szymonw_97 Opublikowano 17 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2011 Błąd http://img33.imageshack.us/img33/4253/beztytuuwmu.jpg screen z hamahi: http://img856.imageshack.us/img856/9553/hama.jpg a to ustawienia serwera: http://img19.imageshack.us/img19/685/servg.jpg i teraz co muszę zrobić żeby nie było tego błedu podczas tworzenia serwera ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wns16 Opublikowano 17 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2011 Masz ściągnięte najnowsze pliki serwerowe z minecraft.net? Pomogłem Ci? Daj + . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xSZAFIRx Opublikowano 17 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2011 http://www.minecraft4free.com?id=1252076 Kocham mpcforum.pl!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymonw_97 Opublikowano 17 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2011 ja wziełem z tąd bo były odrazu pluginy ale chyba to jest najnowsze a tam gdzie wpisywałem w tym notatniku-serwer to czasem niejest żle ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wns16 Opublikowano 17 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2011 Jeżeli mapa nazywa sie world!!! to tak . Pomogłem Ci? Daj + . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymonw_97 Opublikowano 17 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2011 http://imageshack.us/photo/my-images/707/folderdp.jpg/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba01994 Opublikowano 17 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2011 Adres already in use - Adres obecnie w użyciu , co oznacza że pod danym portem jest już wykonywana usługa / proces , najlepiej uruchom od nowa serwer , ale najpierw zakoncz procesy ziwązane z javą , prawdopodobnie to któraś z usług javy kradnie tobie port , a jak sie nie uda zmien na jakis inny . odblokuj porty . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymonw_97 Opublikowano 17 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2011 aaa ok a mogłem to byc ja bo ja juz robiłem 3 serwery i a jak zmieni sie port z 25565 na 25566 to bedzie ok ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba01994 Opublikowano 17 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2011 aaa ok a mogłem to byc ja bo ja juz robiłem 3 serwery i a jak zmieni sie port z 25565 na 25566 to bedzie ok ? raczej tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gargol12 Opublikowano 17 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2011 u mnie takie cos wyskakuje przy zmianie IP czyli zle wpisales IP chyba ze masz ruter to nie wiem ale jak MODEM TO NAPEWNO ip Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymonw_97 Opublikowano 17 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2011 ok THX wszyskim za pomoc poprubuje wszystkie sposoby może sie uda jak sie uda napisze jak nie to tez Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymonw_97 Opublikowano 17 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2011 zmieniłem port na 25566 szło już prawie do końca i nagle nastęmpny error (ja wrzucę screena to zobaczycie ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba01994 Opublikowano 17 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2011 u mnie takie cos wyskakuje przy zmianie IP czyli zle wpisales IP chyba ze masz ruter to nie wiem ale jak MODEM TO NAPEWNO ip - hamachi , to program który łączy ciebie z siecią VLAN ( prywatną , tworzoną przez serwery LogMeInHamachi ) , w której nie ma czegoś takiego jak router , jest wolna (bezpośrednia ) wymiana danych p2p (PeerToPeer) . Daj tego ss'a Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymonw_97 Opublikowano 17 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2011 - hamachi , to program który łączy ciebie z siecią VLAN ( prywatną , tworzoną przez serwery LogMeInHamachi ) , w której nie ma czegoś takiego jak router , jest wolna (bezpośrednia ) wymiana danych p2p (PeerToPeer) . a można po lucku ?? i czemu to moje ip jest zajete ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fafuz Opublikowano 17 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2011 Napisz mi na gadu : 12052800. Mam pomysł. Kocham mpcforum.pl!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba01994 Opublikowano 17 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2011 - hamachi , to program który łączy ciebie z siecią VLAN ( prywatną , tworzoną przez serwery LogMeInHamachi ) , w której nie ma czegoś takiego jak router , jest wolna (bezpośrednia ) wymiana danych p2p (PeerToPeer) . a można po lucku ?? i czemu to moje ip jest zajete ? - Ip nie masz zajętego , masz port zajęty , daj ssa z drugim błędem VLAN - Virtual Local Area Network - Wirtualna sieć lokalna - grupa komputerów w przyłączona do wirtualnej sieci komputerowej . ma za zadanie łączenie komputerów i wymiane pomiędzy nimi danych gdy nie są ze sobą połączone w jednej sieci fizycznej . Router - rozdziela internet z jednego łącza pomiędzy wiekszą liczbą komputerów . Za pomocą routera możesz stworzyć sieć LAN . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymonw_97 Opublikowano 18 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2011 a moge wyszukać ten komputer który mi kradnie ten port ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba01994 Opublikowano 18 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2011 a moge wyszukać ten komputer który mi kradnie ten port ??? Od początku ... Hamachi nie używa portu z routera ma swoje własne w lanie. Daj ss'y błędów bo bez tego dalej nic nie pójdzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrSpritex1 Opublikowano 18 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2011 O jeju jak masz dalej ten błąd to zakończ wszystkie procesy java.exe i będzie działalo... ,,Odi profanum vulgus et arceo" by Cristiano. by MrSpritex1 (ja) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymonw_97 Opublikowano 18 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2011 jak macie takie cos to polecam program teamviewer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymonw_97 Opublikowano 26 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2011 O jeju jak masz dalej ten błąd to zakończ wszystkie procesy java.exe i będzie działalo... jak usunąć ten proces ?? ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.