Exi Opublikowano 17 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2011 (edytowane) Witam, chciałbym się dowiedzieć czy da radę botować na elite sro przeglądałem troche tematy na ten temat i jakoś do końca nie wiem Jeśli da radę botować to proszę napisać w temacie / pw co trzeba zrobić by działał bot. @Edit Od razu mam pytanie czy jest DARMOWY bot do rusro?! Edytowane 17 Czerwca 2011 przez Exi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
loool123 Opublikowano 17 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2011 nie ma jeszcze bota do esro trzeba czekac Za duża Sygnatura. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Szakal_ Opublikowano 18 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2011 Kumpel twierdzi, że działa na eSRO iBot - ktoś sprawdzał? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jajosz95 Opublikowano 18 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2011 Działa w taki sposób, że trzeba ściągnąć starszą wersje RuSro, podmienić media.pk2 z eSRO i podobno po 5 minutach jest dc, więc nie wiem czy się opłaca... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jajosz95 Opublikowano 18 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2011 Działa w taki sposób, że trzeba ściągnąć starszą wersje RuSro, podmienić media.pk2 z eSRO i podobno po 5 minutach jest dc, więc nie wiem czy się opłaca... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ne11y Opublikowano 18 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2011 @offtopic wiele ludzi mowi ze ja botuje ;dd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
valenar Opublikowano 18 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2011 Jest tylko keypresser i auto select ew. inne bajerki. Bota nie ma. Darmowego do rsro też nie ma. #closed LifeSro FusionRoad Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi