Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dziwna strona.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam piszę tutaj bo chciałem się dowiedzieć co to jest za strona czy jest to jakiś prywatny serwer http://sfgamegoldpilzhack.tk/ znalazłem filmik na youtube właśnie z tą stronką jest tam opis po niemiecku ale nic nie kumam. W tym filmiku zawarta jest właśnie ten link w opisie. Na zwykły serwer niemiecki mi to nie wygląda ponieważ nie pisze tam nawet na jakim serwie mam konto.

Opublikowano (edytowane)

Hahaha ciekawe kto wejdzie na tą stronę. Myślisz że ktoś da się na to nabrać?

Edytowane przez Mohammed
Opublikowano (edytowane)

Po pierwsze to nie jest moja strona poszukaj w necie a jest kilka filmików z tą stroną a po za tym jak byś się zarejestrował i zalogował do gry to byś zobaczył że ludzie mają tam po +200 poziomy. Tu jest jeden z filmików http://www.youtube.com/watch?v=YiH3pubQKgw

PS. Ja się tylko pytam czy ktoś zna tą stronę a nie mówię żeby tam wchodził czy się rejestrował.

Edytowane przez plimka
Specjalista
Opublikowano (edytowane)

jak by jakiś prywatny serwer ;d

Jakieś bronie widzę z nowymi efektami ;d

Edytowane przez eXu
Opublikowano

Też mi się tak wydaje lecz niczym się nie różni według mnie od normalnego serwera.

Specjalista
Opublikowano

Nom tak, tam samo jak plemiona, do półki nie wprowadzili update, też niczym się nie różnił ...

Opublikowano

Jeżeli to jest prywatny serwer to bardzo fajnie ale w tym filmiku koleś pisał coś chyba o jakiś darmowych grzybach i kasie ale nie wiem bo niemieckiego nie kumam.

Specjalista
Opublikowano

tak znalazłem ....

Jest to sub domena :)

Zarejestrowałem się na tej "sfgamegoldpilzhack.tk" i dostałem potwierdzenie na pocztę odebrałem to 10 grzybków i przy klikaniu w e-mailu na odebrnaie prezentu przeniosło mnie do sfgame.de.....

Specjalista
Opublikowano

Czyli jest to po prostu zmieniona domena :P

To tak samo jak byś..

Szukał piłkarza po jego przezwisku i po imieniu i nazwisku, i tak byś doszedł do 1 konkretnego piłkarza...

Jest to global serwer...