Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mistrzostwa Sezonu Pierwszego

SirMarthes

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak wiadomo, rozpoczęły się mistrzostwa Sezonu Pierwszego w Jönköping (Szwecja). Jest to turniej Lanowy pod nazwą Dreamhack 2011. Cieszy się on ogromną widownią ( 200 000 widzów na jednym streamie).

Warto wspomnieć, że na wygraną drużynę czeka nagroda w wysokości 100 000$. Niestety w turnieju nie uczestniczy żadna drużyna z Polski.

Więcej informacji o imprezie:

http://season-one-championship.na.leagueoflegends.com/pl

Opublikowano

Oglądał ktoś Fnatc vs. CLG? Rzeźnia. W killach 21:2 dla Fnatic i ponad 20k g więcej. Jestem ciekaw drugiego meczu.

Opublikowano

Oglądał ktoś Fnatc vs. CLG? Rzeźnia. W killach 21:2 dla Fnatic i ponad 20k g więcej. Jestem ciekaw drugiego meczu.

To był dość dziwny mecz. Rzadko kiedy jest taka różnica w killach. CLG zostało całkowicie zniszczone w late.

Opublikowano

FB dla CLG, ale już Fnatic odrobiło straty. Szkoda, że Alistar jest zbanowany, bo chętnie obejrzałbym jeszcze raz jak gra nim Shushei. Wczorajsze 11/0/6 robi wrażenie.

Opublikowano

imo fnatic vs tsm w finale będą

35205.jpg

Drixu to sra w gacie, pisalem mu na pw jak chce solo niech zapoda swoja wioche i spenial...

33071.png

Opublikowano

I kolejna gra zakończona. Parę info dla tych którzy ie oglądali:

Wygrało FN bardzo duża przewagą (około 10killi). Dzięki świetnemu zgraniu ulti ashe i gragasa udało się zgarnąć parę killi w early, dragona oraz barona. Mecz zakończył się po około 30 min. dzięki wygranemu team-fightowi i szybkiemu zniszczeniu 3 wież oraz nexusa.

Opublikowano

I po meczu. Tym razem bez tak miażdżącej przewagi, ale Fnatic i tak zmiotło CLG. Cieszy, ze świetne grał Shushei.

Opublikowano

Moje pytanie jest jedno.. Dlaczego nie ma zespołu z Polski.? Przecież na pewno znalazłoby się 5 osób które grają wyśmienicie....

Opublikowano

Moje pytanie jest jedno.. Dlaczego nie ma zespołu z Polski.? Przecież na pewno znalazłoby się 5 osób które grają wyśmienicie....

W kwalifikacjach był chyba jakiś, niestety odpadł.

Wracając do mistrzostw: 1-wszą rundę wygrała drużyna TSM. Do ostatnich minut nie było wiadomo która drużyna odniesie zwycięstwo. Mecz zakończył się "epickim pojedynkiem w pushowaniu wież" który o 1/2s wygrała drużyna Team SoloMid.

Edit. Zaczyna się 2 runda.

aAa - Corki, Janna, Malzahar, Warwick, Nunu.

TSM - Irelia, Jarvan IV, Zilean, Taric, Nocturne.

Zauważył ktoś że Rumble i TF to perma ban w ostatnich rozgrywkach?

Edit2. Drugą rozgrywkę wgrała drużyna aAa dzięki niesamowitemu dmg corkiego.

Opublikowano

Szkoda, liczyłem że po dobrym początku TSM wygra.

Ale według wykresu chyba mają jeszcze szanse na mistrzostwo jeśli wygrają wszystkie mecze teraz.

Opublikowano

właśnie świetny system, każdemu może się raz powinąć noga, a tak jest nadal szansa. Jak pewnie wiecie nie ma teamu z polski, ale jest polak w europejskim teamie, NASZA POLSKA SUPER KROWA ;p

kibicujmy polakowi i jego drużynie ;]

zbieram -

League of Legends

Nick:Menelov

Obecnie gram tylko ranked

Opublikowano

Szkoda, że nie słyszeliście, bo to IMO pierwszy kandydat na gracza turnieju. Jego gra Alistarem to po prostu magia. Co jak co, ale trzeba przyznać, że swoją postawą ratował tyłek Fnatic. Wczoraj był z nim nawet wywiad. Jest jeszcze Kev1n w gamed!de, ale on niczym nie zachwycał.

Opublikowano

juz za 30min kolejny mecz fnatic ;]

jak dotąd nie przegapiłem żadnego ich meczu i nie zamierzam tego zmieniać ;]

trzymajcie kciuki ;]

zbieram -

League of Legends

Nick:Menelov

Obecnie gram tylko ranked

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...