Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema kupilem w srode 400kk yang na syriuszu. Napisalem do goscia na gg po wlacie kasy na konto. Napisal ze dzis juz nie ma beda jutro . Ok czekam w czwartek pisze ze dalej nie ma bo bylo dzis aby 1kkk mialo byc w piatek pisze mu do dzis a on nie odpisuje i jest niedostepny. co zrobic? dac negatywa czy co jak myslicie? mieliscie tak kiedys?

Opublikowano

Za ile kupiłeś towar? Zgłoś to do Allegro Team i będzie Ci przysługiwało odszkodowanie, nawet do 10 tys. zł.

Opublikowano

ja proponuję najpierw zadzwonic gdy numer okaze sie prawidlowy porozmawiac najczesciej to są dzieci kolo 14 lat postraszyc sadem i na 100% ci odda jak numer bedzie nie prawidlowy polecam LIST na jego adres jak nie bedzie odpowiedzi w ciagu 1,5 tygodnia negatyw , zglos allegro , ewentualnie idz na policje.

Opublikowano

oszukał Cię, takich fake jest pełno w świecie. idź na policje lub zgłoś do teamu allegro.

licz się z tym, że poniżej 18 lat, nie masz co marzyć o zwrocie.

wgl. ile takie 400kk warte? max 5 zł? z tego co widzę to 500kk chodzi w granicach tej sumy.

Opublikowano

ja proponuję najpierw zadzwonic gdy numer okaze sie prawidlowy porozmawiac najczesciej to są dzieci kolo 14 lat postraszyc sadem i na 100% ci odda jak numer bedzie nie prawidlowy polecam LIST na jego adres jak nie bedzie odpowiedzi w ciagu 1,5 tygodnia negatyw , zglos allegro , ewentualnie idz na policje.

i co rozprawa w sadzie za 5 zl czy tma ile dales to wiecej na bilet na orzprawe bys wydal.pojsc na policje i powiesz tak ze nie dal ci yang koles chociaz administrator gry zabrania kupowania.wiec nic z tego nie wtjdzie dasz negatywa to pewnie tamten tez ci da ...

Opublikowano

Daj negatywa + Zgłoś na allegro do ich obsługi clienta..

Chyba ze typek jeszcze nie dostał kasy..

Możesz to nawet zgłosić na policje bo cie oszukał za kase realną wiec do 5 lat pozbawienia wolności.

4dd88eb06cd31.png

Pomozcie zbić minusy!

<3

Opublikowano

Siema kupilem w srode 400kk yang na syriuszu. Napisalem do goscia na gg po wlacie kasy na konto. Napisal ze dzis juz nie ma beda jutro . Ok czekam w czwartek pisze ze dalej nie ma bo bylo dzis aby 1kkk mialo byc w piatek pisze mu do dzis a on nie odpisuje i jest niedostepny. co zrobic? dac negatywa czy co jak myslicie? mieliscie tak kiedys?

a możesz powiedzieć od kogo to aby się inni nie wrobili ? :-)

737307192.png
Opublikowano

Oszukał cię, daj mu negatywa żeby więcej osób nie dało się złapać na tego oszusta...

Nic z tym nie zrobisz.

1315137143-U173186.png

"Ludzie mówią, że jestem pijakiem, chodnikowym równym chłopakiem..."

"Ale ja mam w sobie mordercę, wojownika, chcę zjeść Twoje serce..."

Opublikowano

No to już usłyszałeś propozycje, lecz niektóre śmieszne...

Sprawa sądowa - chyba nie, bo musiałby go okraść za min. 150zł

Policja - wątpię, aby im się chciało ruszyć tyłek o te kilka złoty.

Allegro Team - myślę, że to jest najlepsze rozwiązanie, jeśli nie ma JUNIORA to zwrócą Ci wielkie odszkodowanie, lecz jeśli konto JUNIOR to bodajże całą kwotę + jakiś %.

... no i oczywiście negatywa mu j*bnij już teraz.

Opublikowano

ja bym poczekał. lub postarał się z nim skontaktować . pisz do niego przez "zadaj pytanie sprzedającemu" wtedy allegro wie że nie otrzymałeś jeszcze przedmiotu wygranego w aukcji. negatywa policji sądu i wgl nie bo to jest dziecinne . a w sądzie kupujesz czyjąś ukradzioną właśność wieć powodzenia ;)

Combat 18.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...