Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[pytanie] server venise

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Chcialem spytac czy jest mozliwosc dodania servera venise do kamer moda... Bo on jest w kamer modzie ale nie da sie z nim polaczyc i czy jest jakas mozliwosc dodania go wlasnie do kamer moda zeby mozna bylo na modzie pograc?? jezeli tak to jak?

rendersnewlamborghinimu.png

Opublikowano

Venise zmieniło Ip . Na głownej stronie kamera masz instrukcje jak doddac serwer. Skoro jest dodany musisz zainstalowac program ( nie pamietam nazwy w instrukcji u kamera jest) zobaczyc nowe ip i edytowac w connect helper.

Próba uargumentowania czegokolwiek idiotom, jest równie podstawna jak mówienie garbatemu by się wyprostował

29 pkt ostrzeżeń <3 Jedziemy do 100

NIE GRAJ TO CI ZASZKODZI.

Opublikowano

ale ja robilem to tym od kamera polaczylem sie z serverem wbilem ale kicka mnie bo pisze ze pliki nie zgadzaja sie z serverowymi... jest na to inny sposob? sciagnalem tylko launchera moze trzeba calego clienta hmmm??

Opublikowano

@ Refresh

Da sie zrobic jakies spolszczenie czy cos zeby grac na tym venise na kamer modzie?? bo jak ja dodalem venise do kamera to kicka mnie bo cos z plikami jest...

Jak ktos by zrobil spolszczenie czy cos bardzo bym prosil poleca +/- :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...