ahmedxd Opublikowano 18 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2011 Witam Chcialem spytac czy jest mozliwosc dodania servera venise do kamer moda... Bo on jest w kamer modzie ale nie da sie z nim polaczyc i czy jest jakas mozliwosc dodania go wlasnie do kamer moda zeby mozna bylo na modzie pograc?? jezeli tak to jak? Odnośnik do komentarza
MusialemNo Opublikowano 18 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2011 Venise zmieniło Ip . Na głownej stronie kamera masz instrukcje jak doddac serwer. Skoro jest dodany musisz zainstalowac program ( nie pamietam nazwy w instrukcji u kamera jest) zobaczyc nowe ip i edytowac w connect helper. Próba uargumentowania czegokolwiek idiotom, jest równie podstawna jak mówienie garbatemu by się wyprostował 29 pkt ostrzeżeń Jedziemy do 100 NIE GRAJ TO CI ZASZKODZI. Odnośnik do komentarza
™ ™ Opublikowano 18 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2011 o ile dobrze wiem nowe ip venise to 91.121.171.223 Odnośnik do komentarza
ahmedxd Opublikowano 18 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2011 ale ja robilem to tym od kamera polaczylem sie z serverem wbilem ale kicka mnie bo pisze ze pliki nie zgadzaja sie z serverowymi... jest na to inny sposob? sciagnalem tylko launchera moze trzeba calego clienta hmmm?? Odnośnik do komentarza
ahmedxd Opublikowano 19 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2011 @ Refresh Da sie zrobic jakies spolszczenie czy cos zeby grac na tym venise na kamer modzie?? bo jak ja dodalem venise do kamera to kicka mnie bo cos z plikami jest... Jak ktos by zrobil spolszczenie czy cos bardzo bym prosil poleca +/- Odnośnik do komentarza
Grzes1997 Opublikowano 19 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2011 NIE DA SIĘ WEJŚĆ PRZEZ MODA I SPOLSZCZENIE MACIE LUNCHERA Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi