Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

EASYMETIN2 <<Robienie cracka>> Czytajcie temat!

Znafcaaa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, jak każdy wie od dłuższego czasu bot easymetin2 jest płatny. Ostatnimi czasy bawiłem się z plikami owego bota i doszedłem do wniosku , że da radę zrobić cracka. Jedyne co stoi mi na przeszkodzie to znajomość języka java. Posiadam średnie wiadomości o pascalu(to jedno wielkie gów#o) oraz podstawowe informacje o c++. Zakładam ten temat w tym akurat dziale, ponieważ potrzebuję osób znających choć trochę jezyk java. Pewnie myślicie jak chce zrobić cracka do easymetin2, skoro wielu ludzi z tego forum temu niepodołało? Otóż mam teorię, że w plikach odpowiedzialnych za logowanie do bota można by było wyłączyć połączenie z serwerem, tak aby bot odpalał się wyłącznie na komputerze. Można by było to zrobić np. wstawiając do bota podane wcześniej passy. Jedynym problemem dla mnie jest czytelność kodu java, ponieważ większość funkcji jest dla mnie niezrozumiała. Więc zachęcam ludzi znających się na programowaniu w środowisku java do pomocy przy robieniu cracka. Razem może nam się udać !!!

Opublikowano

Człowieku, myślisz, że niejedna osoba miała (nie)jedną taką teorię?

Czy na tym forum są sami "znawcy", którzy gadają co trzeba zrobić, choć sami kompletnie się nie znają?

Także ten

Opublikowano

Hmm "Java" to całkiem inny język to nie ma NIC wspólnego z easymetinem2.

1. Da się złamać go!

Lecz trzeba znać na wysokim poziomie assemblera i c++.

Mi się udało jak na razie odpalić easymetina w każdej godzinie, ale muszę znaleźć odpowiedni adres od synchronizacji czasu programu, gdy to złamie, będę miał pełnego cracka.

Opublikowano
Mi się udało jak na razie odpalić easymetina w każdej godzinie,

Tzn,można rozumieć,że odpalasz gierkę + Easymetin2 kiedy chcesz?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...