Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gry na dłuugie tygodnie... Coś co może wciągnać...

NuclearSun

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka panowie ;), od miesiąca nie mam w co grać... Grałem w combat arms ale mi się znudził... Długo grałem w silkroada ale teraz nie ma gdzie grać , a bez kasy na boty silki konta nie ma..

Pobrałem aika online lecz nie podoba mi się ;x.

Dlatego do was zwracam się z prośbą do was czy macie jakieś ciekawe gry online i nie tylko , które wciągają i jest coś w nich fajnego - Pozdrawiam.

Opublikowano

Może nie online, ale polecam Gothica 3. Mimo masy bugów można przy tej grze spędzić wiele godzin, a nawet dni wykonując wszelakie misje poboczne czy nawet przechodząc grę na 3 mozliwe drogi.

@a może więcej tych zakończen jest. a nie wiem dokładnie.

Opublikowano

Forsaken fajowa gierka grałem i rozmyślam nad powrotem last chaos też grałem też fajna gierka w którą z tych gier znowu zagram raczej w forsaken.

Polecam:

-Forsaken

-Lastchaos

Ok znalazłem fajną gre to przetestowania jeśli chcesz zagrać to pisz pw gra nazywa się Tales Of Fantasy

634534203295449218.png
Gość Mounthains
Opublikowano

Jeżeli lubisz ściągać 30GB to zagraj w World of Warcraft. Sam od dzisiaj będę pytać w niego :D.

Opublikowano

Counter Strike 1.6 lub Minecraft - pograj na multiplayerze. ;)

Give me some 501s jeans on and roll joints bigger than King Kong's fingers.

~Wiz Khalifa.

Opublikowano

Jak masz kilku kumpli to w Shayie na początek tam najlepiej w teamie lecieć.

Jeszcze jest Minecraft jeżeli masz dobrą wyobraźnię i kreatywność.

Masz CS jak ci dobrze w nim idzie to można się w nim zatracić.

Jak masz PSP to graj w Patapona 3 słyszałem, że na 100% save trzeba się męczyć z kilka miesięcy.

Opublikowano

Polecam grę w życie :D ma małe wymagania, a zarazem grafikę, dźwięk i wszelkie efekty specjalne na najwyższym poziomie. W tej grze masz możliwość rozwoju swojej postaci na wiele sposobów. Znajdziesz też całą masę questów, które w mniejszym lub większym stopniu wpływają na rozwój postaci oraz przebieg gry. Zapewniam że ta gra starcza na długie tygodnie, a nawet lata, ale jeżeli będziesz rozwijać swoją postać w złym kierunku i przestaniesz wykonywać jakieś trudniejsze questy to może ci się szybko znudzić...

...a tak na serio to polecam Tetrisa, mnie ta gierka wciągnęła niesamowicie xD

Zbieram + i 5

Opublikowano

Polecam grę w życie :D ma małe wymagania, a zarazem grafikę, dźwięk i wszelkie efekty specjalne na najwyższym poziomie. W tej grze masz możliwość rozwoju swojej postaci na wiele sposobów. Znajdziesz też całą masę questów, które w mniejszym lub większym stopniu wpływają na rozwój postaci oraz przebieg gry. Zapewniam że ta gra starcza na długie tygodnie, a nawet lata, ale jeżeli będziesz rozwijać swoją postać w złym kierunku i przestaniesz wykonywać jakieś trudniejsze questy to może ci się szybko znudzić...

Zapomniałeś dodać że nie ma możliwości respawnu po śmierci

s2c77Oa.png

Opublikowano

Zapomniałeś dodać że nie ma możliwości respawnu po śmierci

Respawn jest w innym świecie. W zależności jaką drogę wybrałeś respawn jest w niebie albo piekle. Czasem czyściec ale to już profesionalni gracze tam trafiają.

Opublikowano

Zagraj w WoW albo w Gothica 4. Jeśli byś chciał wiedzieć ile zajmuje pelna wersja z dubbingiem pl to ona zajmuje 10gb. Poszukaj Gothica 4 na Torrenty.org (Rejestracja gdzieś około 13 zł ale sam się zarejestrowałem i nawet warto)

Edit: Aha zapomiałem! Zagraj jeszcze w 4story też mnie wciągneło :)

Sry za pismo mam problemy z spacja

Opublikowano

polecam ci Sun Online, ale to potrzebuję teamu od większego lvl-a, ale sam będę może w to grać dalej, albo niedługo startuje R2 Online, ogólnie zobacz giereczki od webzen

Opublikowano

Właśnie pykałem w minecrafta ale znudził mi sie ;)

W wowa grałem to nie jest to.

Widocznie silkroad jest mi przeznaczony ;d 4 lata napierdalania... Tylko nie wiem za bardzo gdzie grac..

No nic coś wymyśle...

Opublikowano

LoL, MT2, Terraria, Minecraft

Wszystkie 4 się nadają...

@top: Elsword. Może i sobie długo na dzień nie pograsz, bo jest system staminy i jak się skończy to praktycznie tylko pvp zostaje, ale wciąga. Ja gram prawie 2 miechy i mi się nie znudził.

1280314365-U1.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...