Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tworzę mapy do Minecrafta

zigman

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Typ: Górska porośnięta różnorodnymi lasami ( naturalna )

Wielkość: Ogromna

Jeziora: Tak, ze źródłem, które spływa z jednej z gór

Drzewa: Różnorodne, umiarkowane średnia ilość

Bedrock wall: Nie ..

Coś od siebie : Naturalna górzysta mapa porośnięta różnorodnymi lasami, jezioro w dolinie z między górami ze źródłem (rzekom) dopływową.

Gdzieś miedzy górami może być przełęcz. Góry mają być średniej wielkości jedne mniejsze drugie większe. No i oczywiście jakiś cave system ( jaskinie )

Z góry dzięki rolleyes.gif limit + za wykonanie tej mapki

Ps

Jakby można było proszę o wysłanie jej na PW

• Odpowiedzi 67
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

typ: wyspa duża i z 2-3 male obok

wielkość: duża

jeziora:TAK

drzewa: mało

czy do okoła wytworzonej mapy ma być bedrock wall nie

chodzi mi tylko o dużą wsypę z 2-3 małymi obok na środku morza, oceanu. Ale w oddali żeby były jakieś tereny tylko dosyć daleko

Na serwerach znajdziesz mnie pod nickiem: Ogrodnik

Opublikowano

typ: trawiasty teren

wielkość: największa jaka może być, bo buduję miasto

jeziora nie

drzewa: tak, nie za dużo i nie za mało

czy do okoła wytworzonej mapy ma być bedrock wall: NIE

Chciałbym, żeby teren był płaski jak decha bo pod budowę miasta, czyli po prostu idealnie płaski teren.

Z góry dzięki

League of Legends

Opublikowano

typ: ocean

wielkosc: na oko jakies 2000 kratek

jeziora: oczywiste, że nie

drzewa: @UP

bez bedrock wall

po środku jak morzna to coś w sylu wiru wodnego :D

Opublikowano

typ: wyspa ( mała)

wielkość: mała

jeziora:Jedno ale małe

drzewa: średnio

Potrzebuję mapy małej z drzewami i surowcami.Mój drugi komputer a w zasadzie laptop nie jest za dobry i dlatego normalna mapa mi laguje.

Prosze o małą mapkę:)

logofuw.png

Fjuczerr nakurwiamyy

xD

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

typ: zielona (sama trawa) płaściutki ;P

wielkość: ogromna

jeziora: nie (dookoła pustego placu, rzeka o głębokości 10 kratek i szer. 8)

drzewa : nie

coś od siebie : mam nadzieje, że kumasz o co mi chodzi ... rzeka dookoła OGROMNEGO placyku z trawy

Z góry dzięki i pozdrawiam ;P

Opublikowano

typ: mieszana

wielkość: duża

jeziora:TAK

drzewa: tak średnio ^^

czy do okoła wytworzonej mapy ma być bedrock wall:nie

Chodzi mi żeby blisko spawnu były góry otaczające kawałek terenu mniej więcej tak

^^^^^^^^

^ 0 W

^ 0 ^

^ 0 ^

^ ^

^ ^^^^^^

^-góry

W-wyjście na normalny teren

0-jeziora

Reszta mapy normalna /fajnie by było jeżeli w tym miejscu na tej "mapce" była jakaś niewielka kopalnia (taka dziura :D )

1388964106-U305854.png

Opublikowano

Ja bym prosił o taką gdzie byłaby wielka wyspa no gdzieś taka na 50x50 a nie daleko jej małe wysepki które miałyby 15x15 tylko nie kwadraty takie troszke zaokrąglone a reszta wody :)I jakbyś mógł mi ją przesłać na wiadomość był bym wdzięczny.Takie coś:

---------------------------------------------------------------------------------OOOO--------------------------------

--------------------OOOO---------------------------------------------------OOOOOO----------------------------

------------------OOOOOO-------------------------------------------------OOOOO------------------------------

--------------------OOOO---------------------------------------------------------------------------------------------

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

--------------------------------------DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD--------------------------

----------------------------------DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD------------------------

--------------------------------DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD----------------------

--------------------------DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD------------------

------------------DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD----------------

-------------DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD---------

---DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD-----

----------------DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD--------------------

-------------------DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD---------------------

------------------------DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD--------------------------

--------------------------DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD--------------------------------

---------------------------------DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD-------------------------------------------

-------------------------------------DDDDDDDDDDDDDDDDD---------------------------------------------------

-----------OOO----------------------DDDDDDDDDDDDD-------------------------OOOO----------------------

-------OOOOOO-----------------------DDDDDDDD----------------------------OOOOOO---------------------

-------OOOOO---------------------------DDDDD---------------------------------OOOOO----------------------

Legenda:

O- te małe wyspy

D-duża wyspa

- woda

małe wysepki niech bedą pół na pół czyli troche dirta i troche sandu a duza tylko przy bokach sand a reszta dirt

Opublikowano

A potrafisz stworzyć mapę:

Normalnie generuje się świat, normalna mapa, i gdzieś na spawnie aby był duży płaski teren? Duży, bardzo duży... A potem aby była normalna mapa ;)

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

typ: płaska pustynia z bardzo rzadko spotykanymi średnimi pagórkami

wielkość: ogromna

jeziora:TAK przy oazach

drzewa: NIE

dookoła wytworzonej mapy ma być bedrock wall :)

mógłbyś zrobić rzadkie wulkany jeśli możesz

i rzadkie oazy przy jeziorach małe a na respie jedna duża oaza :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...