Pau Opublikowano 17 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2011 Cześć! Mod "Minaptics" - pozwala na "zoom'owanie" za pomocą klawisza "Tabulator" oraz zmienianie płynności ruchów myszką. Prezentacja: http://www.youtube.com/watch?v=wwJKHuWkS9s [Download] [skan] Instrukcja: 1. Wrzucamy zawartość pliku Mineaptics.rar do pliku minecraft.jar, który znajduje się w folderze minecrafta i podfolderze bin. 2. Usuwamy META-INF. 3. Podczas uruchamiania MC upewniamy się, że Force Update jest wyłączony. Pozdrawiam, Pau! #Zapraszam do subskrypcji mojego kanału YouTube, codziennie dodaje co najmniej jeden filmik prezentujący jakąś modyfikacje do Minecraft'a. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gexus Opublikowano 17 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2011 yy według mnie niepotrzebny mod czemu ? : zoom hmmm ślepy nie jestem a takie małe przybliżenie to wiesz pf... ta cała smukłość myszki nie wiem jak wam ale mi to utrudnia gre to tyle z mojej strony KamileX227 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi