Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Z tej racji że mam pomysł na fajnego "moda" szukam osoby, do współpracy. Chodzi mi o założenie serwera (najlepiej na bez hamachi) i realizacje.Po krótce wam go opisze

Army Mod: Styl gry, na multiplayer polegający na założenie 2 nacji-USA i Rosja (bądź Niemcy). Army mod dlatego że używamy SDK Guns (bronie),vehicles mod (działka i auta),planes mod (samoloty które mają "opcje" bombardowania),tłoki i takie tam. Chodzi mi o stworzenie moda na typ wojsowy, robienie armat i inne takie rzeczy. Co jakiś czas (po zbudowaniu baz i tak dalej) odbędzie się wielka bitwa. Walka między żołnieżami (na serwerze),naloty,wystrzały z tnt. Nieważne pod jaką wersje. Mówię od razu że mam pirata.Dodatkowo każda nacja będzie miała swoje bronie. USA np m16 a rosja "kałasze" :D. Więc szukam chętnego do założenia z nim serwera.Nie chodzi mi o kogoś z "gotowcem". Mogę sam pokombinować ,ale taki serwer samemu się nie stworzy. Wymagania:

-Mikrofon

-Minimum 13 lat.

-Postawowa wiedza na temat modów.

-Oczywiście chęci :P

Dodatkowo gdy się uda,można nakręcić serie. Mam nawet nazwę "Kanciasta armia,czyli wojna w minecraft !" Jeżeli jest jakiś chętny pisać na gg:2778013 albo na skype :gruby5000

P.S-Proszę nie pisać komentarzy typu "Szuka kolejnego frajera z gotowcem" itp. ponieważ tak nie jest.

Opublikowano

Szuka kolejnego frajera z gotowcem

:*

Jest bodajże taki temat . Gdzie psizemy propozycje itp ;>

Jeżeli pomogłem to proszę Cię o kliknięcie w stronę www.pajacyk.pl . Ciebie to nic nie kosztuję - innym pomaga .

Mam gdzieś plusy minusy 5 itp ;-)

Do 50 roku życia, bo jak Ci creeper wybuchnie podczas rąbania drzewa to zawału można dostać. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...