pawelwesolowski Opublikowano 17 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2011 (edytowane) Mam pytanie czy można dodać muzykę na server ze ja mam np. folder daje tam muzykę i każdego gracza ta muzyka gra. Tekst Witaj Edytowane 19 Czerwca 2011 przez pawelwesolowski Jestem WindowsKing! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DonMateo07PL Opublikowano 17 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2011 This Is Minecraft a nie k... CS ReaLz3Ke 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CanT Opublikowano 17 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2011 Niestety nie da rady. A szkoda :P Ale możesz załatwić se pod kanał na jakimś kanale głównym ts3. Tam byś w opcjach ustawił żeby mikro cały czas chodziło , przykładałbyś mikrofon do głośnika i gotowe... Kto by chciał mógłby słuchać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KubereK Opublikowano 17 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2011 @UP ale nic nie słychać w taki sposób. O ile wiem chyba można podmienićale na singiel muzykę z płyt itp. TeJkuu i Edage 2 ............ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi