Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Wojownik body 75 lvl ^:^ ;d

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam . Chciałbym prosic was użytkowników o pomoc . a Więc do rzeczy mam Wojownika Bodego 75 lvl Skill : m9 aura berek g1 szarza m7 i wir m8 . Buff 65 m9 m8 m8 . Okradziono mnie , i chciałbym zrobić sobie jakieś Dobre Eq , narazie mam takie : Nimfa +6 kd +3 do expa / parta +4 do expa / Truta +4 kd pvp sr -13 um 7 Zelak +9 lwia +6 krzystalowy +5 max pz 500 ebo + 7 2 sloty z ebonitami branza 1k pz butki +7 na 57 lvl / na 43 +1 1k pz . Ogolnie mam 480 Defa i 10 k pż. Co Robić by się odbuodwać ? :) O Dt wiem ... ;d Pozdrawiam Songobyk

Opublikowano

hmmm. polecam założyć dropka i do np imha albo na metki. troche długo ale skutecznie ;) liczę na + ;p

Combat 18.

Opublikowano

Nierób żadnych dropków chodź na dt i ulepszaj na początkku party +4 bogie +6 i ebo +4 potem truty bojowe stalki

21f0dgn.jpg

Opublikowano

Ja proponuję zainwestowanie kilkunastu złoty na allegro i kupno yang, a następnie zrobienie dropa i eq na niego - yangi powinny się zwrócić po jakimś czasie i wtedy można by robić eq na woju.

Chyba, że masz grubszy portfel to po prostu kup dużo KK na allegro.

Opublikowano

Zarób na FB trochę kasy na innym koncie, potem przenieś się wojem na piekielną ziemię na metki mordu na kamyki duchowe. Leca tam jak szalone.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...