Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PROBLEM]Okradanie postaci

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, pisze ten temat bo juz 2 raz zostalem okradziony z eq i kasy(zeby bylo jasne anie w jednym ani w drugin nie podalem zadnych informacji na temat konta!!!!!!!!!!! , wiec to moja prosba macie jakies sposoby zeby sie zabezpeiczyc pzred takimi neosami? bo to mnie juz wkurwia mowiac szczerze wybaczcie ostre slowa ale dopiero teraz 2 raz zostaelm okradziony i jestem wkurwiony czekam na odpowiedz

Opublikowano

to tak moja pierwsza propozycja to zmien e-mail

druga propozycja zmien haslo ... :)

trzecia jak jestes w jakiejs gildi usun sie z niej

czwarta zablokuj handel

i piata usun all hacki z kompa i pobierz dobrego anty virusa polecam <avasta>

jak nie zadzaiala to sformatuj kompa :)

Pozdrawiam HaosMoll

58833847.jpg88470182.jpg
Opublikowano

@up to sie stalo 2h po tym jak wyszedlem z gildi,nie mam hackow,antyvira mam (firewall) haslo? hmm moje haslo ma 9 znakow dosc trudnych do zgadniecia (maze-duze litery) co do handlu co ma piernik do wiatraka ?jak mam zablokowany handel to chyba okradajecy sie skapnie ze mozna odblokowac i na jedno wyjdzie nadal czekam na jakas pomoc;/

Opublikowano

wyślij jednak tą propozycje o zmiane hasła na stronie tam ze zapomniałeś hasła i zmień e-mail to na 100% pomoże jak nie to nie handluj bo jest coś takiego jak tradehack w ktorym chodzi o to zeby ukraśćprzedmioty z handlu

242662WizKhalifa.png

Opublikowano

@up ja mam zablokowany handel tylko to byl przyklad co da hasla:w pierwszej kradzierzy mialem inne haslo a w taki sam sposob (inny e-mail,haslo,login)

Opublikowano

Całkiem różne, trudne hasła wymyślaj. Nie ściągaj niczego co nie ma skanu. Nie wchodź na podejrzane strony i powinno być wszystko dobrze.

Opublikowano

@up chyba jako jedyny zrozumiales o co mi chodzi problem w tym ze to priv (DrogonMt2) pobrany z oficjalnej strony byl

Opublikowano (edytowane)

hasła typu " LvJzsQrX " są doskonałym rozwiązaniem.Nikt ci nie wpisze takich liter klikając bele co na klawiaturze.A nawet jeżeli jednak to i tak nie odgadnie dużych i małych liter.

Edytowane przez PRO user
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...