Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szaman Smok

kacz0r

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Opłaca się grać tą postacią ? Jak jest z expem i pvp zastanawiam się nad surą wp a szamanką smoczycą co powiecie o niej ?

Opublikowano

Szczerze to dla mnie szaman to najgorsza postac do expa. Juz Sura wp lepsza, bo ma czarowane ostrze prawie jak aura. xF

==============

Gb? warrock? nick pr0winn3r

==============

Opublikowano

No to na pewno nie szaman bo nim do pt musisz iść w buffy więc solo exp odpata

Sura wp lepszy bo możesz siedzieć w pt albo solo expić

@Up

Szaman jest bardzo dobry do expa :) bo ma crit :)

Każdą postacią dobrze się expi trzeba tylko umieć rozdawać staty/skille i zarabiać na eq ;)

http://www.youtube.com/watch?v=N9mhuEtDhQ8&feature=plcp

Twórczość młodego rapera. Wchodźcie i oceniajcie.

Opublikowano

Na pvp do 50lvl koksik bo ma crita a większość graczy na tym lvl nie inwestuje w abs itp :)

I jak pójdziesz buildem na exp solo to trudniej będzie znaleźć pt

A exp jest praktycznie taki sam jak innymi postaciami to tylko tak się wydaje że to szybciej leci ale to tylko się tak wydaje :)

Miałem 3postacie +70 i teraz robię kolejną jedynie jaka postać ma łatwiej to mental

Opublikowano

Kapciu ;> Dasz rade smokiem z eq +8/9 best skills and stats na 40 lv spot na BO wziasc ?

==============

==============

Opublikowano

A wojem na 40lvl dasz rade nie sądzę :) możesz się mierzyć n 45lvl dopiero... bez crit w eq albo buffa mentalowi się nie opłaca expić na BO bo zanim ubije je to trochę czasu zleci ... chyba że miałby ribka z średnimi 40/35% albo bonusy a z takim eq każda postać da radę

Opublikowano

Czaj ;] Ja na 40 bodziakiem z smiertelna +9 i efemkiem +9 xF tam 5-katna +7 zelazny+8 i srebrna+8 i te pierdoly z bonem na pz lekko dalem rade spot wziasc ;p aura, szarza, wir, 3stronne, 2 razy kombo i leza ;]

==============

==============

Opublikowano

40 lvl hm caly spot dobry brałem na bo jak sie nauczylem grac mentalem ale to by gdzies 45 lvl ;p i slabe eq ;p i 40% na orki :D

doszedlem do tego ze w v2 bralem duzych gromatek 5 ;] bez pamiatek mialem 740+ obrony ;p a jeszcze pamiatki to 800+ defa bym mial ;) stalego z silnym ;] wiec tu mozna szalec na v2 i na dt ;]

95a062c8256b792f.jpg

Jeżeli Komuś pomogłem to nie obrażę się jak ktoś oceni mój post pozytywnie ;] (da mi punkt)!

Opublikowano

Z 40% na orki to każdą klasą rozwalisz spot orków z dobrym fms itp :)

Wbiłem mentalem silne na +G defa +800 (bez pamiątek miałem) i powiem Ci że jakoś gra nie była ciekawa.. postać że tak powiem dla osób które mają problemy z zarabianiem

każda klasa jest równa oprócz archera :P tylko trzeba umieć wykorzystać jej atuty i wiedzieć w co inwestować

Opublikowano

ja tam wolalem pvp brac bo eq mialem dobre ;d a expic nie lubilem ;p moim zdaniem to byla strata czasu :D

wbijelm tylko 66 lvl. ale moj rekord to pobic kolesia 78 lvl ktory tylko mi zbil 60% pz ;d

mialem 75% absu na bodego

70% na mentala

i zbroje mialem bez absu tylko w niej 800 pz ;p

duchowe na g duzo robi i magnet+8 mialem to juz koxilem ale lepiej wbic 70 lvl i zlodzeja zrobic sobie 7 ;]

To jest dyskusja na temat klas a nie kto jakie ma eq i jak kosi...

95a062c8256b792f.jpg

Jeżeli Komuś pomogłem to nie obrażę się jak ktoś oceni mój post pozytywnie ;] (da mi punkt)!

Opublikowano
Czaj ;] Ja na 40 bodziakiem z smiertelna +9 i efemkiem +9 xF tam 5-katna +7 zelazny+8 i srebrna+8 i te pierdoly z bonem na pz lekko dalem rade spot wziasc ;p aura, szarza, wir, 3stronne, 2 razy kombo i leza ;]

można powiedzieć, że idziesz na łatwizne krytykujesz inne postacie "bo nie wezmą całego BO" no i co z tego? po 65 lvl każda inna postać oprócz woja robi się lepsza a u woja jest na odwrót. woj to śmieć

jeszcze jedno, jeśli ten twój woj jest taki super to czemu w temacie "oddam/zamienie konto" na metinie PL sprzedają masowo konta wojowników i szukają ninji , szamana , sury. ?

Opublikowano

Dokładnie. Woj jest najlepszy do 50-60 lvl. Potem coraz gorzej.

Opublikowano
Coraz gorzej nie sądzę :) każda postać jest równa tylko trzeba umieć to wykorzystać

Tylko zauważ, że większość klas 65 + lvlowych ma już jakiś skill/le na G a 3/4 dzieci którzy grają wojami Aura M1 Wir M1 Berek M2 i to tak wygląda ..

zresztą to ich problem . :)

Opublikowano

Ludzie mówią żę wojem się najłatwiej expi.. Otóż ja sądze że ninją daggerkiem...:) Kupujesz luk byyle jaki sztylsy jaies dobre lurujesz sobie i lecisz:P

sygna7mn.png
Opublikowano

No widać, że wojownik :). I może ma te 10 lat..

• 1 rok później...
Opublikowano

Gdybys gral szamanką smoczkiem to bylo by ci latwiej, szamanka. ja osobiscie gralem tylko szmanka smokiem . Wbilem 56lvl na użebranym expie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...