Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Anticaptcha

mozecie sie zalogowac tam albo do w samym programie? bo cos mi nie działa .... mam wszystko wykupione. uzywam juz od ponad 3 tyg i tu nagle cos nie działa

Opublikowano

Nie można się zalogować na chwile obecną nawet strona główna nie chodzi. Chyba cashował się serwer i nie wiadomo ile zajmie jego naprawienie.

Opublikowano

ale i tak pewnie mr. captcha doda kilka dni trwania autologina wszystkim spowodu tego bledu :P trzeba czekac.. innej mozliwosci nie ma :)

sygna1o.jpg

Opublikowano
Anticaptcha

mozecie sie zalogowac tam albo do w samym programie? bo cos mi nie działa .... mam wszystko wykupione. uzywam juz od ponad 3 tyg i tu nagle cos nie działa

mam ten sam problem zreszta jak kazdy :) niw mam pojecia co jest grane ale chyba cos gosciowi nawalilo <znowu>

Pomocnik
Opublikowano

dziala :) a teraz powiem tak, raz ze ten gosc to ladnie ludzi w chu... robi :D a dwa ma na... w glowce jak kazdy szwab :).

chlopak zakupil programik ktory zlecil zrobic. Zaplacil za to bagatela 100$ xD a teraz ciagnie od ludzi 2.5 euro za miecha :). Niby nic ale policzmy, na forum jest zarejstrowanych cos ponad 4k userow. Niech z tego ze 3k regularnie kupuje :D 3k x 2.5 = 7.5k miesiecznie :) zarobek jak sie patrzy :D. Kod do programiku napisany w C++ server jak server byle chodzil xD. Z kad o tym wiem ... niewazne heh. Szkoda ze tu nikt nie zna C++ niestety ja tylko cos tam C# ale chwilowo nie mam czasu na zabawy w silkroady ^^

120756087683939521.gif
Opublikowano

powiem wam tyle że z dzisiejszym update został wprowadzony auto login do sbota więc za 5 euro macie sbota i auto loga razem :D żyć, nie umierać xD

Sig.png

Pomocnik
Opublikowano

@up

niby zostal wprowadzony ale podobno jeszcze nie smiga i maja to naprawic jakos w tym tygodniu :D

120756087683939521.gif
Opublikowano
dziala :) a teraz powiem tak, raz ze ten gosc to ladnie ludzi w chu... robi :D a dwa ma na... w glowce jak kazdy szwab :).

chlopak zakupil programik ktory zlecil zrobic. Zaplacil za to bagatela 100$ xD a teraz ciagnie od ludzi 2.5 euro za miecha :). Niby nic ale policzmy, na forum jest zarejstrowanych cos ponad 4k userow. Niech z tego ze 3k regularnie kupuje :D 3k x 2.5 = 7.5k miesiecznie :) zarobek jak sie patrzy :D. Kod do programiku napisany w C++ server jak server byle chodzil xD. Z kad o tym wiem ... niewazne heh. Szkoda ze tu nikt nie zna C++ niestety ja tylko cos tam C# ale chwilowo nie mam czasu na zabawy w silkroady ^^

Nie robi ludzi w chu.. Tylko po prostu jest cwany :D sam bym zrobil tak jak on.

everythingfou - sprawdź to.

Pomocnik
Opublikowano

nom cwany chlopak ale w tej chwili jakoze wszystkie boty wychodza z autologinem taki interes nie mialby sensu bez bota :)

120756087683939521.gif