Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź]Poland-s1

Watsky

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Na początek chciałem się przedstawić.

Jestem Damian i mam 17 lat, zajmuje się inżynierstwem i sprawami serwera, celem dzisiejszego zebrania się tutaj jest pokazanie jaki serwer ma właśnie powstać.

Metin2-s1

Serwer który ma powstać, to serwer na którym spędzicie długie godziny.

Co się tam znajdzie:

- Exp tak samo jak na pl, o 3 razy więcej, czyli w dzień jakiś 20 poziom przez kilkanaście godzin

- Na początek pierścień expa na całe 3 miesiące.

- Stalki, brak jakiś hwangów i innych dupereli.

- Bez epików, coś na podobieństwo starego metina2 globców.

- Pozom przy nicku.

- Item Shop

Potrzebujemy również GM:

rekrutacja: 19191724

Pamiętajcie, nie liczy się wygląd prezentacji, jutro grafik pomoże nam to ogarnąć, ale na dziś już potrzeba teamu.

Opublikowano

Na serwerze nie ma ŻADNYCH nowości, więc nie mieli czego napisać w zapowiedzi. Na pierwszy rzut oka widać, że "serwer na podobieństwo starego metina.PL" będzie niewypałem zrobionym pod IS'a. Jedyne co zrobicie na tych plikach to ew. dodacie spolszczone questy oraz pobierzecie jakiś mob_drop_item, który będzie kozacko przedstawiony w prezentacji serwera. Jak dla mnie dno, nie zagram na pewno.

poniewieramy się czlowieku                      

Opublikowano

Kolejny serwer HARD, bo ci którzy tworzą takie serwery nie wiedzą, że "mania" na hardy przeminęła. Teraz liczą się serwery Easy 4FUN.

Ja osobiście nie zagram, lecz powodzenia w tworzeniu...

Opublikowano

Na privach w sumie gra okołó 15tyś ludzi z czego 13,5tyś to dzieci neo ktore wbijaj na takim nevrascie 30lv przez tydzien osobiscie nie zagram bo czekam na serwer ColdWest2 tez mega hard ale ogolnie serwer polecam.

Opublikowano

No mi się podoba takie serwy lubię.

Mało przy nich roboty tylko drop zmienić i kilka misji dodać.

Raczej zagram chyba że Wyraj będzie lepszy

Opublikowano

no i ch*** ze wbija sie w tyle lvl nie szpanujcie bo gdybyscie nie mieli eq byscie w ogole na plu teraz nie zagrali wiec mordeczki stulcie bo szkoda czasu na wasze durne posty...

Ty tam koles mowisz ze hardy przeplynely ? Ty sie pizgni w leb bo sam jak ten 4fun wygladasz... Sa dzieciaki ktore maja duzo czasu i ich jara 65k z skilla a sa dorosli ludzie ktorzy wola grac sobie normalnie i bez jakis

kosmicznych hitow czy jakis smiesznych broniach typu topor u ninji... Prosze was nie chcecie grac to nie idzcie sobie na 4fun a nie wypier.... swoja opinie jakby kogos to obchodzilo. neo

sygnatura.png

Opublikowano

Daj raty jak na PL może +50% bo ja z chęcią na PL bym pograł gdyby nie boty i kasa na allegro.

Opublikowano

Witam.

Na początek chciałem się przedstawić.

Jestem Damian i mam 17 lat, zajmuje się inżynierstwem i sprawami serwera, celem dzisiejszego zebrania się tutaj jest pokazanie jaki serwer ma właśnie powstać.

Metin2-s1

Serwer który ma powstać, to serwer na którym spędzicie długie godziny.

Co się tam znajdzie:

- Exp tak samo jak na pl, o 3 razy więcej, czyli w dzień jakiś 20 poziom przez kilkanaście godzin

- Na początek pierścień expa na całe 3 miesiące.

- Stalki, brak jakiś hwangów i innych dupereli.

- Bez epików, coś na podobieństwo starego metina2 globców.

- Pozom przy nicku.

- Item Shop

Potrzebujemy również GM:

rekrutacja: 19191724

Pamiętajcie, nie liczy się wygląd prezentacji, jutro grafik pomoże nam to ogarnąć, ale na dziś już potrzeba teamu.

SERWER PRO!

asdasd123123123.png

Opublikowano

Zagram na tym serwerze bo mi się podoba. Jak sie bedzie robic lvl konia to za 1 razem wchodzą czy nie? bo jak nie to raczej nie zagram ;d

Opublikowano

3x większy i 20lvl w kilkanaście godzin ?

Wejś się chopie za szachy bo widzę że nie wiesz co Ty mówisz. Domyślam że twoje pojęcie na temat serwerów metin2 jest względne.

Pewnie założyłeś konto zobaczyłeś forum na temat : Tworzenie serwerów Metin2, i się napaliłeś (.)

sygnanu.jpg

Opublikowano

i nareszcie serwer doskonały, a nie tak jak inne serwery teraz 100 lvl w max dzień + te epiki 99999 broni i 9999 zbroi

na serwie na pewno zagram

Pozdrawiam

Opublikowano

@UP

Zapomniałeś chyba dodać jak wyjdzie

@Topic

Zapowiedź miała być zmieniona a tutaj nadal 0 info, brak daty startu i wgl wydaję Mi się ze serwer to fake ^.^

Opublikowano

Rzeczywiscie z tym expem duża przesada, a co do wypowiedzi kolegi że liczą sie 4funy to gówno prawda.

Liczą się serwery gdzie trzeba sie napracować żeby cos zdobyć a nie w 1 dzień dziwnym fartem zrobić całe eq epickie..

Serwery hard są zrobione po to żeby każdy mógł pokazać czy dobrze potrafi poruszać się w tej grze..

Zgodze się bardzo dużo 10 latków siedzi przy metinie 24/7 i to mnie bardzo denerwuje, matka do nauki nie goni, później polskie dzieci będą rowy kopać bo się nic nie uczą.

lownfast

Opublikowano

nie czytalem wypowiedzi innych ale powiem wlasne zdanie

serwer z 99lv max zbroja stalka max i bronia na 75lv max naprawde dobra rzecz;] ale to jest tak;] np ulepszacze na +7/8/9 zadkie które się dropi;] np brak bonów tylko w eq zniecheci niektorych ale wtedy bedzie popyt na np kolce ebonitowe bo beda dawaly hp;] is nie potrzebny ale np mogą dropić pierscienie expa 500% przez 5h bez mozliwosci bugowania i zdejmowania wtedy bedzie chec gry;] np exp 3xPL wbicie 75lv to jakies 2tygodnie i co raz ciezej ale by gra miala sens ceny na serwerze takze jak na PL 3 lata temu ale takie rzeczy jak np ku. mogly by byc u NPC ale kamienie duchowe mogli by tylko dropic jak ktos by wibul skille mogl by je sprzedawac rozne jest mozliwosci jak bys chcial znac moje zdanie to napisz bardzo lubie pisac o tej grze;]

;]

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Nie ocenie zapowiedzi ani serwera ktorego nie ma i nie wiadomo czy bedzie ...Ocenie natomiast pomysl na serwer i od razu trafione w 10 !!!

dlaczego teraz takich pomyslow nie ma ? a jedna osoba na X pomyslala ze moze tak bedzie najlepiej ...Tak Tak i jeszcze raz Tak !!! Osoiscie oczekuje juz kilka serwerow na ktorych chce pograc , ale jest ten wypali to bezapelacyjnie gram na nim !!!

Teraz troche z inej beczki ...jesli ku i kamienie duchowe trzeba bedzie dropic to musi byc ogrom ludzi bo wtedy wszystko bedzie trzeba dropic samemu a to juz jest malo przyjemne biegac ze skilami na m1 ...najlepiej dac to wszystko do handlary ale po wygorowanej cenie.teraz nastepna wazna rzecz to bonowanie .takze powinno byc u npc ale drogie. broni na 30 takze wolalbym u npc...ja poprostu jestem zwolennikiem grania jedna postacia a nie piecioma dropami jeszcze .

to narazie na tyle .nie nasuwa mi sie nic innego na dzien dzisiejszy

powodzenia w tworzeniu serwera no i jeszcze raz gratulacje za pomysl:)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

10. Należy podać przybliżony termin startu [ poślizg max 14 dni ]

11. Wprowadzenie weryfikacji prywatnych serwerów poprzez wstawienie SS'a bądź video z zapowiadanego [url=""]serwera[/url]. Na przynajmniej 2 SS'ach/ Video musi być napis poprzez komendę /b bądź /n "Dla MPCforum". SS/[url=""]Video[/url] ma znajdować się na pierwszej stronie!

Zamykam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...