Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Elite

legend1992

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Da rade wbić normalnie. Co do crashy masz racje, odpala się gra masz do tego zbugowany auto login jak zniknie próba wbicia na konto wciśniesz enter od razu to crash, wtedy poczekaj chwile mi to pomaga, że jak zniknie napis to chwile poczekam i ponowie próbę, a nie że męczę znika napisz i od razu wale w enter, bo tak to ja tez mam 10 razy pod rząd crash a jak poczekam to ładnie mi śmiga i nie crashuje aż tak.

Opublikowano

Polacam program Server stats--http://www.sendspace.com/file/sxvl8l

Skan: http://www.virustotal.com/file-scan/report.html?id=27e2691815b069c7d20965604e0154a2612d8ed60cbfc81b36ea1ff694bc47e8-1308257926

1: odpalamy program

2: wlaczamy silka

3: wpisujemy pasy

4: patrzymy na server stats

5: wolny 1 slot szybko enter..

Ja tak wbijam... :rolleyes:

(Pomogłem daj + )

Serwer:Elite

Nick:Apokalipto

server: 1

gildia: HooliGanS (szuka aktywnych graczy 58+ )

Pomoglem daj +

Opublikowano

Ja to spróbowałem cały czas naciskając enter (nie trzymając) i jakoś wbiło :D

feavo.jpg

Sygna by bohomas.

Fak Jea! 50% ostrzeżeń ^^

Opublikowano

Ja robię tak :

1. Otwieram stronę http://srstats.gamerzcorp.com/stats/capacity

2. Odpalam 3 silki i wpisuje pasy

3. Klikam enter i jak widzę autologin to czekam aż zniknie "...Requesting user confirmation..."

4. Patrze na stronę klikam alt + tab trzymając alt (tak żeby była widoczna ilość osób na danym serwerze na który wbijamy)

5. Jeżeli widzę co najmniej 2 sloty wolne wbijam (puszczam alt i klikam enter [to musi być ułamek sekundy inaczej ktoś już może wbić i najprawdopodobniej crash]). U mnie 1 lub 0 wolnych slotów (ew. powyżej maxa) = crash.

W ten sposób wbijam w 10-20 min. Koło 22-23 w 5-10 minut. To zależy od pory dnia.

Powodzenia :P

Jeśli pomogłem daj + :)

Opublikowano

Walczus .. to zle robisz... mniejsze szanse na wbicie.. probgram ktory podalem .. odswieza sie co 1 sec.. a strona co 3.. wiec za pomoca programu szybciej wbijesz

Pomoglem daj +

Opublikowano

mam ten sam problem wyskakuje bład"Uruchomienie tej aplikacji nie powiodło się, poniewaz nie znaleziono MSVCR100.dll. Ponowne zainstalowanie aplikacji moze naprawic ten problem

Opublikowano

Serwer naprawdę fajny wink.gif

logowanie też nie jest tragedią wystarczy spokojnie podejść do tego i w 2-3minuty można wejść exp jest bardzo fajny 1h = 28lv Wizzard

random.jpg

Opublikowano

Pomogłem z Programem daj +.. jezeli program niechce sie uruchomi wsystarczy pobrac plik-- msvcr100.dll

Wiesz moze i znajdzie sie dla servera 2 ;]

Pomoglem daj +

Opublikowano

ehh.... niestety ale ten twoj programik niedziala na win 7 64 bit ehhh...

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber (BIMBER) stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz tak j

ak ja do tych 10%, które wzięłoby krzesełko, popcorn i darło się: "Skacz lamusie!" wklej to na swój profil xD

Zbieram Minusy ;)

Opublikowano

ehh.... niestety ale ten twoj programik niedziala na win 7 64 bit ehhh...

sprwadz z adminstarcja cos bo mi to chula dobrze to tylko program robiony na qt creator

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...