Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Wywala z serwera

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam!

Problem jest taki ze zrobilem serwer poprzez hamachi(testowy, beta). Wszystko bylo git spoko, lecz gdy znajoma chciala sie zalogowac to po wybraniu postaci gdy klikala start to wylaczal sie jej metek, kiedy zrestartowalem serwer to mnie nie chcialo zalogowac a ona dostala postac ktorej woqule nie zalorzyla i ta postac byla bez nicku! usunolem wszystke dane uzytkownikow i nie wiem czy bedzie nadal wywalac z serwera lecz raczej tak wiec..

Prosze o pomoc jak naprawic ten blad!

Prosze o dokladna odpowiedz jesli mozna :)

I jeszcze jeszcze pare pytan ^^

1. Jak zmienic itemy ktore sie dostaje na start w metinie z 2010 czy tam 2011 ? Ja w FTP niemam pliku i podejrzewam ze gdzies to jest w bazie danych ukryte ale niewiem ktora tabela za to odpowiada :(

2. Pod jaka nazwa kryja sie questy w folderze PACK w metinie 2010/2011 ??

3. Niema sniegu da sie zrobic ?? ^^"

4. Da sie ustawic by noc byala automatycznie o 20:00 ?

5. OX nie dziala (znaczy teleport i nie wiem jak uruchomic) i teleport do Pola bitw i mapy dla GMow pomocy !?

Ogulnie jest masa poradnikow jak zmieniac to wszystko lecz wszystko jest basowane na plikach z 2008 roku :( Znacie jakis poradnik gdzie jest opisane jak np zwiekszyc lv do 120 max lub wyzej, na pliki 2010/2011 ??

Z gory dziekuje za pomoc i prosze o wyrozumialosc :)

Edytowane przez Yrokuzo
Opublikowano

Witam!

Problem jest taki ze zrobilem serwer poprzez hamachi(testowy, beta). Wszystko bylo git spoko, lecz gdy znajoma chciala sie zalogowac to po wybraniu postaci gdy klikala start to wylaczal sie jej metek, kiedy zrestartowalem serwer to mnie nie chcialo zalogowac a ona dostala postac ktorej woqule nie zalorzyla i ta postac byla bez nicku! usunolem wszystke dane uzytkownikow i nie wiem czy bedzie nadal wywalac z serwera lecz raczej tak wiec..

Prosze o pomoc jak naprawic ten blad!

Prosze o dokladna odpowiedz jesli mozna :)

I jeszcze jeszcze pare pytan ^^

1. Jak zmienic itemy ktore sie dostaje na start w metinie z 2010 czy tam 2011 ? Ja w FTP niemam pliku i podejrzewam ze gdzies to jest w bazie danych ukryte ale niewiem ktora tabela za to odpowiada :(

2. Pod jaka nazwa kryja sie questy w folderze PACK w metinie 2010/2011 ??

3. Niema sniegu da sie zrobic ?? ^^"

4. Da sie ustawic by noc byala automatycznie o 20:00 ?

5. OX nie dziala (znaczy teleport i nie wiem jak uruchomic) i teleport do Pola bitw i mapy dla GMow pomocy !?

Ogulnie jest masa poradnikow jak zmieniac to wszystko lecz wszystko jest basowane na plikach z 2008 roku :( Znacie jakis poradnik gdzie jest opisane jak np zwiekszyc lv do 120 max lub wyzej, na pliki 2010/2011 ??

Z gory dziekuje za pomoc i prosze o wyrozumialosc :)

Co do 1 wypowiedzi, powiem tak że nie mam pojęcia za bardzo. Na SF2010 na hamachi znajomi nie mogą grać, żaden launcher nie działa.

1.

To jest ukryta treść, proszę

2. QUESTY są na serwerze

Nie jestem pewien tej ścieżki, bo na każdych plikach jest inna.

3. Tak ... Jako GM wpisujesz coś takiego na czacie:

4. Tak ale musisz dograć specjalnego questa, lub wpisać o 20 komende :

5. Wgraj ox na serwer.

Nie bywam już na forum, jeżeli masz sprawę wal na FB...