Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bot Muzyczny Na TS3

LoxTix

Rekomendowane odpowiedzi

• 1 miesiąc temu...
  • Odpowiedzi 118
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Witam, mam problem ponieważ zainstalowałem virtual audio radio pięknie działa tyle że przez ten program nie słychać mnie przez mikro (wiem że przez ten program ponieważ jak go odinstaluje to mi działa normalnie mikrofon)

• 2 tygodnie później...
  • 4 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

rewelacyjny bot, dzieki :-) leci like

Fringe

Metin2.PL TORTUGA 

BODY 54lv SKILE -  ON 

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ja mam takie pytanko, bo jeśli wejde normalnym swoim kontem na Ts'a i otworze w drugiej karcie to jedno z nich mutuje całkiem i musze puszczać np na bocie a wtedy drugie mutuje. jest taka opcja że ja (normalny) siedze i gadam sobie z kolegami a na drugim kanale siedzi bot i puszcza muzyke, była by taka możliwość ? Proszę o szybką odpowiedź.

• 2 miesiące temu...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Witam

Wie ktos moze jak zrobic zeby w danym czasie ludzie slyszeli piosenke w tle ale ciszej i wtedy jak cos powiem przez mikro to bylo mnie dobrze slychac?? Probowalem sciszac muzyke ale to nic nie dalo ,cicho bylo slychac.Zna ktos jakis sposob??Prosze o jak najszybsza odpowiedz

Pozdrawiam

Nie lepiej poprosić administratora bądź nadać sobie prawo " Priority Speaker " wtedy automatycznie team speak 3 ścisza wszystkich a ty masz prawo głosu.

Ja mam takie pytanko, bo jeśli wejde normalnym swoim kontem na Ts'a i otworze w drugiej karcie to jedno z nich mutuje całkiem i musze puszczać np na bocie a wtedy drugie mutuje. jest taka opcja że ja (normalny) siedze i gadam sobie z kolegami a na drugim kanale siedzi bot i puszcza muzyke, była by taka możliwość ? Proszę o szybką odpowiedź.

Zrobiłeś na 1 koncie i bota i rozmówce dlatego tak masz , zrób według poradnika jak jest opisany 2 konto w "identities" zrób nazwe np BOT a potem nadaj w Manage Bookmars tam gdzie Ci piszę "identities" wysuń i użyj nazwy którą stworzyłeś czyli w przykładzie przeze mnie podanym będzie to " BOT "

Opublikowano

Chyba kolego nie rozróżniasz bota muzycznego na ts3 a zwykłego puszczania muzyki poprzez VAC...
W jaki sposób to może być bot, jest to tylko drugi użytkownik który pobiera dźwięki z line1/2..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...