FiXo Opublikowano 17 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2011 Siemka. Mam problem z komputerem...a mianowicie: wymieniłem części na nowe i zrobiłem format. Od tego czasu niektóre gry zacinają się , tzn, gram kilka minut i nagle się zawieszają....podejrzewam, że to albo grafika labo sterowniki, ale pewien nie jestem. Wypowiadajcie się Zbieram plusiki Odnośnik do komentarza
Osama Opublikowano 17 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2011 za słaby zasilacz lub komputer ci się przegrzewa. Odnośnik do komentarza
FiXo Opublikowano 17 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2011 Zasilacz 650 a przegrzewać to się nie może bo mam wyświetlacz w obudowie i jest ok 40 stopni jak sie zawiesza.... Zbieram plusiki Odnośnik do komentarza
iRokushou Opublikowano 17 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2011 Marka zasilacza, 650W może być, a będzie dupna firma i będzie przeszkadzało. A i ja też mam LCD w obudowie, a zawsze temperatury na nim różnią się od tych rzeczywistych, więc nimi się nie sugeruj. |Postwrriter|ExModMapleStory|By Miyoshi. Moze aktywnosc nie powala ale smialo mozna go nazwac wzorem dla nowych userow.Tak Odnośnik do komentarza
FiXo Opublikowano 17 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2011 Ale w tym rzecz, że np. zacina mi się minecraft i toca race driver 3, a cod black ops nie... a sądze, że bo ma większe wymagania... Zbieram plusiki Odnośnik do komentarza
sonniak Opublikowano 17 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2011 Spróbuj zaktualizować sterowniki. Ja niedawno miałem tak, że wymieniłem karte graficzną i nie miałem w ogóle sterowników oO nieregulaminowa sygnatura Odnośnik do komentarza
Cheatek Opublikowano 17 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2011 Opisz dokłądnie co się dzieje.Czarny ekrean?Blue screen?Ja tak miałem przy ramie kingston, że gram nagle zawiecha i po chwili bs z blędem sterownika karty graficznej.Okazało się że ram byl jakis zjebany i wywoływał bs.;] Odnośnik do komentarza
Treviss Opublikowano 17 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2011 Ile czasu masz już ten komputer.. ? Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi