Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Archiwalny]OpenCraft [Pl][24/7]

Gaw3l

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 163
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Podanie na Moderatora nie wiem czy rekrutacja ON.:D

Nick: Gnomek

Dlaczego ja:Ja Posiadałem już swój własny server miał on ponad 1miesiąc.

Ale stwierdziłem że polece się na innym serverze ponieważ chciałbym być modem na innym servie.:D

Prosze o łagodne spostrzeżenie podania.

Z góry dzięki.

Opublikowano

@0xXxMaKsIoRxXx0 & ph4nt0m & bartek1531. Przeczytajcie wymogi dot. rejestracji na whitelist z postu nr. #123

@MonsterKill. Nie poszukuję moderatorów.

@Gihu. Otrzymałeś bana dożywotniego za grief i 'zabawę' lawą, blokada nie zostanie zdjęta. Tak będą kończyć wszyscy, którzy wchodzą na serwer tylko po to, aby psuć pracę innych.

Opublikowano

mozesz mnie odbanowac chce juz grac fair ja nic z lawą nie robilem przyznaje sie do zalania jednej chaty a osoba ktorej to zrobilem wybaczyla juz

Opublikowano

no ta zebym ja jeszcze cos tam rozwalil to bylo by dobrze ... odbanujcie mnie chce grac normalnie nic nie rozwalając

Opublikowano

TheBodziak & KubioreK dodani. Co do reszty - learn2read. :)

PS. Proszę nie zapychać mi skrzynki prośbami o zapisanie, i tak wszyscy zostaną dodani dopiero wtedy, kiedy wejdę na MPC.

@down. Z uwagi na to, że masz chociaż te kilka postów i konto jest aktywne od 21 maja, to wyjątkowo Cię dodam. Zobaczymy, jak na tym wyjdę.

Opublikowano

Nick : Madzia

Zainteresowania : Interesuje Się tą grą od 2 lat , moim marzeniem jest zbudowanie ogromnej wieży .

Nick : Madzia

Zainteresowania : Interesuje Się tą grą od 2 lat , moim marzeniem jest zbudowanie ogromnej wieży .

Opublikowano

Polecam Dobry serwer na początku znalażłem z bratem ciotecznym 9 diamentów w kopalni i jeszcze nieskończyliśmy przeszukiwana kopalni zaje*bista mapa jak mozna send to po prosze

TheShining-CookieMonster.jpg
Opublikowano

mogę prosić? nick mcpioter

Grafika Wektorowa / Modelowanie / Renderowanie / Wysokopoziomowe języki B) (Python, Prolog, Haskell).

Najbardziej nienawidzę tego asemblera.. jak mu tam? C++ :(( 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...