Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

kilka dni temu zacząłem grę od nowa na Metin2.pl i niestety wbiłem 29 level i dostałem bana za KamerMod'a :P

Ban do 29 czerwca.

I zastanawiam się tak, jakie eq sobie zrobić.

Na razie gram na dropie.

Na tym 29 levelu, mam woja body i kilka itemków. Mam tam smoczą +9 to sobie zostawię, potem mam śmierte +9 to sobie też zostawię na razie, a potem sellne.

Mam też fms'a +9 sr 17 um -7 kd powtorki i penetry +3. I właśnie się zastanawiam kupić jakiegoś lepszego? Z kasą to aż nie taki problem, tyle nazbieram :P

Zrobiłem też na dropku Lwia Tarcze +8, zostawić ją sobie? Czy sellać? A jak wbije 61 level to kupić nową? No i jest pytanie, co jeszcze mam kupić?

Zrobiłem też ebo+8 ale chyba je sellne dołoże i kupię +9. Zastanawiam się też nad srebrną +9 no i mam jeszcze żelaka +8. Zostawić go? Starczy mi na razie?

Mam też takie tam itemki, butki 1kpz i naszyjnik 1kpz, to sobie zostawię no nie? Tarcze mam narazie COD'a +6 i 5kątke +7.

Narazie kasy na takie rzeczy jak bojowiec czy coś nie potrzebuje bo kupiłem już 10 medali :P Więc na boja mam.

I co jest lepsze dla woja body? Ribek czy fms? Bo fms'a lepszego dostane taniej np. fms sr 25+ za jego cene dostane ribka sr 15+ :P

Jak już tak pytam to zapytam co lepiej robić jako 2gi skill? 1-wsza to aura wiadomo, a 2-gie się zastanawiam czy berek czy wir. I jak zrobić żeby każdy skill na 17 wbił?\

Jak coś mi się jeszcze przypomni to będę pytał xD

Aha i mam pytanie jeszcze jedno, czy jak będę grał połowe wakacji w metina, gdzieś 4-6 godzin dziennie to wbije przez ten czas 61 level wojkiem body?

I od jakiego levela czytać ku?

Wszystkie sensowne posty nagrodzę plusem.

//gif w sygnie

F.

RZAL :<

Do u wanna fight with me?

Opublikowano (edytowane)

Witam,

kilka dni temu zacząłem grę od nowa na Metin2.pl i niestety wbiłem 29 level i dostałem bana za KamerMod'a :P

Ban do 29 czerwca.

I zastanawiam się tak, jakie eq sobie zrobić.

Na razie gram na dropie.

Na tym 29 levelu, mam woja body i kilka itemków. Mam tam smoczą +9 to sobie zostawię, potem mam śmierte +9 to sobie też zostawię na razie, a potem sellne.

Mam też fms'a +9 sr 17 um -7 kd powtorki i penetry +3. I właśnie się zastanawiam kupić jakiegoś lepszego? Z kasą to aż nie taki problem, tyle nazbieram :P

Zrobiłem też na dropku Lwia Tarcze +8, zostawić ją sobie? Czy sellać? A jak wbije 61 level to kupić nową? No i jest pytanie, co jeszcze mam kupić?

Zrobiłem też ebo+8 ale chyba je sellne dołoże i kupię +9. Zastanawiam się też nad srebrną +9 no i mam jeszcze żelaka +8. Zostawić go? Starczy mi na razie?

Mam też takie tam itemki, butki 1kpz i naszyjnik 1kpz, to sobie zostawię no nie? Tarcze mam narazie COD'a +6 i 5kątke +7.

Narazie kasy na takie rzeczy jak bojowiec czy coś nie potrzebuje bo kupiłem już 10 medali :P Więc na boja mam.

I co jest lepsze dla woja body? Ribek czy fms? Bo fms'a lepszego dostane taniej np. fms sr 25+ za jego cene dostane ribka sr 15+ :P

Jak już tak pytam to zapytam co lepiej robić jako 2gi skill? 1-wsza to aura wiadomo, a 2-gie się zastanawiam czy berek czy wir. I jak zrobić żeby każdy skill na 17 wbił?\

Jak coś mi się jeszcze przypomni to będę pytał xD

Aha i mam pytanie jeszcze jedno, czy jak będę grał połowe wakacji w metina, gdzieś 4-6 godzin dziennie to wbije przez ten czas 61 level wojkiem body?

I od jakiego levela czytać ku?

Wszystkie sensowne posty nagrodzę plusem.

Hm... Uzbieraj na dropku z 3kkk kup za tą kaske jakieś pż +1k,1,5k. Później kaska będzie potrzebna na droższe eq typu bojowy lub coś więc te rzeczy sobie zostaw. Jak będziesz expić tym fms'em to kaska jakaś wpadnie,więc luzacko. Na 65 lvl powinieneś mieć z 10kkk jak będziesz oszczędzać. :) Liczę na +

KU czytaj ciągle. W to inwestuj a kaska napewno jeszcze zostanie. Ten fms ci styknie do 50lvl

Edytowane przez mati18137
Opublikowano

No właśnie miałem kiedyś prawie taki sam fms i do 53 levela bez problemu stykał :P

Ale skąd mam na dropku tyle zarobić? :D Na Fishbocie jechać? :PP xD

@EDIT

Po za tym patrz

ebo ma pz

srebrna tez pz

mam naszyjnik 1kpz

buty 1kpz

narazie powinno styknąć.

//gif w sygnie

F.

Opublikowano

żebyś się nie zdziwił że po unbanie będzie puste konto albo ci nie odbanuja ^^

A tak wgl to luz bluz malina co do KU to czytaj jak juz wbijesz skila ja popełniłem wielki błąd grając mentalem bo na 55 dopiero ogarnełęm że lepiej juz zacząć czytać KU

Opublikowano (edytowane)

można wiedzieć jak do 29lvl zarobiłeś tyle kasy? o.O

g00d ile ty masz lat ? znasz się na metinie?? o.O

nie wiem czy płakać czy się śmiać

"Jak masz expić z boja" "Jako drugi skill polecam Wir" ty wgl. patrzysz co piszesz?

jak ma być boj berk w 100%

Edytowane przez KuczerTG

Pomogłem nagrodź +

Opublikowano

Zarobił poprzez dropka pewnie...

A co dotematu to tak.

Wymień żelaka jak masz kasę na +9. Jak masz expić z boja to ribka dorwij tego, do 700kk złapiesz. Srebrną +9 musisz mieć. Ebo może zostać na razie +8.

Butki i naszyjnik na razie styknie. Tarcze lepszą dorwij na 41 +7/8. Skille możesz robić tak do 40 lvl, ale tylko jak dropniesz KU albo kupisz za tanioche. Po 40 kupuj już KU po normalnej cenie, ale jak znajdziesz taniej to tez chyba. :D Jako drugi skill polecam Wir, bo do ataku przydatny, jak będziesz zbierał spoty. Żebyskill na 17 wszedł to możesz bez Isa iść, tylko po OZ, czyli opaska zapomnienia, która cofa jeden punkt, będziesz cofał aż wejdzie.

Opublikowano

żebyś się nie zdziwił że po unbanie będzie puste konto albo ci nie odbanuja ^^

A tak wgl to luz bluz malina co do KU to czytaj jak juz wbijesz skila ja popełniłem wielki błąd grając mentalem bo na 55 dopiero ogarnełęm że lepiej juz zacząć czytać KU

Wątpie żęby wszystko zabrali, bo to ban za logi automatyczny :P

//gif w sygnie

F.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...