CoSt Opublikowano 17 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2011 Witam Mod dodaje do gry mnóstwo nowych bloków, przedmiotów oraz całkowicie nowe funkcje i koncepcje. W Modzie jest 10 klas, z których każda ma swoje umiejętności oraz receptury. Nowe rzeczy: -Buffy -Trucizna - drugi pasek zdrowia - bardziej realistyczny system strzelania z łuku - i wiele innych Klasy: Każdą klasę można rozwijać co oznacza że będzie ona otrzymywała exp'a. Lista Klas: -Builder(budowniczy) - Oczywiście, buduje on rzeczy. Może tworzyć cement, tworząc bardzo trwałe ściany, lub GateBlocks do zakończenia zamków. -Alchemist(alchemik) - można stworzyć potężne mikstury w jego mixerze, którymi pomaga swojej drużynie w walce i pracy. -Mechanik Siege - Ta klasa jest wyspecjalizowana pośrednich walkach. Można niszczyć ściany, podkładać pułapki i zamki razem z machinami oblężniczymi. -Gatherer(zbierający) - specjalista w zakresie zbierania jakichkolwiek rzeczy z powierzchni. Szybsze rąbanie drewna, więcej "dropu" od zwierząt. -Warrior(wojownik) - Wojownik jest to tylko klasa zdolna do noszenia ciężkiej zbroi, jak również zaawansowanej broni. Dodatkowo, wojownicy wysoko poziomowi uzyskać dodatkowo drugi pasek życia -Beast Talker(rozmawiający z bestjami) - Są to specjaliści dla zwierząt, szczególnie wilków. -Archer(łucznik) - Dzięki zaawansowanej dokładności, szybkość i zasięgu ognia dla wszystkich łuków, klasa ta jest przeznaczona dla długo wahał się walk. Dobrze, to staje się coraz bardziej strzały, łuki i może później nawet umożliwiają łatwe w obsłudze kusze dla jego drużyny. -Miner(górnik) - Prawdopodobnie najbardziej odpowiednim "Minecrafter" klasy. Górnik to rodzaj klasy podziemnej, z lepszą szybkościa kilofa, pieca i zaawansowanymi możliwościami tworzenia wspaniałych stopów. -Trader(handlowiec) - Handlowcy sieci komunikacyjnej między innymi klasami. Ich tradeboxes mogą tworzyć efektywne i automatyczne rynki, a ich PersonalChests może łatwo blokować próby kradzieży. -Assasin(bohater/ninja) - podstępny mały przyjaciel, który przoduje w przemieszczaniu się niewidzialne, wspinanie się na mury zamku i zabijaniu ludzi śmiertelnie od tyłu. Uważaj na ataki trucizny! Co będzie nam potrzebne? a) Risugami ModLoader SDK ModLoader MP c) ModSaver Jak to zainstalować? Instalujemy ModLoader, potem ( jest to ważne) ModLoaderMP i na koniec MedievalCraft (zachowaj kolejność!). Aby zainstalować MedievalCraft, rozpakuj archiwum pobrane, wypakuj zawartość do "minecraft.jar" (nie zapomnij usunac folderu META-INF). To jest to, wszystko inne jest opcjonalne. Jeżeli chcesz dodać mod na swój serwer wypakuj go do minecraft_server.jar Download: http://www.mediafire.com/?vvw2zwzan6x2acg Skan: http://www.virustotal.com/file-scan/report.html?id=9db667dfa3cb214f27f0b31f333ea3e44d6c58807642438a9371c0fade8557fa-1308328942 Postaw + Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eFFecTuS Opublikowano 17 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2011 Wow, naprawdę duży mod. Mam pytanie - jest wersja serwerowa? Czy tylko singl? @Down Uuu, zapowiada się ciekawie :> Mam jeszcze jedno pytanie, czy można zainstalować wersję serwerową na plikach z minecraft.net? Czy konieczny Bukkit/Canary Mod? by Cristiano. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
b1oard Opublikowano 17 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2011 singiel + multi masz tam 2 foldery Nic nie zbieram Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norbox Opublikowano 17 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2011 Wow, naprawdę duży mod. Mam pytanie - jest wersja serwerowa? Czy tylko singl? @Down Uuu, zapowiada się ciekawie :> Mam jeszcze jedno pytanie, czy można zainstalować wersję serwerową na plikach z minecraft.net? Czy konieczny Bukkit/Canary Mod? na modloaderze SDK tylko od minecraft.net cannary nie wiem a do bukkita jest specjalny mod loader;) Minecraft Odkrywca Wolfer:Lubie pieski:P Jeżeli jesteś człowiek to kliknij na obrazek: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziobagg Opublikowano 17 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2011 Mógł byś dać filmik/ss jak craftować te "nowe" itemki/bloki bo w tym jest jakis plik z recepturami ale sie nie łapie z góry dzieki :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebol230 Opublikowano 17 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2011 Kompletnie nie wiem oco w tym chodzi, wgralem to, nawet toomanyitems aby sie pobawic lecz DUPA CHUJ ŁYSA PIZDA :< Nie moge nosic ubrania Assasina, z niczego bic, ksiazki ? Nie umiem ich przeczytac, bynajmniej nie wiem jak Pomożecię ?? Przy okazji dajcie - Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matiioo123 Opublikowano 17 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2011 skąd wezmę ModLoaderMP jeśli ktoś mi poda linka do downlad to dam + 50 postów - Jest 100 postów - Jest 200 postów - Nie ma 300 postów - Nie ma 500 postów - Nie ma 1000 postów - Nie ma Dawaj + oczywiście jeśli pomogłem ;p Kocham MpcForum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubertcom4 Opublikowano 17 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2011 skąd wezmę ModLoaderMP jeśli ktoś mi poda linka do downlad to dam + Link: http://www.mediafire.com/?r8txgb14loss3b2 Skan: http://www.virustotal.com/file-scan/report.html?id=31471d2c442efabb994608e6842aa10e6e8e922cf2db8b72b7e5ea0dfe710cb5-1308340551 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubasadd Opublikowano 17 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2011 Mógł by ktoś dać linka do mod savera? oraz gdzie wkleić pliki na server w plikach by NismonS?? Pomogłem ? daj minusa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SweetKamyK Opublikowano 17 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2011 Ja mam ten sam problem co sebol230. Prosze o pomoc ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Achmen Opublikowano 17 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2011 Macie strone wiki o tym modzie. Wystarczy poczytac;p W razie czego translatora uzywac. http://wiki.industrial-craft.net/index.php/MedievalCraft-Mod:Main_Page Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziobagg Opublikowano 18 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2011 @up są tam jakieś filmiki itp ale i tak nie obczajam może ktoś z mpc mógł by zrobić filmik jak to wszystko działa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sasukoin1 Opublikowano 18 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2011 @UP przyłączam się do proźby Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kAcAMaM Opublikowano 18 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2011 A jak ja zainstalowałem tego moda to nic nie widze nie mam żadnych tekstur ani nic a nic nie widac Pomoże ktoś? Szukam osoby która mi zrobi Sygnaturę. PW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebol230 Opublikowano 18 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2011 Coś chyba mają te książki wspólnego z klasą ale nie wiem do końca co :< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rway Opublikowano 19 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2011 Jeśli macie problem z modami lub nie macie spełnionych wymagań do nich w postaci braku ModLoadera itp. to proszę bardzo ---> http://www.minecraftdl.com/tag/modcraft/ mam nadzieje, że pomogłem :] Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ScyzoRr Opublikowano 19 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2011 Jak wgrać to na bukkita? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CoSt Opublikowano 26 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2011 @Refresh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karasuux3 Opublikowano 26 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2011 Do Autora tematu: Czy mógłbyś zuploadować Minecraft.jar z wgranymi wymaganymi modami oraz Medieval Modem? Byłbym wdzięczny. WolfTeamPL player Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sk'a Opublikowano 26 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2011 @UP Przyłączam się. Jeżeli masz jakieś pytania, pisz śmiało pw :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheApek424 Opublikowano 26 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2011 Zrobiłby mi ktoś pliki serwerowe od Minecraft.net z tymi modami: -MedievalCraft Mod -Risugami ModLoader -SDK ModLoader MP Jeśli ktoś je zrobi i będą działać to postawię + i 5* @Edit Już nie trzeba, sam zrobiłem :P Pozdrawiam Apek424 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Helios18 Opublikowano 26 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2011 Wow gościu wielki szacun!!! Taki mod to ja dziękuje !!! Łap + i 5* EDIT: Za co +? Nie zbieram ani minusów ani plusów... Ja po prostu się udzielam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Toriz Opublikowano 26 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2011 Po nazwie wiedzialem że to będzie hicior.I jest Leci plus.Aż sciągnę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciejas88999 Opublikowano 26 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2011 Dobre ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mik69 - mik1966 Opublikowano 28 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2011 Nie działa mi a robię wszystko tak jak opisane -,- proszę o upload minecrafta z wgranymi modami Lubię placki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.