Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema. Jak gram w metka to mi strasznie laguje kompa. Mam wszystko powyłączane, ale to i tak nic nie zmienia. Czytałem w tym temacie

To jest ukryta treść, proszę

, że to zmniejszy lagi, ale pisze minimum 1gb RAM. Ja mam 2gb RAM. Czy jak to zrobie bedzie mi jeszcze bardziej muliło kompa?

Za odp. bedzie + i 5.

Opublikowano

Na początek wyłącz wszystkie komunikatory, przeglądarkę i wszelkiego typu programy o pobierania plików np. torrent czyli uTorrent, Ares, Bear Share etc.

Może masz już zaśmiecony komputer i dlatego tak Ci muli? Wcześniej miałeś takie problemy? Spróbuj grę odpalić na innych ustawieniach, tzn. inne bity, rozdzielczość może.

//gif w sygnie

F.

RZAL :<

Do u wanna fight with me?

Opublikowano

Ja polecam coś zupełnie innego które w 100% będzie dla Ciebie lepsze.

Instrukcja:

1.Naciskasz prawym przyciskiem myszy na folder '' Metin2 ''

2.Wybierasz opcje '' Usuń ''

3.Jesteś wolnym człowiekiem bez uzależnień ! <_<

Opublikowano

@BloodSmokers

Siema. Jak gram w metka to mi strasznie laguje kompa. Mam wszystko powyłączane, ale to i tak nic nie zmienia.

...

Na początek wyłącz wszystkie komunikatory, przeglądarkę i wszelkiego typu programy o pobierania plików np. torrent czyli uTorrent, Ares, Bear Share etc.

ze skanuj komputer. Lub wyłącz anty-wirusa

Co Cię chłopaku nie zabije, to Cię wzmocni !

Chcesz mnie nagrodzić ?

Daj -

Opublikowano

Ja proponuję sprawdzić czy komputer od środka nie jest zbytnio zakurzony... jeśli jest to weź patyczki higieniczne i wyczyść.

Jeśli to nie pomoże to wyczyść komputer programem Cleaner i ustaw priorytet procesu metina na CZASU RZECZYWISTEGO.

Opublikowano

Ja proponuję sprawdzić czy komputer od środka nie jest zbytnio zakurzony... jeśli jest to weź patyczki higieniczne i wyczyść.

Jeśli to nie pomoże to wyczyść komputer programem Cleaner i ustaw priorytet procesu metina na CZASU RZECZYWISTEGO.

Kompa miałem niedawno czyszczonego, więc to nie to. Ale spróbuje to 2.

Opublikowano

Jaki masz net ?

Jak masz duże lagi, to strzelam, że bezprzewodowy :)

Komp do metina dużo nie ma - na 512 ramu i procku 3gb p4 biore dwa metki bez lagów na ch2 ale z netem 20mb/s

Na tym samym kompie z netem bezprzewodowym nie mogłem nawet się zalogować na ch2 :)

Ale jeżeli ogólnie komp Ci się muli, to wyczyść radiator, daj nową paste pod procka, kup większy wiatraczek i jebnij jeszcze z jednego w obudowie.

No i format + zainstalowanie tylko najpotrzebniejszych rzeczy. Jak Ci się nie chce formatować, to ccleaner.

Pozdrawiam.

edit; 888 post :P

52287137559562145640.png

Opublikowano (edytowane)

Jaki masz net ?

Neta mam 56 Mb/s, po formacie jest to samo, już próbowałem

Edytowane przez dzimen110
Opublikowano

Wpisz w google :

- Ccleaner download (darmowy program ale 100% satysfakcji)

- Odkuracz download

i przeczytaj readme 100% lepszego chodzenia kompa jeżeli to nie pomaga przeskanuj kompa i wyłącz anty vira

Opublikowano (edytowane)

Wpisz w google :

- Ccleaner download (darmowy program ale 100% satysfakcji)

- Odkuracz download

i przeczytaj readme 100% lepszego chodzenia kompa jeżeli to nie pomaga przeskanuj kompa i wyłącz anty vira

Antywira nie radzę wyłączać...swojego wyłączyłem i tyle wirów się nawbijało do kompa, że musiałem format robić. Antywirus np. AVG wogóle nie laguje, więc niewiem po co wyłączac antywira

Chyba, że wyłączasz antywirusa, włączasz grę i jak wyłączasz grę, to włączasz antywira. Tak powinno żadnego świństwa nie złapać.

Edytowane przez odchudzanie7

2rp9q8l.jpg

Opublikowano

Jezeli masz niezłego neta. TO powyłaczaj zbedne programy ja tak miałem na starym kompie. A najlepiej wyłacz wszystkie wirusy.

ZBIERAM +

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...