Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bux.to

bobrusi3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A oto sposób:

A więc tak - nie będę owijał w bawełnę. Zapewne większość z Was słyszała o stronce bux.to - amerykańska strona, na której za klikanie linków dostajemy kasę. Ale wcale nic nie musimy robić! Jest pewien program, który wszystko zrobi sam!

Ale po kolei:

Najpierw wchodzimy na stronę

To jest ukryta treść, proszę

. Tutaj rejestrujemy się - WAŻNE! W polu "Referrer (if any)" ma zostać mój nick - mysterio03 . Dzięki temu po Waszej rejestracji za to, że klikacie w linki ja dostaję kasę, a wy nic nie tracicie!. W polu "AlertPay E-mail Address For Payments:" można na razie wpisać cokolwiek, ale w przyszłości po uzbieraniu 10$ będzie można wypłacić kasę - w tym celu trzeba będzie założyć konto na alertpay.com i podać w profilu na bux.to adres e-mail na alertpay.com - ale to na razie nie jest takie ważne.

Po udanej rejestracji mamy dostęp m.in. do zakładki "Surfs Ads" - linki do kliknięcia, swój profil, dane o kasie, itd. Ale teraz to Was nie interesuje.

Wchodzicie na stronę

To jest ukryta treść, proszę

i pobieracie stamtąd plik "Multiclicker" version 1.5.1. Po pobraniu wypakowyjecie pliki i klikacie (w wypakowanym folderze) na ikonkę "Multiclicker - win". Teraz mamy okienko. Pierwszą rzeczą, jaką robimy to zmiana języka na polski. Aby to zrobić klikamy na "File" a później na "Settings". Tutaj rozwijamy listę i szukamy j.polskiego.

Teraz możemy dodać konta do Multiclickera. Aby to zrobić, klikamy na ikonkę ludzika z plusem. Tutaj wybieramy najpierw "Bux.to", następnie wpisujemy swój login i hasło do konta na bux.to, a później klikamy tylko OK. Po dodaniu konta automatycznie program zaczyna logować się do bux.to i wyszukuje linki, które zaczyna klikać. I właśnie w tym momencie zaczynacie zarabiać pieniądze!!! Program może być włączony kiedykolwiek, nie zwalnia prawie w ogóle komputera albo internetu.

Za każdy link otrzymujemy 1 cent, po uzbieraniu 10$ można wypłacić pieniądze na alertpay.com. Ja obecnie codziennie mam ok. 35 linków do kliknięcia, co daje 35 centów na dzień. Ale to jeszcze nie jest aż tak duża kwota. Lecz mam w tej chwili jeszcze 9 tzw. referralsów, do których znam passy. Program może klikać wszystkie dodane konta na raz, tzn. loguje się do każdego konta i klika linki. Sam zakładałem te konta na różnych komputerach, a teraz czerpię z nich korzyści smiley Na 1 komputerze można mieć tylko 1 konto, tak samo na 1 komputerze można się zalogować tylko na 1 konto, próba logowania na inne nie powiedzie się.

Wy też możecie np. pójść do kolegi i tam założyć konto (wpisując wtedy w pole Referral swój nick z bux.to) i zapisać sobie passy, by później wpisać je w Multiclickera i ciągnąć kasę.

Teraz podliczę moje zyski:

Program klika za mnie codziennie ok. 35 linków - 0,35$

Program klika za każdego referralsa też po 35 linków - 9x 0,35$ = 3,15$

A więc łącznie daje to mi 3,50$ na dzień.

W tydzień zarobię 7x 3,50$ = 24,50$

A w miesiąc (powiedzmy, że 4 tygodnie) daje mi to prawie 100$ !!! Czyli przeliczając na złotówki ok. 330zł.

Nawet jeśli jest to dla Was bzdura, proszę Was zarejestrujcie się chociaż na stronce i dajcie mi swoje passy. Zajmie Wam to 5 minut, a nic na tym nie stracicie, za to ja wiele zyskam.

• Dodaj nową pozycję...