Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Perfum ?

DrJoint69

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tematy odświeża się po upływie 24h w przeciwnym razie możesz dostać warna.

Co do topicu właśnie kończa mi się hugo boss i chyba zakupię sobie playboya malibu albo new yorka ;)

@down

24h od ostatniego postu w temacie..

Jestem dinozaurem

Użytkownik od 22 wrz 2007
Opublikowano

Tematy odświeża się po upływie 24h w przeciwnym razie możesz dostać warna.

Co do topicu właśnie kończa mi się hugo boss i chyba zakupię sobie playboya malibu albo new yorka ;)

No jak byś widział to minęło 29H

I chyba też kupie playboya zobaczę który lepszy a po playboyu moze Boss lub ck one

ale tematu jeszcze nie zamykać !

87016652.png

Opublikowano

Hugo boss, lakosta(coś takiego ;>), adidas, rexona invisible ice men (kulka pod pachę B) )

Opublikowano

@refresh

Ale masz bogatych rodzicow i w ogole fajnymi perfumami operujesz, ale perfum ci zajebistosci nie doda mlody i sie ogarnij. (Juz nie chcialem napisac "Wykurwiaj") Bo ja przez ostatnie 15 lat perfum prawie nie uzywalem i bylem naprawde akceptowany, nie chwalac sie porzadany przez dziewczyny roznego wygladu oraz pochodzenia. Takze wzuc na luz, ewentualnie kup tani perfum za 10-20 zl i na pawde nie widac roznicy, chyba ze sie czaisz na Selene Gomez albo Emme Watson.

Wszystko fajnie tak widzę kulture masz na nawet dobrym poziomie a bogaty to ja bym chciał być o.O

Jak chcesz podyskutować to zapraszam na PW dam ci GG lub Skype

87016652.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...