Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ArcticMt2 [Dedyk]

Shinaobi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

"Konto zostało zablokowane.

Najczęstsze przyczyny zablokowanego konta:

Nieopłacony hosting WWW

Zużyty limit transferu

Strona WWW łamała regulamin hostingu serwerów wirtualnych"

pisze Ci przecież na stronce, ludzie czytać!!

So what we get drunk

So what we smoke weed

We’re just having fun

We don’t care who sees

So what we go out

That’s how it’s supposed to be

Living young and wild and free

• Odpowiedzi 214
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Odpalcie strone to pogadamy ;-)

Oto już dzień wyroczny, dzień chwały się zbliża,

Łuny wstaną nad tobą, jak dymy kadzielnic ofiarnych – i dłoń polska podźwignie się z niewoli krzyża

Opublikowano

Proponuje:

Dodanie zbroi przed hwangiem, np szafir, szmaragd, rubin w tym na +7/8/9 po 3 perły jak na epickie itemy.

Edytowanie biologa oraz dodanie nowych misji.

Dodanie nowych map, np zombie land, miasto troli itd.

Zmienienie dropu / expa / orazy ratów yang, ponieważ perły u handlarza są bardzo drogie a drop yang jest bardzo niski, drop dlatego iż z metków na 90 lvl juz nic nie leci, chociaż powinno , do tego z mobów raz na jakis czas cos lotnie ;x Exp na 92lvl jest tak chujowy że idzie wyjsc z siebie..

Dodanie forum, do tego support w którym możemy zgłaszać skargi.

Zmienienie szablonu strony bo ten to z dupy wyjęty.

Dodanie dropu sztabek ( zapomniałem o tym ;d )

Zrobienie własnego clienta który ma wszyskie bugi naprawione + dodanie zywkłego konia !

lownfast

Opublikowano

Trochę sie zgadzam... Zapowiadało się super, a jednak się zawiodłem... prawda jest taka, że jeżeli nie dodadzą do 3-4 dni nowych map to wszyscy uciekną... Ja po kilku godzinach gry mam już całe eq epickie +6, dajcie mi 2-3 dni i będzie +9... Niestety trochę nuda :/

Opublikowano

Proponuje:

Dodanie zbroi przed hwangiem, np szafir, szmaragd, rubin w tym na +7/8/9 po 3 perły jak na epickie itemy.

Edytowanie biologa oraz dodanie nowych misji.

Dodanie nowych map, np zombie land, miasto troli itd.

Zmienienie dropu / expa / orazy ratów yang, ponieważ perły u handlarza są bardzo drogie a drop yang jest bardzo niski, drop dlatego iż z metków na 90 lvl juz nic nie leci, chociaż powinno , do tego z mobów raz na jakis czas cos lotnie ;x Exp na 92lvl jest tak chujowy że idzie wyjsc z siebie..

Dodanie forum, do tego support w którym możemy zgłaszać skargi.

Zmienienie szablonu strony bo ten to z dupy wyjęty.

Dodanie dropu sztabek ( zapomniałem o tym ;d )

Zrobienie własnego clienta który ma wszyskie bugi naprawione + dodanie zywkłego konia !

To co dałem na czerwono jest do dupy, wedlugm nie to sa najgorsze zbrojki i powinny one byc osobnymi zbrojami, po stalce hw i pozniej najwyrzej cesarka srebrny zloty epicki zadnych szmaragdow, bo to jest gówno -,-

Opublikowano

Zawadowy o co Ci chodzi? Strona dziala przeciez ...

Szmaragdy i te wszystkie gowna? Po co to? Wlasnie ten server jest fajny - klasyczny, taki jak stare "CNy" o ktorych tak marudzicie ze pogralibyscie bla bla, wychodzi cos ala stary CN i narzekacie. Ludzie zastanowcie sie co piszecie.

Exp na 92 ciezki? No chyba ma byc ciezki... To juz dosc duzy lvl.

Mapa zombie - ma byc dodacna w najblizszym czasie, troche czytania ze zrozumieniem lub pogrania na servie i wszystko byscie wiedzieli, a nie ... wejdziecie wbijecie 15- lvl i narzekacie.

Peerly drogie - owszem, wolalbys pewnie aby byly po 10k i wszyscy latali w full najlepszym eq nie?

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

To co dałem na czerwono jest do dupy, wedlugm nie to sa najgorsze zbrojki i powinny one byc osobnymi zbrojami, po stalce hw i pozniej najwyrzej cesarka srebrny zloty epicki zadnych szmaragdow, bo to jest gówno -,-

Tu sie nie zgodze.. hwang jest chujowy..

co za bezsens z 144 defa na 550? rajcuje cie to jak Ci przeszywka napierdalaja po 4k?

pff widac kto zna sie na rzeczy a kto mysli tylko mam duzo Defa jest super pewnie male hity beda.. gowno prawda ;D

gralem wbilem 91lvl i mi sie odechcialo nuda jak chuj...

Opublikowano

Nuda?

Zrob biologa ;p Ja juz robie pamiatki ;d

Zrob EQ Smoka +9

Zrob 3 bron +9 (np. parta--obs--pogro)

Wybij 100+

@DOWN:

Nie potrafia grac? GZ HAHAHA

Opublikowano

Tam są o wiele mniejsze raty: Ja w dwa dni nabiłem 85.

Jako jeden z pierwszych, pierwsza osoba w chunjo zrobiłem śmiercio. Na serwerze wieje nudą. Wystarczy że weźmiemy 3 osoby z gildii i możemy lecieć napierdalać całe jinno.

Opublikowano

@@ Slep3y wiesz ile to sa raty 100%? TO sa raty PL'a... Nie umiecie ocenic ratow ale spamowac musicie

100% - to PL

200% - 2x PL

Itd itd...

6x PL nie wiem czy to jest, ale nie jest zle - ani za latwo ani za trudno.

Medium server.

polecam

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Tu sie nie zgodze.. hwang jest chujowy..

co za bezsens z 144 defa na 550? rajcuje cie to jak Ci przeszywka napierdalaja po 4k?

pff widac kto zna sie na rzeczy a kto mysli tylko mam duzo Defa jest super pewnie male hity beda.. gowno prawda ;D

gralem wbilem 91lvl i mi sie odechcialo nuda jak chuj...

Nie chodzi mi o to ze hwang jest super pro elo ale szmaragdy itp sa bez sensu, a co do serwa to tak kompletna nuda serwer na 4 dni grania.

Nuda?

Zrob biologa ;p Ja juz robie pamiatki ;d

Zrob EQ Smoka +9

Zrob 3 bron +9 (np. parta--obs--pogro)

Wybij 100+

@DOWN:

Nie potrafia grac? GZ HAHAHA

biologa na serwie na gora tydzien? bezsens, eq smoka na+9 3 dni grania, gram 2 i brakuje mi tylko kolcow i bransy, a wbic 100 tez nie problem.

Opublikowano

Ogarnijcie system ulepszeń broni bo to wygląda:

Bojowy--->Syrek--->Śmiercio

Szpon--->Śmiercio

Wie chyba coś jest nie tak

Kolejorz , Kolejorz Duma W Mym Sercu , Kolejorz , Kolejorz Na Zawsze W Tym Miejscu !!!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...