Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Feniks Minecraft [24/7] [WL] [Dedyk]

FeniksMinecraft

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick:bajool96

Pirat/Premium:pirat

Rozumowanie na poziomie ludzkim: tak

• Odpowiedzi 568
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

nick: dezz123

pirat/premium: pirat

Rozumowanie na poziomie ludzkim: osiągnąłem spokój buddy :unsure:

7582998.jpg

System of a down 4 ever <3

Opublikowano

Bardzo przepraszam za nie obecność, lecz nasz dotychczasowy kolega od mpc przestał się zajmować tym.

Zostaliście dodani od 17-18 strony. Niedługo wystartuje nasze forum, które już dziś konfiguruje, dodatkowo liczba slotów

wynosi 40 ! I wersja została updatetowana do 1.7.

Dodatkowo niedługo organizujemy event, kilka ważnych reform, więc wszystko idzie ku odnowieniu

buttonqr.gif

Opublikowano

Nick: Vaflex

Pirat/Premium: to pierwsze

Rozumowanie na poziomie ludzkim: po polsku, po angielsku a jak sie schleje to jeszcze po niemiecku i hiszpansku

Opublikowano

Nie wiem już. Mobilizuję moje wszystkie zastępy szarych komórek. Próbuję się dostać na ten serwer, ale cały czas jestem bombardowany przez napisy typu: You are not..., End of Stream. Mam piracką wersję gry. Szukałem łopatologicznych wskazówek jak zalogować się na taki serwer "krok po kroku" ale bez rezultatów. Komunikaty wskazują że nie jestem zapisany na serwerze. Fajnie jakby ktoś wytłumaczył typowo krok po kroku jak się zalogować do gry multiplayer, i pozbyć eis typowych utrudnień, zwłaszcza jak ktoś gra w tą grę tydzień.

Opublikowano

Nick: Chuudy

Pirat/Premium:Pirat

Rozumowanie na poziomie ludzkim: Oczywiście że Tak :D

Nick: Malina <--- Moja siostra proszę o dodanie i jej na WL :)

Pirat/Premium:Pirat

Rozumowanie na poziomie ludzkim: Oczywiście że Tak :D

Opublikowano

Nick: GreenEye

Pirat/Premium: Pirat

Rozumowanie na poziomie ludzkim: ? ;d

Nie wiem już. Mobilizuję moje wszystkie zastępy szarych komórek. Próbuję się dostać na ten serwer, ale cały czas jestem bombardowany przez napisy typu: You are not..., End of Stream. Mam piracką wersję gry. Szukałem łopatologicznych wskazówek jak zalogować się na taki serwer "krok po kroku" ale bez rezultatów. Komunikaty wskazują że nie jestem zapisany na serwerze. Fajnie jakby ktoś wytłumaczył typowo krok po kroku jak się zalogować do gry multiplayer, i pozbyć eis typowych utrudnień, zwłaszcza jak ktoś gra w tą grę tydzień.

Trzeba odczekać chwilkę i potemw wchodzisz...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...