Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Mam wielka prosbe sciagnolem Lineage2 freya i probowalem wejsc na serwer l2 dex.

sciagnolem system wlaczam lineage2 loguje sie na konto wybieram serwer i w tym momencie crash.

i wyskoczylo mi takie cos:

2011.6.19 17:59:25

CPU : AuthenticAMD AMD Athlon 64 Processor 3000+ @ 1802 MHz 1023MB RAM

Video : NVIDIA GeForce 7300 GS (9131)

PosCode : LS1(216) 0:0:0 1/0 [750]

General protection fault!

History: NConsoleWnd::RequestServerLogin <- NCServerSelectWnd::RequestServerLogin <- NCServerSelectWnd::OnLoginBtnClick <- NControl::SendEventMessage <- NCButton::OnClickButton <- NCButton::OnLButtonUp <- NCVirtualWndMain::PassToFocusedWindow <- NCVirtualWndMain::DispatchWndMsg <- NConsoleWnd::DispatchWndMsg <- NConsoleWnd::MasterConsoleEventProcess <- UEngine::InputEvent <- UWindowsViewport::CauseInputEvent <- UWindowsViewport::UpdateInput <- UViewport::ReadInput <- APlayerController::Tick <- ALineagePlayerController::Tick <- TickAllActors <- ULevel::Tick <- (NetMode=0) <- UMasterLevel::Tick <- TickLevel <- UGameEngine::Tick <- UpdateWorld <- MainLoop

Antywirusa mam off,Zapore mam off,programow blokujacych nie mam.

Opublikowano

odpalalem l2.exe. nie gram 1 raz w l2......

tutaj nie ma systemu gotowego.. jest updater. i tym updaterem sie sciaga system;]

probowalem uruchomic l2.exe i rowniez updaterem

jedno i to samo taki sam blad.

Opublikowano (edytowane)

Nie odpalaj przez l2.exe tylko spróbuj odpalić przez to, co będziesz miał na pulpicie. (chyba l2dex.exe) Powinno takie coś się pojawić po update.

A jak nie, to spróbuj znaleźć inny serwer ;]

Edytowane przez marko1525
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...