał serwer ma się dobrze i dalej bedzie sie rozwijal o kolejne CH jak i nowe serwery np.Imetin2 itd.

32265.png
Opublikowano

Grałem na tym serwie 1 Msc temu... Przestałem ponieważ mnie okradli <_< ...Teraz chce jeszcze raz zacząć. Ma ktoś może jakieś niepotrzebne konto z eq/bez eq??Jak coś Pw...

1390144171-U592769.png

Opublikowano

To Ten Server Jeszcze istnieje wohoohoho :P

Gralem na tym servie od startu do pewnego czasu az cala topka typu BedBralCie Ja Arek i pare osob nie zaczelo korzystac z bugu w dt ^.^ Gdzie powbijalismy 154 ;D a okazalo sie ze Gm wtedy zrobili by max byl stooo ktorys :)

Server Byl nawet fajny ale pozniej zaczeli robic go bardziej dla hajsu

i pewien gm na samym starcie powiedzial ,, mam Wyjebane jestem gm tylko dla kasy " czy jakos tak ^.^

1314820101-U330049.png
Opublikowano

Dla mnie serwer 10/10

Plusy :

- dużo graczy (nie duża ilość tzw. "noobków"),

- dużo nowości (bronie,zbroje,biżuteria),

- lepsze DT (trudniej zabić króla),

- częste eventy,

- serwer zadbany,

- dobre raty serwera,

- i dużo więcej mniejszych +

Minusy :

- można eq z IS'u kupić (nie jest to duży - dlatego, że kto kupi eq z IS'u i tak nie musi wygrywać na pvp, gdy nie potrafi sobie dobrze wybonować eq)

To wszystko według mnie najlepszy serwer polecam ;)

Jak nie wiesz to Ci powiem, że bon na ludzi to też bon do expa -.-, a co do wyższych wypowiedzi o av2, że nie dajecie rady spota to mi was aż żal słuchac jak ja mialem 700defa i spota ogarniałem i exp dobrze leciał ja polecam ten serwer jest najlepszy, a kto nie lubi tego serwa to albo nie moze sie pogodzic z IS ( w którym juz nie wprowadzaja nowych itemkow), albo nie potrafia grac to moje zdanie domze ze o takich ludzi mniej bedzie na tym serwie i tyle moim zdaniem.

Co do tego nie wiem skąd ty to wież, że niby mają rozprawę w sądzie za pingowanie, nie wiem skąd byś miał takie info -.- i nie wprowadzaj ludzi w błąd, serwer nie ma żadnych rozpraw i nie będzie miał serwer ma się dobrze i dalej bedzie sie rozwijal o kolejne CH jak i nowe serwery np.Imetin2 itd.

Wiem bo mam swoje prawne zrodla admin imetin kupil dedyka w ovh do pingowania i paru ludzi go zaskarzylo i ma 3 rozprawy ^ ^

11-37.59.93.25.png
Opublikowano

Wiem bo mam swoje prawne zrodla admin imetin kupil dedyka w ovh do pingowania i paru ludzi go zaskarzylo i ma 3 rozprawy ^ ^

Hahaha jaki facepalm facepalm.gif

W ovh jest coś takiego jak hack detected więc nie ma możliwości puszczenia ataku "dos lub ddos" . Zamilcz wreszcie gówno wiedzący szczylu.

Był owy gm Majza ^^

logoopm.png

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Gram już tam dobre 2 miesiące, nie wydając nawet złotówki na is

i osiągnąłem eq warte około 2000pereł :)

+Dużo ludzi

+Nowe mapy

+Ogarnięty Team

+Fajne itemki

-Serwer troszkę pod IS

- 6/7 bony

Opublikowano

Grałem tam miałem 130 lv woja i jakieś tam dropki :) Ale ogólnie server fajny można sie dość długo pobawić na nim :) Bardzo dużo nowości : Bronie , zbroje , mapki , ulepszacze także , Ale tak jak up te 6/7 bony trochę przesadzone i dlatego skończyłem grę na tym Servie :)

a co do Teamu to bardzo dobry :) Super się z nimi dogadywało :)

FightMt2 Wymiata :)

Gracz : Angelus Zaprasza wraz z całym team do zagrania na Serv :)

:*:*:*

http://imageshack.us...images5asx.jpg/

!
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Wiem, że minęło już 5 dni, po czasie gdzie można było odpisać, ale chciałem wyrazić opinie o tym dennym serwie.

A więc tak, na forum nie ma czegoś takiego jak wolność słowa, moderatorzy(oprócz vinylza i miirage taki troche ogar) to banda dzieci których jak nie potrafią odpisać coś komuś to dają warna pt. "obraza człona teamu".

Znajomy napisał post: "Teniorek za mało kasy z is to teraz kubki i koszulki będzie sprzedawać", a warn pt. "Obraza członka teamu", więc sami oceńcie co jest nie tak, bo ja już ze śmiechu padam. xD

Druga sprawa to taka, że administrator ma wylane na graczy jedyne się liczy, aby kasę orać z is, co mam na myśli dodał bronię które bardzo trudno zrobić, aby zrobić taką do +9 było trzeba wydać ok 4k pereł, a potem dodał je do is, bo za mało kasy miała pazerna świnia.

+ Dużo zbroi/broni/biżuterii tak śr, ale troche jest.

+ Dużo map do expienia/dropienia

+ Bonowanie eq na full bonach

+ Najlepsza opcja wyloguj i usuń

Wady ma takie:

- Administratora nie obchodzi zdanie graczy jedynie liczą się zyski z is.

- Szemrane konkursy(tzn wszyscy co chcą brać udział muszą wysłać sms) które wygrywają osoby nie widziane przez świat.

- Popsuty exp powyżej 130lvl+

- Dodawanie jakiś mapek typu katakumby gdzie, żeby coś wartościowego dropnąć trzeba pójść z ok 200 razy i kasa na przepustki oczywiście.

- Wolność słowa tam nie istnieje jak to napisał jeden z pierwszych go "Masz swoje zdanie, masz bana".

- Wad serwer ma dużo, lecz nie mam siły i czasu na ich wypisywanie.

Dużo rozważnych graczy odeszło więc niektórym radzę nie zaczynać.

Pozdrawiam.

@Down

Minął miesiąc i o kilka dni się spóźniłem, ale już nie mogłem się hamować.

Opublikowano

Wiem, że minęło już 5 dni, po czasie gdzie można było odpisać, ale chciałem wyrazić opinie o tym dennym serwie.

A więc tak, na forum nie ma czegoś takiego jak wolność słowa, moderatorzy(oprócz vinylza i miirage taki troche ogar) to banda dzieci których jak nie potrafią odpisać coś komuś to dają warna pt. "obraza człona teamu".

Znajomy napisał post: "Teniorek za mało kasy z is to teraz kubki i koszulki będzie sprzedawać", a warn pt. "Obraza członka teamu", więc sami oceńcie co jest nie tak, bo ja już ze śmiechu padam. xD

Druga sprawa to taka, że administrator ma wylane na graczy jedyne się liczy, aby kasę orać z is, co mam na myśli dodał bronię które bardzo trudno zrobić, aby zrobić taką do +9 było trzeba wydać ok 4k pereł, a potem dodał je do is, bo za mało kasy miała pazerna świnia.

+ Dużo zbroi/broni/biżuterii tak śr, ale troche jest.

+ Dużo map do expienia/dropienia

+ Bonowanie eq na full bonach

+ Najlepsza opcja wyloguj i usuń

Wady ma takie:

- Administratora nie obchodzi zdanie graczy jedynie liczą się zyski z is.

- Szemrane konkursy(tzn wszyscy co chcą brać udział muszą wysłać sms) które wygrywają osoby nie widziane przez świat.

- Popsuty exp powyżej 130lvl+

- Dodawanie jakiś mapek typu katakumby gdzie, żeby coś wartościowego dropnąć trzeba pójść z ok 200 razy i kasa na przepustki oczywiście.

- Wolność słowa tam nie istnieje jak to napisał jeden z pierwszych go "Masz swoje zdanie, masz bana".

- Wad serwer ma dużo, lecz nie mam siły i czasu na ich wypisywanie.

Dużo rozważnych graczy odeszło więc niektórym radzę nie zaczynać.

Pozdrawiam.

@Down

Minął miesiąc i o kilka dni się spóźniłem, ale już nie mogłem się hamować.

Wiesz czemu wygrywają takie osoby? Bo to jest losowanie druga sprawa jeżeli myślisz, że nagrody nie ma to się grubo mylisz... Majki aparat otrzymał, a wygrani z konkursu dostali kolejno SE xp Neo V, doładowanie + monety i monety.

logoopm.png

Opublikowano

Ja powiem tak DNO

1.Dzieci Neo

2.Serwer Pod IS

3.Wszystko za perły

4.Zrąbana administracja

5.I Gitara

Opublikowano

- Banalny serwer

-szybko się nudzi

+ ciekawy

+ wciągający

hehequb.png

..................................................................................................................

Opublikowano

Wiesz czemu wygrywają takie osoby? Bo to jest losowanie druga sprawa jeżeli myślisz, że nagrody nie ma to się grubo mylisz... Majki aparat otrzymał, a wygrani z konkursu dostali kolejno SE xp Neo V, doładowanie + monety i monety.

Tylko, że mi chodzi o konkurs z losowaniem, a nie o pvp tylko administrator miał wgląd na konkurs a on jest po prostu pazerną świnią i dla siebie go wziął.

• 5 tygodni później...
Opublikowano

serwer głównie na zasadzie : '' masz perły masz wszystko ''

dno ^^

MASZ RACJĘ

I TO JEST - DLA MNIE ;/

POZDRO DLA CAŁEGO SERWERA DivineWorld

graczakaintsuper.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...