Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Sura BM czy Woj Body.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema.Czym się lepiej opłaca grać Wojem Body 38 z bojem czy sura Bm 47 bez boja ... Woj skille m2 m3 - sura też. A mianowicie chce kupić 7kkk na allegro ... Znaczy ta sura nie jest moja ... Muszę za nią dać jeszcze 2kkk i nie wiem czy grać wojem czy kupić surę i mieć 5kkk na eq dla woja ;d

Opublikowano (edytowane)

Sura BM graj ... jezeli juz zamawiasz sobie na allegro yangi to zamow tyle zeby Ci starczylo na eq dla BM . A bojowiec to nie problem .. .-.-

Plus BMa:

Ochronka + Ogniste G1+ = znakomity exp

I jak ktoś Ci powie, że FMS z UM to dla BM a ze średnimi wgl sie nie nadaje to go wysmiej i je*nij na wolnym...

Exp=sr

PvP=um proste...

Marock... po ki ch*j lvl jak skille do dupy ? nie sugeruj sie tym, ze ktos Ci powie, ze masz maly lvl... bm na 47lvl ogarniesz bodego 75lvl ...

A tak wgl to znajac zycie do konca swojej gry na Bodym bedziesz mial skille max m5 a u bm wbijesz spokojnie na G1.

Edytowane przez bobek3d
Opublikowano

G00D. Jezeli body jest w pvp koks to ja jestem świętym człowiekiem ... body bez bonow na ludki jest nikim

Opublikowano

woj body to najgorsza postac do pvp aby zrobic bodego ktory bedzie kox w pvp trzeba bardzo bardzo ale bardzo duzo kasy

graj bm bo to najlepsza postac pod pvp jest ciekawe i dzieki ochronce poradzi sobie z expem , ma tanie ku i eq

860331433165800174608.png

Opublikowano

Jeśli chodzi o woja body, to tak zgadzam się że trzeba wybonować eq. Ale BM będzie 70lvl bił, hmm.. ok 2 - 3 miesiące. ? W miesiąc wbije wojem 75 lvl, mój przykład i zrobi dobre eq. Tylko że wiadomo że sura BM a woj body to sura BM lepsza pod względem pvp. Ale pod względem wszystkiego, to woj body przeważa. Bo nawet taka sura nie zarobi na siebie.

Opublikowano

woj body to najgorsza postac do pvp aby zrobic bodego ktory bedzie kox w pvp trzeba bardzo bardzo ale bardzo duzo kasy

graj bm bo to najlepsza postac pod pvp jest ciekawe i dzieki ochronce poradzi sobie z expem , ma tanie ku i eq

Własnie nie wiem... Bo ten koleś coś wkręca.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...