Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Czemu ten skur.. team ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Nie no ja pier.... o 16 dostałem bana za wulgi na miesiąc .. czemu te kur.. babilońskie ( team ) banuje mnie a nie te zasrane boty? dużo innych graczy przeklina itd. i na mnie muszą się skupiać kur.. jeszcze jeden ticket do supportu ze używam wulgaryzmów to już dostane bana za zawsze, to jest przecież chore ! bana za wulgi na zawsze ? <LOL>

Czy ktoś z was dostał też bana za wulgi na miesiąc?

Znacie jakieś dobre sposoby , żeby nie używać wulgaryzmów? jak tyle dzieci neo biega w metinie..?

Ma to jakiś sens pisać do nich aby mnie odbanowali? Czy odrazu powiedzą , że ich regulamin jest za zajebisty , że go nie można unikać?

Edytowane przez Metin2Dropper

cristiano_ronaldo___signature_by_manuexp

Opublikowano

Używaj tak jak teraz zamiast pier*ole to pisz, pier.. chyba łatwo jest się pochamować... No już przecież wiele ludzi za to dostaje bana. Nie dasz rady się odwołać, bo mają dowód.

Opublikowano

Nie zdziwił bym się jak by tego ribka po odbanowaniu nie było...

Nic im nie zrobisz nie odbanują cie ale możesz próbować.

Mnie po zbanowaniu za wulgi nie odbanowali, a czasami to te dzieci aż się proszą by ich od skur.... wyzywać...

sygnature.png

Opublikowano

G00D

chyba pohamowac ^^

a co do tematu bylo juz o tym co z tego ze zbanuja 2 boty jak na ich miejsce wracaja 4 ;D

a do bana to maja racje nie stosowales sie do regulaminu to Ci dali bana ot proste koniec

Koniec imprezy dziekuje dobranoc

1315596276-U71001.jpg

Kiedyś Metin2.pl 86 lvl

Kiedyś Aion Online 55 lvl

Kiedyś WoW 80 lvl

Guild Wars 2 80 lvl

teraz jakoś nie ma na nic czasu

Opublikowano

czego można było się spodziewać. spodobałeś się GM'om i Cię przyskrzynili. to jest niezależne od graczy kogo support wychwyci.

nie wiem po co chcesz pisać o odwołanie słusznego bana .. jak tak dalej będziesz klnął to będzie perm.

to jest tak samo jakbyś spamował administracji na pw tutaj na forum.

Opublikowano

Cholera masz racje !

Na serwerach tysiące botów a oni banują za wulgi...

Co Cię chłopaku nie zabije, to Cię wzmocni !

Chcesz mnie nagrodzić ?

Daj -

Opublikowano

Nom brak słów na s9 grałem max 2 tygodnie potem ban :( ( już miałem 12 banów i skończyłem grę bo czekanie to już nudne było)

IksDie 4ever :D

1390831561-U140955.jpg

Opublikowano

pamiętam 2 lata temu metin to było cos a nie teraz 5 % ludu a reszta to boty

kiedyś 50 kk kosztowało 26.99 zł a teraz 10kkk 10 zł

przesadzili z tymi botami jednak ...

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

omg... frajer z s2 używał kamer moda, pokazywał na handel 500kk, przyznał mi się na PW , że ma kamerka i go używa, ale team dupy nie ruszył i im sie nie chciało ...... a mnie to już inna bajka, pisałem 3 odwołania i ciągle , że słuszna blokada xD

cristiano_ronaldo___signature_by_manuexp

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...