Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Ban na karte sieciową

kamilurgacz4

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siema prosze was o pomoc

(nie używałem żadnych chacków

pewnego dnia wchodze na comat loguje sie i wyskakujie przetłumacze dostałeś bana na ip i co mam zrobić pomocy dam same + + + + + + + + + tylko POMUSZCIE !!!!!!!!!

POMOCY - POMOCY POMOCY HELP HELP ME HELP PLISSS

i

i je

02150816.jpg
Opublikowano

Nie musiałeś używac, starczy, że miałeś na kompie haxy do innych gier.

Konta nie odzyskasz, a nexon nie daje banów na ip.

Zmień mac karty sieciowej.

Opublikowano

konta nie odzyskasz na 100% no chyba że dostałeś bana założyłeś nowe konta a tu dalej ban wtedy sobie zmień adres mac karty sieciowej

@kamilurgacz4 a cO to zNaCzY pOmUsZcIe???????????? bo nie czaje naucz sie pisać a nie

ja wciagałem kakao xD ale szału nie było ;p

Opublikowano

Ile razy mam wam mówić,że NEXON nie daje banów na IP ani jak niektórzy pieprzą głupoty na "Płytę główną "...

Zmień adres MAC karty sieciowej .

Masz tutaj parę sposobów:

Na XP

http://www.mpcforum.pl/topic/284394-tutjak-zmienic-adres-mac-karty-sieciowej/

7/Vista

http://www.mpcforum.pl/topic/369791-tutnajlatwiejszy-sposob-zmiany-adresu-mac-na-win-7vista/

///Ale on chce zmienic nr "karty graficznej'' :D.

Fajnie, że wróciłeś.

///Lol ? Chyba się czegoś nałykał ... Może nieługo dostanie bana od NEXON-a na prąd .. ;x Jeszcze nie wróciłem jestem tutaj tylko chwilowo .

9368_gold.png

Opublikowano

o nie pomUszcie chyba dostałem bana na monitor

:D

@Topic

Nigdy nie słyszałem o jakimś banie na IP

///Ja za to słyszałem o warnie za spam

Zavetti

Opublikowano

@up.

o regulaminie pewnie też nie słyszałeś ?

@topic.

nie używałem żadnych chacków

to jest jedynu chack jakiego kojarze (prócz norrisa) i jakoś nie wyobrażam sobie żeby go używać ..

th_chupa_chups_chuck.gif

i

i je

co je ? btw. dobrze że mi przypomniałeś, muszę śniadanie zjeść...

Za darmo bana nie dostałeś.

Napisz do nexona, niech Ci wyjaśnią, i po problemie.

Btw. jeśli miałeś hacki do innych gier to mogły zostać wykryte i dla tego dostałeś bana,

jak gnębić cheaterów to wszystkich.

@down

zmieniłem adres karty Mac i nic nie dało.

dziwisz się ? nie ma karty MAC ... MAC to adres sieciowy...

Opublikowano

Miałem ten sam problem, zmieniłem adres karty Mac i nic nie dało. Próbowałem tak wiele razy i nadal nic. Lecz wczoraj zmieniłem sobie adres karty mac w sieci Hamahi i w normalnym połączeniu lokalnym. Po tym problem zniknął. Jeśli masz Hamahi lub coś w tym stylu spróbuj zmienić w niej też adres karty Mac ;)

featureasfkillzone3.jpg

Opublikowano

best in pc nie oto mi chodzi chodi mi oto jak zmienić nr karty graficznej

Tym mnie zabiłeś ... Boże !

HAhaha ban karty graficznej -.-

No coś ty kolego ..

Najszybciej dostałeś bana na MAC lub partycje ...

Jak poradzić sobie z banem na MAC podałem ci linki,a na partycje po prostu reinstal CA na inny dysk .

9368_gold.png

Opublikowano

aget z nasa sprubóje tak zrobić i niedzała i co teraz odpowiesz ??????????? zatakło kakao i prubowalem nawed z yotube sprawdzić jak sie to robi i nic

i mam dobry komputer bo mi wszystkie gry wchodzm

i nawet gothic 3 a mam wymagania kosmiczne xD

jeśli ktoś pomorze dam +

02150816.jpg
Opublikowano

Agent z Nasa to tytuł użytkownika, a wyżej masz nick - omekpall.

To, że nie potrafisz tego zrobic to tylko Twoja wina, a nie omka. Poproś kogoś dorosłego i informatyka, żeby Ci pomógł w naprawie

Wymagania gothica 3 nie są "niesamowite", a jeśli Ty masz niesamowite wymagania to znaczy, że nie można tobie dogodzic ^^

jeśli ktoś pomorze

Ehh, szkoda, ja dolnyśląsk. Dobra, teraz na serio. Poproś dorosłego, skoro sam nie potrafisz.

Opublikowano

Masz wypunktowane po kolei co i jak -.-

Czy ta na prawdę nie jesteś w stanie postępować zgodnie z instrukcją ?

@off

a co do gotica 3 nie ma dużych wymagań gdyż śmiga mi na 1GB ram karce 256 i procku 1.8; ]

9368_gold.png

Opublikowano

aget z nasa sprubóje tak zrobić i niedzała i co teraz odpowiesz ??????????? zatakło kakao i prubowalem nawed z yotube sprawdzić jak sie to robi i nic

i mam dobry komputer bo mi wszystkie gry wchodzm

i nawet gothic 3 a mam wymagania kosmiczne xD

jeśli ktoś pomorze dam +

najpierw uczymy się raczkować, potem chodzić, mówić, uczymy się jako tako pisać, potem idziemy do szkoły i opanowujemy PODSTAWY ortografii, później mamy komunię, w dzisiejszych czasach dzieciom nie daje się rowerów, zegarków, daje się im komputer, internet, quady i inne gówna.

Niestety ale nie wybaczę Twoim rodzicom że pominęli etap szkoły i od razu skoczyli do etapu z internetem ...

ja tam swojego komputera nie próbowałem więc nie wiem jak smakuje, choć śmiem przepuszczać że jakimś metalem, albo czymś metalopodobnego.

do głowy także wchodzi Ci wszystko, tylko szkoda że tak mało się zapamiętuje ...

gdybyś pochwalił się gothiciem 3 jakieś 4-5 lat temu, mógł byś zostać moim bogiem, niestety teraz powiem Ci że Battlefield 3 pójdzie mi na maxymalnych z obsługą 3D, więc schowaj się...

wybacz, nie jestem w stanie Ci pomóc, mam za daleko do klawiatury ;<

@btw. chcecie, warnujcie, i tak mam to gdzieś.

Gość MaxAnnihilator
Opublikowano

Eh ale rzez w tym temacie , jak czytalem to spadlem z krzesla , tego nie dalo sie tak poporstu ominac :D :D :D :D :D

Dobra co do tematu , zapraszam koxie na pw , jakos sie z toba dogadam ty pisac nie umiesz ja nie mam polskich znakow , jakos dojdziemy do wpolnego jezyka :D

@Omek nie pieprze glupot na plyte glowna , ale tego bloka nie dalo sie zdjac , a i kiedys lenart//ty miales temat "na co mozna dostac bana od nexona" i po macu bylo cos z dyskiem (cos kolo tego)

@Top jak juz mowilem pisz do mnie , nie zasmiecaj tego tematu chyba z tego tylko spam wyjdzie :D

btw.Ciezko sie zyje w dzisiejszych czasach

Zrob tak jak ci dal omek te no.. poradniki znich rob

Jak nie reinstal Wina ??

Ja z XP zmienilem na 7 i problem mi zniknol ;D

@Gothic 3 wypie*dalaj z tym !

Zassij Bf 3 jak juz bd.

Albo juz Crysisa 2 na Full'a zobaczymy ile bd mial FPS

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Tyle z mojej strony.

Opublikowano

powiem tak pewnego dnia przy logowaniu pisze mi ze zbanowane konto iiiiii nie da sie zalogować próbowałem zrobić inne konto i nic to nie dało a zmiana mac karty tez gówno daje ! <_<

02150816.jpg
Opublikowano

Ej no dobra gościu sobie z Wami spamuje, a Wy się w to wciągacie....

http://www.mpcforum.pl/topic/284394-tutjak-zmienic-adres-mac-karty-sieciowej/

http://www.mpcforum.pl/topic/369791-tutnajlatwiejszy-sposob-zmiany-adresu-mac-na-win-7vista/

dostałeś linki od Omka więc Ci styka, a Zav/Omek chyba powinniście to zamknąć...

EDIT

Jak Ci zmiana MAC nic nie daje, to albo skończ z CA, albo kup nową kartę sieciową, albo dostałeś banna na dysk....

Ewentualnie jesteś dziki i nie umiesz zmienić adresu MAC :P

sygnatura_old.png

| 2x Kidmod | Exmoderator | ExMPC Media Team | 3x Combat Arms Private | Banned | ExMPC Modder Team | Blue Member |

Opublikowano

@up

Z miłą chęcią wywalił bym ten temat do kosza, bo gościu nie rozumie, co się do niego mówi, ale nie moge (taki moderatorski obowiązek).

@top

Nie będe ci 123123 tłumaczył, że TO JEST BAN NA KARTE SIECIOWĄ, MUSISZ ZMIENIC JEJ NUMER BO INACZEJ NIE POGRASZ W CA.

Teraz rozumiesz? Droższy sposób to nowy komp. Tyle.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...