Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DiversMT2 [Dedyk]

NiuNiu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zasysam jeszcze klienta metka 2k10 czystego, niespatchowanego. Zobaczymy czy to gówno w koncu zacznie działać ;x

• Odpowiedzi 63
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Grrrr.. zainstalowalem metka 2011 nie działa , 2008 nie działa... < Może HA dałbyś instrukcje instalowania patchera co ? A nie olewasz serwer na forum...

Opublikowano

Prezka 2/10 - zero info

Handlarze 3/10 - stalki żal... (usuń stalki dodaj zbroje 61lv, niby jak gracze mają zarabiać? skoro stalki u handlarzy!)

serwer 4/10 - jakbym wiedział coś więcej to bym może zagrał...

Myślisz że jak dodasz 2x ss i napiszesz raty i pare stronek to dostaniesz +?

Rusz dupsko i napisz coś na temat serwera!

-System ulepszen

-bony

-biolog

-modyfikacjie

-drop

-zmiany

-nowości

-spis nowych broni.zbroji

Jak napiszesz to to dostaniesz + ^^

A i to nie ma być lanie wody tylko ładnie i estetycznie...

Pozdrawiam PlumPer

Opublikowano

UP no to teraz juz mnie calkowicie zniecheciles, nie dosc ze czekam na serv 1 dzien zeby w ogole na niego wejsc, to jeszcze sie dowiaduje ze sa stalki u npc, no thx...

@nie widzialem ss teraz mi sie pokazal

8% szans na impotencję

świetnie przetłumaczone

Opublikowano

UP no to teraz juz mnie calkowicie zniecheciles, nie dosc ze czekam na serv 1 dzien zeby w ogole na niego wejsc, to jeszcze sie dowiaduje ze sa stalki u npc, no thx...

Na ss stalki są, na serwer nie wchodziłem bo po co mam pobierać i wbijać na serwa skoro nic o nim nie wiem... dziwi mnie dlaczego te osoby które piszą te prezki nic nie piszą o serwerze.

Opublikowano

Jeszcze nie cos sie stalo bo ani TeamSpeak Ani Strona Ani serwer nie dziala zapewne Serwer Minecraft tez nie.

Nie kłóć się z idiotą - sprowadzi cię do swojego poziomu i pokona doświadczeniem.

Opublikowano

hahahahaha to juz idz szukaj kolejnego serwera .

Nie kłóć się z idiotą - sprowadzi cię do swojego poziomu i pokona doświadczeniem.

Opublikowano

Gramy Gramy Gramy ! Jutro Koniec Beta ! Prawdopodobnie Reset Kont !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...