Skocz do zawartości

[1.6.6]MedievalCraft

CoSt

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

;)

Mod dodaje do gry mnóstwo nowych bloków, przedmiotów oraz całkowicie nowe funkcje i koncepcje. W Modzie jest 10 klas, z których każda ma swoje umiejętności oraz receptury.

Nowe rzeczy:

-Buffy

-Trucizna

- drugi pasek zdrowia

- bardziej realistyczny system strzelania z łuku

- i wiele innych

Klasy:

Każdą klasę można rozwijać co oznacza że będzie ona otrzymywała exp'a.

Lista Klas:

-Builder(budowniczy) - Oczywiście, buduje on rzeczy. Może tworzyć cement, tworząc bardzo trwałe ściany, lub GateBlocks do zakończenia zamków.

-Alchemist(alchemik) - można stworzyć potężne mikstury w jego mixerze, którymi pomaga swojej drużynie w walce i pracy.

-Mechanik Siege - Ta klasa jest wyspecjalizowana pośrednich walkach. Można niszczyć ściany, podkładać pułapki i zamki razem z machinami oblężniczymi.

-Gatherer(zbierający) - specjalista w zakresie zbierania jakichkolwiek rzeczy z powierzchni. Szybsze rąbanie drewna, więcej "dropu" od zwierząt.

-Warrior(wojownik) - Wojownik jest to tylko klasa zdolna do noszenia ciężkiej zbroi, jak również zaawansowanej broni. Dodatkowo, wojownicy wysoko poziomowi uzyskać dodatkowo drugi pasek życia

-Beast Talker(rozmawiający z bestjami) - Są to specjaliści dla zwierząt, szczególnie wilków.

-Archer(łucznik) - Dzięki zaawansowanej dokładności, szybkość i zasięgu ognia dla wszystkich łuków, klasa ta jest przeznaczona dla długo wahał się walk. Dobrze, to staje się coraz bardziej strzały, łuki i może później nawet umożliwiają łatwe w obsłudze kusze dla jego drużyny.

-Miner(górnik) - Prawdopodobnie najbardziej odpowiednim "Minecrafter" klasy. Górnik to rodzaj klasy podziemnej, z lepszą szybkościa kilofa, pieca i zaawansowanymi możliwościami tworzenia wspaniałych stopów.

-Trader(handlowiec) - Handlowcy sieci komunikacyjnej między innymi klasami. Ich tradeboxes mogą tworzyć efektywne i automatyczne rynki, a ich PersonalChests może łatwo blokować próby kradzieży.

-Assasin(bohater/ninja) - podstępny mały przyjaciel, który przoduje w przemieszczaniu się niewidzialne, wspinanie się na mury zamku i zabijaniu ludzi śmiertelnie od tyłu. Uważaj na ataki trucizny!

Co będzie nam potrzebne?

a) Risugami ModLoader

B) SDK ModLoader MP

c) ModSaver

Jak to zainstalować?

Instalujemy ModLoader, potem ( jest to ważne) ModLoaderMP i na koniec MedievalCraft (zachowaj kolejność!).

Aby zainstalować MedievalCraft, rozpakuj archiwum pobrane, wypakuj zawartość do "minecraft.jar" (nie zapomnij usunac folderu META-INF).

To jest to, wszystko inne jest opcjonalne.

Jeżeli chcesz dodać mod na swój serwer wypakuj go do minecraft_server.jar

Download:

http://www.mediafire.com/?vvw2zwzan6x2acg

Skan:

http://www.virustotal.com/file-scan/report.html?id=9db667dfa3cb214f27f0b31f333ea3e44d6c58807642438a9371c0fade8557fa-1308328942

Postaw + ;)

Wow, naprawdę duży mod. Mam pytanie - jest wersja serwerowa? Czy tylko singl?

@Down Uuu, zapowiada się ciekawie :> Mam jeszcze jedno pytanie, czy można zainstalować wersję serwerową na plikach z minecraft.net? Czy konieczny Bukkit/Canary Mod?

1339163822-U301909.png

Wow, naprawdę duży mod. Mam pytanie - jest wersja serwerowa? Czy tylko singl?

@Down Uuu, zapowiada się ciekawie :> Mam jeszcze jedno pytanie, czy można zainstalować wersję serwerową na plikach z minecraft.net? Czy konieczny Bukkit/Canary Mod?

na modloaderze SDK tylko od minecraft.net cannary nie wiem a do bukkita jest specjalny mod loader;)

211c73cd6486beb.gif

Minecraft

odkrywcai.pngwolftamer.png

Odkrywca

Wolfer:Lubie pieski:P

Jeżeli jesteś człowiek to kliknij na obrazek:

baner6.gif

skąd wezmę ModLoaderMP jeśli ktoś mi poda linka do downlad to dam +

50 postów - Jest

100 postów - Jest

200 postów - Nie ma

300 postów - Nie ma

500 postów - Nie ma

1000 postów - Nie ma

Dawaj + oczywiście jeśli pomogłem ;p

Kocham MpcForum :)

18706.png

mca.pngmca.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający forum [1.6.6]MedievalCraft   0 użytkowników
    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...