Nubciu Kluseczka Opublikowano 17 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2011 Ostatnio wgralem na server plugin warpzor, i zorientowalem sie, ze gracze nie maja mozliwosci uzywania komend. Co mam zrobic? Permissions jest dla mnie zbyt skomplikowane. Chce, aby mogli uzywac komend /warp, /sethome i /home. Do tego jeszcze zeby mogli uzywac komend /money i /lwc oczywiscie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tolk2 Opublikowano 13 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2011 szczerze tez mam z tym problem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kunus999 Opublikowano 13 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2011 Linijki do permissions PODKREŚLONE I NA CZERWONO = Potrzebne Tobie. warpz0r.warp warpz0r.home warpz0r.sethome iConomy.access lwc.protect Tutorial o Permissions: http://www.mpcforum.pl/topic/391022-tutorial-wszystko-na-temat-permissions/ Spróbuj sobie sam dać radę, jeśli Ci nie będzie wychodziło to Ci uploadne odpowiednio skonfigurowany pliczek permissions. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi