Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Archiwalny][Dedyk][24/7][NO-Wl][No-Premium] g.podwodni.pl

zommer128

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nic specjalnego, na serwerze panuje ogólny rozpierdol. Wielkie dziury na spawnie, nie ma zabezpieczenia postaci - jak /register czy coś w tym stylu. Nie polecam.

Opublikowano

Byłem dzisiaj u kuzyna pograłem chwile, crashneło mnie i potem server full. Szkoda bo fajnie się grało i chciałbym z nim zagrać. Zwiększcie sloty!

sygnaturkaxx.th.png
Opublikowano

Co do administracji, zoomer często go nie ma, a co do innych, wysłali sms i dostali admina, nikt ich nie wybierał. Lagów nie ma, bo gram i jakoś ich nie mam, na spawnie już dziur nie ma, dali nową mapę. Jedyne zastrzeżenia to że za prawie wszystko trzeba płacić.

Arcymistrz
Opublikowano

Nie polecam admini za kase i się zapytałem gdzie mogę się budować to taki zjebek {admin} mnie wysmiał Hubrr dał mi eq i kazał schować admini nie za bardzo ogarnięci wydawało się fajnie ale wielki fail

Opublikowano

NikersPL Zostaniesz odbanowany mamy drobne problemy z serwerem przepraszamy

A co do użytkownika Why. to mam tyle sądzi że wszystko jest za free prosze niech zrobi serwer w ktorym wszystko jest za free zobaczymy ile postoi.

Co do /register Plugin zostanie dzisiaj wieczorem dodany

Co do Zgzytka to on ma chyba przedwojennego pc ja mam neta 512kb's i mi smiga nie wiem jak wam

Pozdrawiam Administrator serwera Hubrr

Pomagam w pisaniu skryptów/programów itd..

POMOGŁEM DAJ +

Opublikowano

plazma321 Teraz każdy kto wejdzie będzie banowany ale nie bez powodu........

Prosimy o nie pisanie postów na temat "Dlaczego mnie zbanowaliscie" Niestety będzie kolejna zmiana mapy ale też nie bez powodu......

Mamy małe problemy z administracją

Pozdrawiam administracja serwera Hubrr

POMOGŁEM DAJ +

Opublikowano

Tak, ja również bardzo przepraszam za wszystko. Osoba która podszywała się pod administratora została zbanowana. A ja wgrywam nową mapę i plugin Register :) Jeszcze raz bardzo was przepraszam.

Opublikowano

PedroMateo nie gadaj ze nie wiesz podkladales wszedzie TNT dlatego zostales zbanowany

DZIALKI MOZNA DOSTAC ZA WYDOBYCIE 1 DIAMENTU

POMOGŁEM DAJ +

Opublikowano

Były małe problemy z logowaniem reset serwera pomógł ZAPRASZAMY DO GRY

POMOGŁEM DAJ +

Opublikowano

Jedna uwaga, proszę nie wchodzić na serwer na 1 minute i pisać na czacie, że serwer jest do bani (nie wymienię nicku tej osoby). Na serwerze dobrze się gra, są niestety takie noobki, które wchodzą i niszczą co napotkają, ale ich najczęściej administracja prędzej czy później zbanuje. Więc proszę wejść na serwer i pograć, a nie po 3 minutach go oceniać. Tyle z mojej strony. Zapraszam do gry!!!

Opublikowano

Próbuje wejść na serwer, ale mam jeden problem. Gdy już wpisze ip serwa i daje connect to pisze "Logging in..." i tak z 30s a potem wyskakuje "Conection Lost End Of Stream". Jak to naprawić?

Opublikowano

Nie ty jeden, ja też tak mam, już pisałem o tym, ale maja problemy z logowaniem. Może to niedługo naprawią, niestety nie mam kontaktu z zoomerem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...