Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Spory porblem

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka. Mam problem z komputerem...a mianowicie: wymieniłem części na nowe i zrobiłem format. Od tego czasu niektóre gry zacinają się , tzn, gram kilka minut i nagle się zawieszają....podejrzewam, że to albo grafika labo sterowniki, ale pewien nie jestem. Wypowiadajcie się

Zbieram plusiki

:)

Opublikowano

Zasilacz 650 a przegrzewać to się nie może bo mam wyświetlacz w obudowie i jest ok 40 stopni jak sie zawiesza....

Zbieram plusiki

Opublikowano

Marka zasilacza, 650W może być, a będzie dupna firma i będzie przeszkadzało.

A i ja też mam LCD w obudowie, a zawsze temperatury na nim różnią się od tych rzeczywistych, więc nimi się nie sugeruj.

ek0nlf.png
|Postwrriter|ExModMapleStory|
By
Miyoshi.

Moze aktywnosc nie powala ale smialo mozna go nazwac wzorem dla nowych userow.Tak

Opublikowano

Ale w tym rzecz, że np. zacina mi się minecraft i toca race driver 3, a cod black ops nie... a sądze, że bo ma większe wymagania...

Zbieram plusiki

Opublikowano

Spróbuj zaktualizować sterowniki. Ja niedawno miałem tak, że wymieniłem karte graficzną i nie miałem w ogóle sterowników oO

nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Opisz dokłądnie co się dzieje.Czarny ekrean?Blue screen?Ja tak miałem przy ramie kingston, że gram nagle zawiecha i po chwili bs z blędem sterownika karty graficznej.Okazało się że ram byl jakis zjebany i wywoływał bs.;]