Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam gry mmorpg

noobek13

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cabal Online(ileż to miesięcy przed nią spędziłem :) )

League of Legends

Jade dynasty (bot legalny :P)

76561198056612716.png

Opublikowano

Metina możesz wybrać ale tylko prywatne serwery, bo oficjalny polski zszedł na psy ;/

Opublikowano

niedlugo ma wyjsc jakas gra o nazwie Gearswar (wogle nie wiem jak sie to pisze, napisalem ze sluchu) zobacz najnowszy filmik uzytkownika YouTub'a RockAloun2k albo go poprostu spytaj

to ma byc cos na wzor WoWa ale darmowe i wieksze (wszystkie informacje mam od niego wiec mnie na ten temat nie pytajcie)

Opublikowano

WOW jest darmowy do 20 lvl

Jeśli pierwsz "szok" minął, to czas spojrzeć na brutalną, choć prawdziwą rzeczywistość. Wprowadzona zmiana, to nic innego, jak bardziej rozbudowany TRIAL. Blizzard zdjął po prostu ograniczenie czasowe i zamiast 10 dni, możemy się cieszyć teraz nie limitowaną czasowo rozgrywką. Ale..

No właśnie, zawsze jest jakieś „ale”. Po osiągnięciu 20 lvl... staniemy w miejscu. Postać nie będzie dostawać expa i nie pokażą się nam nowe questy. To jednak nie koniec, bo takie konta będą naznaczone sporymi restrykcjami systemowymi. Oto malutka ich część:

Na pewno znajdą się chętni na tego typu zabawę, ale lepiej już chyba wydać te kilkadziesiąt złotych, prawda?

i tu są ograniczenia ( po angielsku )

wwwhch.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...