Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

1 dniowa licencja kbot

666robo666

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

mam wykupiona licencje bez gg i chce tylko na 1 dzien miec kbot wersje demo z gg na 24h bo mam otwarte alfa beta gamma i jak mam wlaczyc ta jedno dniowa licencje na gg

Edytowane przez 666robo666

KTO BOTUJE TEN URKI NIE ŻAŁUJE

Opublikowano (edytowane)

Sproboj crackiem do IBot'a :)

Nie próbuj !!! Podobno komuś coś się z kontem stało i teraz rozpacz jest...więc z crackami lepiej uważać .... alfa można spokojnie samemu zrobić bete też a jak masz ochotę to i gamme sam zrobisz :) Nic w tym trudnego ważne aby laga nie mieć. A jak nie umiesz to poproś jakąś osobę bardziej doświadczoną.

Edytowane przez kombass

1371988330-U644589.jpg

Mentor | Moderator DarkOrbit | Postwriter | exModerator

Opublikowano

jeszcze byl Vallhalla ale nie dziala w tej chwili czyli zostaje ci robic to recznie lub bugowac wrota

Pomogłem ??? Daj + to nic nie kosztuje a mi pomaga :P

rosomak.png

Opublikowano

ale z tym crackiem to po skrackowaniu zmieniasz passy i gotowe :D nie ma szans ze Ci ukradną a jeśli chodzi o wrota no to gamme mozna np. zrobic tym sposobem Cheat Engine lub WP :)

TO JUŻ JEST KONIEC ...

Opublikowano

ale z tym crackiem to po skrackowaniu zmieniasz passy i gotowe :D nie ma szans ze Ci ukradną a jeśli chodzi o wrota no to gamme mozna np. zrobic tym sposobem Cheat Engine lub WP :)

Program moze zczytywac SID, i go wysylac, wiec przez 2 dni od odpalenia konta, na waszym koncie moze zabraknac irkow :)

Opublikowano

Program moze zczytywac SID, i go wysylac, wiec przez 2 dni od odpalenia konta, na waszym koncie moze zabraknac irkow :)

Chyba że zcrackujesz akurat przed zmiana SID i koles nie zdąży :) :P

TO JUŻ JEST KONIEC ...

Opublikowano

Przy logowaniu na bocie, i normalnym jest genrowany nowy SID :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...