Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

witam szukam dobrego admina place 30% z zysków

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

witam szukam admina do gry MineCraft

który ma stronę www już gotowa dla graczy

wszystkie pluginy

panel dla adminów

wiek admina od 18 do 100 lat

i tak dalej ..........

mój warunek jest taki

ja daje domene

host pod strone

place 30 % z zarobku co miesiąc

dedyka kuponego w OVH

Intel Xeon i7 W3520

4x2(HT)x2.66+ GHz

100 Mbps

więcej informacji proszę pisać na GG 36435140

serwer jest zakupiony na 1 rok z góry tak wiec czekam na oferty

Edytowane przez depesz1234
Opublikowano (edytowane)

mam 16 lat [wiem że od 18]

jestem współwłaścicielem serwera

posiadam :

-pliki serwerowe na 1.6

-ogarniętą administrację

forum

craftpl.c0.pl [domena darmowa brak kasy]

POMOC w utrzymaniu serwera:

VIP

DONATOR

np. można by był zrobić podział na dwie frakcje czerwoni i niebiescy i do tego płatna ranga superczerwony, superniebieski

DOTACJE:

VIP 3 dni 5Diamentów + działka 30x30, komendy VIP'a - 5zł

VIP 7dni 10 Diamentów + działka 50x50, komendy VIP'a - 10zł

VIP 2tyg 20 diamentów + działka 50x50 + 30x30 na okres 2tyg. Eq diamentowe i 3 stacki dowolnego materiału (Bez diamentów srebra złota) + komendy VIP'a - 16zł

VIP 30dni[lub dożywocie] 30diamentów + 2x 50x50 + 2x 30x30 na okres dożywocia. Eq diamentowe + podwójne narzędzia z diamentu. 5 stacki dowolnego materiału (Bez diamentu, srebra, złota) + komendy VIP'a -23zł

+rangi DONATOR które by były za mniejsze wpłaty i miały by tylko komendy VIP

Edytowane przez Naladar

Na serwerach znajdziesz mnie pod nickiem: Ogrodnik

Opublikowano

Witam ja to bardziej chciał bym być modem za darmo że tak powiem. Ale pliczki serverowe mam, forum mgł bym zrobić całkiem fajne w ok 3 dzni tak jużze wszystkimi działami itd. Ale jak pisałem chciał bym być po prostu modem na tym servie. Komendy znam do sporej części pluginów.

Opublikowano

Witam!

Nazywam się Jakub Rybakowski. Urodziłem się w Poznaniu 21 sierpnia 95. Aktualnie jestem administratorem serwera Craftland.pl. Chciałbym się starać o posadę Administratora Technicznego tego serwera.

Moje zalety:

-Znam się na serwerach MC w takim stopniu ,iż jestem wstanie prowadzić serwer owej gry.

-Posiadam wiele pluginów które są już skonfigurowane. Przez co czas jaki byłby mi potrzebny do postawiania serwera znacząc się skraca.

-Posiadam Premium.

-Znam się doskonale na systemach unixowskich. Dowodem jest pierwszy poradnik napisany prze zemnie po polsku. http://www.mpcforum.pl/topic/336709-tutinstalacja-serwera-na-vpsdedyku. Zaletą systemów Unixowskich nad systemami Microsoftu jest mniejsza zasobożerność.

-Ogromna ilość czasu

Wady:

-Niepełnoletność

-Brak Microfonu

-Nie programuje w Javie.

Pozdrawiam PIESX

Opublikowano

Witam!

Nazywam się Jakub Rybakowski. Urodziłem się w Poznaniu 21 sierpnia 95. Aktualnie jestem administratorem serwera Craftland.pl. Chciałbym się starać o posadę Administratora Technicznego tego serwera.

Moje zalety:

-Znam się na serwerach MC w takim stopniu ,iż jestem wstanie prowadzić serwer owej gry.

-Posiadam wiele pluginów które są już skonfigurowane. Przez co czas jaki byłby mi potrzebny do postawiania serwera znacząc się skraca.

-Posiadam Premium.

-Znam się doskonale na systemach unixowskich. Dowodem jest pierwszy poradnik napisany prze zemnie po polsku. http://www.mpcforum.pl/topic/336709-tutinstalacja-serwera-na-vpsdedyku. Zaletą systemów Unixowskich nad systemami Microsoftu jest mniejsza zasobożerność.

-Ogromna ilość czasu

Wady:

-Niepełnoletność

-Brak Microfonu

-Nie programuje w Javie.

Pozdrawiam PIESX

witam czekiam na GG

Opublikowano

Witam

Swoich danych nie chcę podawać, gdyż jest to informacja wydaję mi się zbędna, a więc na początek mogę powiedzieć tylko iż mam 16 lat ( wiem, że nie spełniam wymagań, ale warto spróbować), do tej pory miałem admina na kilku serwerach, sam miałem serwer, na swoim komputerze oraz na innych, także raz na vps'ie, lecz z powodu słabego łącza, bądź braku funduszy, nie mogłem dalej kontynuować prowadzenie serwera. Mogę zaoferować to, że znam się na bukkicie(najlepiej by był ten silnik..), pluginach do niego, oraz prowadzeniu serwera. Posiadam umiejętności oraz doświadczenie w tworzeniu forum, oraz w moderacji, zmienianiem forum. Mam teraz gdy są wakacje, gdyż jeszcze się uczę, dosyć dużo czasu, więc jeśli bym miał szansę na admina to poświęcę mu większość swojego czasu, oraz włożę w niego duży ( w miarę możliwości) wkład. Jeśli chodzi o wady to nie jestem pełnoletni i nie posiadam mikrofonu, lecz myślę, że mogło by się bez niego obejść. Dodam, że z tematu wynika, iż chcesz płacić adminowi, natomiast, ja jeśli byłbym przyjęty żadnych pieniędzy bym od nikogo nie przyjął za prowadzenie serwera i posiadanie admina, bo uważam, że bycie adminem to nie jest praca, lecz bardzo dobry sposób na spędzenie wolnego czasu, którego mam teraz dużo. A nawiasem mówiąc, to skoro to jest dedyk lub vps i jego utrzymanie kosztuję, to Admini powinni płacić, choćby niewielkie kwoty na serwer. Także proszę o rozpatrzenie mojego podania.

Opublikowano

Witam

Swoich danych nie chcę podawać, gdyż jest to informacja wydaję mi się zbędna, a więc na początek mogę powiedzieć tylko iż mam 16 lat ( wiem, że nie spełniam wymagań, ale warto spróbować), do tej pory miałem admina na kilku serwerach, sam miałem serwer, na swoim komputerze oraz na innych, także raz na vps'ie, lecz z powodu słabego łącza, bądź braku funduszy, nie mogłem dalej kontynuować prowadzenie serwera. Mogę zaoferować to, że znam się na bukkicie(najlepiej by był ten silnik..), pluginach do niego, oraz prowadzeniu serwera. Posiadam umiejętności oraz doświadczenie w tworzeniu forum, oraz w moderacji, zmienianiem forum. Mam teraz gdy są wakacje, gdyż jeszcze się uczę, dosyć dużo czasu, więc jeśli bym miał szansę na admina to poświęcę mu większość swojego czasu, oraz włożę w niego duży ( w miarę możliwości) wkład. Jeśli chodzi o wady to nie jestem pełnoletni i nie posiadam mikrofonu, lecz myślę, że mogło by się bez niego obejść. Dodam, że z tematu wynika, iż chcesz płacić adminowi, natomiast, ja jeśli byłbym przyjęty żadnych pieniędzy bym od nikogo nie przyjął za prowadzenie serwera i posiadanie admina, bo uważam, że bycie adminem to nie jest praca, lecz bardzo dobry sposób na spędzenie wolnego czasu, którego mam teraz dużo. A nawiasem mówiąc, to skoro to jest dedyk lub vps i jego utrzymanie kosztuję, to Admini powinni płacić, choćby niewielkie kwoty na serwer. Także proszę o rozpatrzenie mojego podania.

dziękuje za napisanie oczywiście rozpacze podanie